Sabredenler Kulübü 2012 :)

hahaha koptum yaaa nıye ustune alınmıskı hayır yanı napsın neresını değiştirsinki dğeişiklık olsun

kafamda bişiler canlandı ama ınan paylaşmak ıstemıyorumm

bende sizi özledim şekerim yaa.sınavlar bu hafta içi açıklanır diye bekliyorum ben hayırlısı bakalım.amann evet finallerde yakın sinir oluyorum ders çalışmaya.

alemsin valla yaa Allah iyiliğini versin emiii yazık adamcağızaa

hahaha koptum yaaa nıye ustune alınmıskı hayır yanı napsın neresını değiştirsinki dğeişiklık olsun

ayyy aşk olsun kııss biz bizeyiz paylaş paylaş paylaşş bak söz kimseye demeyiz bak biz neler neler paylaştık

kobra iyi fikirde ya bi tarafımızı ısırırsa anammm yok ciddiyet katalım derken sakata gelmeyeck bacım

yaa kızlar siz iğrendiniz bak benim iştahım açıldı bu muhabbetten rejim falan kaldrıcam rafa ohhh bolbol havuç patlıcan muz yerim ben bu gün ....

allah ömrünü uzun etsin emi yine çok güldüm yaa iştah açıldı tam ben ters mi tepiyo bize ne

aynen ben de bıktım artık ders çalışmaktan,bide bnm 2 yıllık sizin bide 4 yıllık..senelerdir hem okuyp,hem çalıştım,yatay geçişe falan hevesim vardı amaaaaan dedim salladım,iş kendi işimiz zaten allaha şükür mesleğim var yeter bana,ben bebiş istiyorum bebiiiiiişşş,o bi gelse biz tam olcaz kocamla inşallah notlar ii gelir..

artık bu başlığa girenlerden kimlik ve parola isteyeceğim olmaz böyle,özel hayata saygısızlık yapılıyor....

çok haklısın yönetimden de güvenlik isteyelim aaaaaaaaaaa olmaz ki canım burda sankim geyik yapıyoz ciddi şeylerden bahsederken bilem rahatsız ediliyoz aaaaaaaaaaaaaa ayıp yahu

ayyy aşk olsun kııss biz bizeyiz paylaş paylaş paylaşş bak söz kimseye demeyiz bak biz neler neler paylaştık

paylaş n'oluuuurrr kızzzzzzzzzzzzzzz

ıyy yok düşününce ben bile kendımden iğrendım o derecee

ama hatun sıkıldı diye ne bılıym göğüs kıllarını sarıya boyayabılrı malum bölgelerde

incikli boncuklu "evde kendin yap" programalrındakı gibi değelendişrme yoluyla değişiklige gidebilir gibi

bişiler geldı aklıma öğğğğğğğğğ

veya erkekler için çok güzel deri bişisiler var en ciddisi ve mide kaldırabilecek olanı bu

ay bunu yaıznda aklıma pazarda gördüğüm bazı boxerlar geldı siz de gördünüzmü bilmiyorum

ön tarafta burayı sadece hanımeller yazıo hanımeller bisküvisinini paketinin resmı var ahahahaha ıyy

aynen kafanda canlanan canım masumlaştı sıkıldım şeyden diyince sabretse hayatımızdaki monotonluktan diyecektim hemen şeyden sıkıldımda ne demek dedi tabi hemen düşündü nasıl değiştircek mümkün değil hehehehe yazık kızzzz kurban olurum allahına kocişimin....

heyecan kattım hayatına 20 saniyelikte olsa vucudundakibazı yerleri değiştirmeyi düşündü heheheh bi anlık adrenalin yükseltttim

bacım sen nerelisin? bazı yazıların bizim o tarafa benziyo,bn bolu mengenliyim,siiz nerelisiniz kuzular
yok gadası ben gayseriliyim hatta yerlisi de değilim ben çerkezim ama kendi dilim dışında hepiciğine benziyo galiba konuşmam

çok gülünce pirzola yemiş sayılıyoruz eyvah diyet gitti...

aboooo ben bugün çok pirzola yedim o zaman diyet gitti eee diyet gittiğine göre bi koşu gidem de bişiler yiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…