- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.501
he bacım çok film izliyok sanırım bıktım dedim aynı şeyden öyle diyince benimkiş surat astı ne demek aynı şeyden bıktın dedi yanlış anlamış uyuz yaaa aynı geceliklerden çarşaflardan bıktım demek istedim hiç senden bıkarmıyım dedim siyah bi nevresim takımı aldım onu gördü aldıklarımı görünce hımmm dedşi morali düzledi kendinden ve kendinden bıktığımı sanmış uyuz işte....
kırbacı söleyince tedirgin gözlerle baktı şöle bii geri bi iki adım attı şaka şaka diyince derin bi nefes aldı iyimisin falan dedi (psikopata bağladım sanıyor her dediğime olur diyor bu günlerde)
biliyom canım geçmişi okudum,varil sezonunu açtıkhayırlı uğurlu olsun,adete 5 gün kaldı,varilci başı olabilir miyim
bacccıııııııııııımmmmmm özlemişim seni,nerelerdesin yawsınav maratonunu atlatıp,geri dönüş yapmışsın çok sevindim bnm de sınavlar fena değildi,sonuçlar ne zaman açıklanırki finallere de az zaman var,şimdiden başladım çalışmaya,hemö kafa dağılıyo nbebek fikrinden sıyrılıyorum stres yapmıyorum anaaaaaaaam herkeş burda,ben de yettiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm :119:
he bacım çok film izliyok sanırım bıktım dedim aynı şeyden öyle diyince benimkiş surat astı ne demek aynı şeyden bıktın dedi yanlış anlamış uyuz yaaa aynı geceliklerden çarşaflardan bıktım demek istedim hiç senden bıkarmıyım dedim siyah bi nevresim takımı aldım onu gördü aldıklarımı görünce hımmm dedşi morali düzledi kendinden ve kendinden bıktığımı sanmış uyuz işte....
kırbacı söleyince tedirgin gözlerle baktı şöle bii geri bi iki adım attı şaka şaka diyince derin bi nefes aldı iyimisin falan dedi (psikopata bağladım sanıyor her dediğime olur diyor bu günlerde)
hahaha koptum yaaa nıye ustune alınmıskı hayır yanı napsın neresını değiştirsinki dğeişiklık olsun
kafamda bişiler canlandı ama ınan paylaşmak ıstemıyorumm
kıısss bi filmde gördümdü kobra falanda vardı kobrada mı alsak acaba biraz ciddiyette katmak lazım olaya buda işin ciddiyeti olur
rejimimiz için sanırım baya ii oldu bunlarrejimden sonra ne ederiz onu bilmem ama
kobra iyi fikirde ya bi tarafımızı ısırırsa anammm yok ciddiyet katalım derken sakata gelmeyeck bacım
yaa kızlar siz iğrendiniz bak benim iştahım açıldı bu muhabbetten rejim falan kaldrıcam rafa ohhh bolbol havuç patlıcan muz yerim ben bu gün....
bende sizi özledim şekerim yaa.sınavlar bu hafta içi açıklanır diye bekliyorum ben hayırlısı bakalım.amann evet finallerde yakın sinir oluyorum ders çalışmaya.
alemsin valla yaa Allah iyiliğini versin emiii yazık adamcağızaa
hahaha koptum yaaa nıye ustune alınmıskı hayır yanı napsın neresını değiştirsinki dğeişiklık olsun
kıslar bizimkiler korktu galiba azaldıkama ziyaretçimiz çoğalmış birileri bizi gözetliyoooooo
allah ömrünü uzun etsin emi yine çok güldüm yaa iştah açıldı tam benters mi tepiyo bize ne
artık bu başlığa girenlerden kimlik ve parola isteyeceğim olmaz böyle,özel hayata saygısızlık yapılıyor....
ayyy aşk olsun kııss biz bizeyiz paylaş paylaş paylaşşbak söz kimseye demeyiz bak biz neler neler paylaştık
paylaş n'oluuuurrr kızzzzzzzzzzzzzzz
bende sizi özledim şekerim yaa.sınavlar bu hafta içi açıklanır diye bekliyorum ben hayırlısı bakalım.amann evet finallerde yakın sinir oluyorum ders çalışmaya.
alemsin valla yaa Allah iyiliğini versin emiii yazık adamcağızaa
yok gadası ben gayseriliyimbacım sen nerelisin? bazı yazıların bizim o tarafa benziyo,bn bolu mengenliyim,siiz nerelisiniz kuzular
çok gülünce pirzola yemiş sayılıyoruz eyvah diyet gitti...
allah ömrünü uzun etsin emi yine çok güldüm yaa iştah açıldı tam benters mi tepiyo bize ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?