Sabredenler Kulübü 2012 :)

bacccıııııııııııımmmmmm özlemişim seni,nerelerdesin yaw sınav maratonunu atlatıp,geri dönüş yapmışsın çok sevindim bnm de sınavlar fena değildi,sonuçlar ne zaman açıklanırki finallere de az zaman var,şimdiden başladım çalışmaya,hemö kafa dağılıyo nbebek fikrinden sıyrılıyorum stres yapmıyorum anaaaaaaaam herkeş burda,ben de yettiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm:119:

bacccıııııııııııımmmmmm özlemişim seni,nerelerdesin yaw sınav maratonunu atlatıp,geri dönüş yapmışsın çok sevindim bnm de sınavlar fena değildi,sonuçlar ne zaman açıklanırki finallere de az zaman var,şimdiden başladım çalışmaya,hemö kafa dağılıyo nbebek fikrinden sıyrılıyorum stres yapmıyorum anaaaaaaaam herkeş burda,ben de yettiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm:119:

allaaaaaahhh iş açık artırmaya doğru gidiyoooooooooo
sonunda yedikelrimiz birşeyler benzete benzete yemez olcezz öğğğğğğğ

patlıcan olayı ne gızz??o nerden çıktı cantığım,hamburgerim....

kııss koş gel çabık varilini al otur içine gel sohbeettttt ooooooooooo nerelere çıktı bilseeennnnnn uçtuk uçtuk

he bacım çok film izliyok sanırım bıktım dedim aynı şeyden öyle diyince benimkiş surat astı ne demek aynı şeyden bıktın dedi yanlış anlamış uyuz yaaa aynı geceliklerden çarşaflardan bıktım demek istedim hiç senden bıkarmıyım dedim siyah bi nevresim takımı aldım onu gördü aldıklarımı görünce hımmm dedşi morali düzledi kendinden ve kendinden bıktığımı sanmış uyuz işte....
kırbacı söleyince tedirgin gözlerle baktı şöle bii geri bi iki adım attı şaka şaka diyince derin bi nefes aldı iyimisin falan dedi (psikopata bağladım sanıyor her dediğime olur diyor bu günlerde)

çaktırmadan eheueheueh

hoşgeldın canımm :) :)

herkes diyet yapıyo,ben 1,67 boy,56 kilodayım..evde koşu bandı var,ben fırsat buldukça tepesindeyim,çünkü kilo almaya çok müsait bi bünyem var,kilo konusunda kompleksliyim her azaman dikkat ederim o yüzden bebiş olunca kilo alcam nasılsa diye dah da dikkat ediyorum şimdilerde,sonradan bebekle vermek zor olur diye

kıısss bi filmde gördümdü kobra falanda vardı kobrada mı alsak acaba biraz ciddiyette katmak lazım olaya buda işin ciddiyeti olur

inasmıyorum iğrendim bilem şimdik....böğğğğ

rejimimiz için sanırım baya ii oldu bunlar rejimden sonra ne ederiz onu bilmem ama

kızlar baksanız bu linkte dr öz un günün her dakıkası için

önemli notları die bi yazı var Dr Öz den dakika dakika öneriler

ve vitamın aspirin gibi ilaçalrın (omega folik.multivitamın vs.)

sabah alınması gerektıgını yazıoo aklınızda bulunsun kızzz bi de kegel egzersizlerinden bahsetmıs :)

"7.15: Kadınlarda idrar yapma ihtiyacı hissedildiğinde ve şartlar idrar yapmak için hazır olduğunda
çalıştırılan kasları sıkıp bırakma ile yapılan Kegel egzersizi gerçekleştirildiğinde cinsel hayata
büyük faydası oluyor. Kadınlar için olan bu egzersiz arabada otururken dahi yapılabilir. "

ay kız bizim var koşu bantı ama yapamıyorum evde yapmaya kalktığım zaman bi engel çıkıyo hava lar 1,2 haftaya dahada ısınsın kocişle evin etrafında boş alanda yürücez

hele ondsan adanadakilerin poposu büyük kızzzz heryer dağ taş karpuz

anaaaaaaaa kııss ben adanalı değilim neden popom büyük :26: kavun karpuz sevende de aynı etki görünüyo mu acaba :26:

valla ilk başta ben masum benzetmeler olarak görmüştüm,niyetini anladım sonra....çok fenasınnn

valla ben başlatmadııımm ben masumum bir kedicik kaddem masuumm ve şiriin

veeeeee bir kroşe de elosercemden geldi....

süppersiniz bacılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…