Sabredenler Kulübü 2012 :)

Son düzenleme:

hanımeller....bu bisküviyi yiyemem bi daha....

boyama fikri süpper,o zmn patlıcandan çok kabağa benzemesin bu sefer

ameliyatla yerini değiştirirmiş sıkılma diye eheueheueheu ayy koptum

heyecan kattım hayatına 20 saniyelikte olsa vucudundakibazı yerleri değiştirmeyi düşündü heheheh bi anlık adrenalin yükseltttim

eheueheue

ay kızlar iş çıktı birden yazamadım yaaaa...
ama okudum herşeyi, topik bugün şahane hakikaten
birazdan öğlen yemeğine çıkacağım...
öğlden sonra da burada olun tamam mı?!
yoklama yapacağım

hıımmm ilginç öneriler farklıııı :26: ama boncuk olursa oturup onlarla oynarım ben anaaa aklıma ne geldi oynamayı gel ya kaçarsa boncuk bi yerlere ayyy o tehlikeliymiş
şu hanımelleri hiç görmedim ama komiğime gitti hıyar adamlar neler neler düşünüyolar yaaa bize baksalar da azcık efendilik öğrenseler aaaaaaaa

beklentıyı yükseltmemyeydık iyiiydii

hahahaha

olsun öle deme yağsız pişirilmiş pirzola dieet için çok önemlidir yenebılrı yanı caizdir yeyın pardon gülün

ohhhh afiyet olsun kuzular....karnınız doyduysa kalkın sofradan,çay faslı,meyve faslı var daha...sonra bulaşıklar fln....hadiyin gari.

kız kocişle konuşurken sıkıldım şeyden yaa değişiklik istiyorum dedim oda şey i ŞEY anlamış anla işte o an neler düşündü içinden tahmin edemiyorum heheheh

sen bilmiyor musun türkçemizin geniş anlamlılığını...erkekler şeyden bir tek ŞEYİ anlar.düz mantık hesabı

resımlerı buldum paylasıım ıstersenızz

boncuk olmaz evet ama hanı süslemek , cazibe merkezi halıne getırmek adınaa sıkılanalr içinn

hanımeller....bu bisküviyi yiyemem bi daha....

boyama fikri süpper,o zmn patlıcandan çok kabağa benzemesin bu sefer

kabaga benzer bencedee

Son düzenleme:

çok tehlikeli bi durum aman diyim,sonra başka biyerlerden çıkmasın o boncuklar,alimallah....40 yaşından küçükler oynamasın,yasak koyulsun boncuklar için.

Selam kızlar... Süpersiniz... süper yani

Sabahtan beri okuyorum gülmekten gözlerimden yaş geldi muhabbetinize maşallah size

resımlerı buldum paylasıım ıstersenızz

boncuk olmaz evet ama hanı süslemek , cazibe merkezi halıne getırmek adınaa sıkılanalr içinn

kabaga benzer bencedee

kııss paylaşmadan heç olaarr çabık paylaş merak ettim ne buldun

çok tehlikeli bi durum aman diyim,sonra başka biyerlerden çıkmasın o boncuklar,alimallah....40 yaşından küçükler oynamasın,yasak koyulsun boncuklar için.
ivet 40 yaş sınırı bence uygundur

kabak dedin bak cnm kabak dolmasıistedi muhahahhaah

kıııııssss bugün bana bu kaçıncı kahkaha attırışın ayy ne güldüm yaa buraya ne yazsak yemeğini canımız geri istiyo

kızlar şekerim düşmüştü bizim çırağı gönderdim bi çikalata al gel acil dedim yemeğe kadar bayılmayım diye gitmiş yeni çıkan albeniden almış oda maşalahha 20 cm yapmışlar yeni boyutmuş beni aldı bi gülmek çatlayacaktım yaaaa o kadar çok şeyden bahsedince buda böyle gelince sana müstehak elif ye çabuk eşşek gibi dedim

Selam kızlar... Süpersiniz... süper yani

Sabahtan beri okuyorum gülmekten gözlerimden yaş geldi muhabbetinize maşallah size

hoşgeldin canım,hadi sen de katıl muhabbete.durum diyetten nerelere geldi.aaa yoksa konu bişeyden mi buraya gelmişti??aaa nerdeyiz biz?ne diyorduk???:44::44:

kızzlarrr ben pazara gidiyom haydin gorüşürük,muhabbete devam,sayfayı 2000 yapalım artık,gelince okucam geçmişi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…