- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.521
iiveeeet pür dikkat ayşenin bombasını bekliyoruz topikce
ayşe merak ettim gıızzz neler geçiyo aklından bakem
çok gülünce pirzola yemiş sayılıyoruz eyvah diyet gitti...
ıyy yok düşününce ben bile kendımden iğrendım o derecee
ama hatun sıkıldı diye ne bılıym göğüs kıllarını sarıya boyayabılrımalum bölgelerde
incikli boncuklu "evde kendin yap" programalrındakı gibi değelendişrme yoluyla değişiklige gidebilir gibi
bişiler geldı aklıma öğğğğğğğğğ
veya erkekler için çok güzel deri bişisiler var en ciddisi ve mide kaldırabilecek olanı bu
ay bunu yaıznda aklıma pazarda gördüğüm bazı boxerlar geldı siz de gördünüzmü bilmiyorum
ön tarafta burayı sadece hanımeller yazıo hanımeller bisküvisinini paketinin resmı var ahahahaha ıyy
aynen kafanda canlanan canım masumlaştı sıkıldım şeyden diyince sabretse hayatımızdaki monotonluktan diyecektim hemen şeyden sıkıldımda ne demek dedi tabi hemen düşündü nasıl değiştircek mümkün değil hehehehe yazık kızzzz kurban olurum allahına kocişimin....
heyecan kattım hayatına 20 saniyelikte olsa vucudundakibazı yerleri değiştirmeyi düşündüheheheh bi anlık adrenalin yükseltttim
ıyy yok düşününce ben bile kendımden iğrendım o derecee
ama hatun sıkıldı diye ne bılıym göğüs kıllarını sarıya boyayabılrımalum bölgelerde
incikli boncuklu "evde kendin yap" programalrındakı gibi değelendişrme yoluyla değişiklige gidebilir gibi
bişiler geldı aklıma öğğğğğğğğğ
veya erkekler için çok güzel deri bişisiler var en ciddisi ve mide kaldırabilecek olanı bu
ay bunu yaıznda aklıma pazarda gördüğüm bazı boxerlar geldı siz de gördünüzmü bilmiyorum
ön tarafta burayı sadece hanımeller yazıo hanımeller bisküvisinini paketinin resmı var ahahahaha ıyy
paylaş n'oluuuurrr kızzzzzzzzzzzzzzz
beklentıyı yükseltmemyeydık iyiiydii
hahahaha
olsun öle deme yağsız pişirilmiş pirzola dieet için çok önemlidir yenebılrı yanı caizdir yeyın pardon gülün
kız kocişle konuşurken sıkıldım şeyden yaa değişiklik istiyorum dedim oda şey i ŞEY anlamış anla işte o an neler düşündü içinden tahmin edemiyorum heheheh
ayyy içim kıyıldı azcık benim de haaaters tepiyo herhalde canım bak ne yesem diye düşünmelere daldım...
hanımeller....bu bisküviyi yiyemem bi daha....
boyama fikri süpper,o zmn patlıcandan çok kabağa benzemesin bu sefer
hıımmm ilginç öneriler farklıııı :26: ama boncuk olursa oturup onlarla oynarım ben anaaa aklıma ne geldi oynamayı gel ya kaçarsa boncuk bi yerlereayyy o tehlikeliymiş
şu hanımelleri hiç görmedim ama komiğime gittihıyar adamlar neler neler düşünüyolar yaaa bize baksalar da azcık efendilik öğrenseler aaaaaaaa
hıımmm ilginç öneriler farklıııı :26: ama boncuk olursa oturup onlarla oynarım ben anaaa aklıma ne geldi oynamayı gel ya kaçarsa boncuk bi yerlereayyy o tehlikeliymiş
şu hanımelleri hiç görmedim ama komiğime gittihıyar adamlar neler neler düşünüyolar yaaa bize baksalar da azcık efendilik öğrenseler aaaaaaaa
kabak dedin bak cnm kabak dolmasıistedi muhahahhaah
resımlerı buldum paylasıım ıstersenızz
boncuk olmaz evet ama hanı süslemek , cazibe merkezi halıne getırmek adınaa sıkılanalr içinn
kabaga benzer bencedee
ivet 40 yaş sınırı bence uygundurçok tehlikeli bi durum aman diyim,sonra başka biyerlerden çıkmasın o boncuklar,alimallah....40 yaşından küçükler oynamasın,yasak koyulsun boncuklar için.
kabak dedin bak cnm kabak dolmasıistedi muhahahhaah
Selam kızlar... Süpersiniz... süper yani
Sabahtan beri okuyorum gülmekten gözlerimden yaş geldi muhabbetinize maşallah size
Selam kızlar... Süpersiniz... süper yani
Sabahtan beri okuyorum gülmekten gözlerimden yaş geldi muhabbetinize maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?