- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.901
burdan takip etmiş miydin bilmiyorum tatlım ama adetlerim hayatım boyunca çok düzenli olduğu halde benim bu ay tam 1 hafta geciktihatta sinhus da benim gibi düzenliydi onun da gecikti. belki de mevsim geçişindedir hakikaten..1-2 gün daha bekleyip bir daha kan ver istersen
merhabalarr
temizlikti, ütüydü iyi iş gördüm bu gün
malum dün kum fırtınası vardı ve bizim burada Konyada oldukça şiddetli geçiyor, camlar kapalı olsada içeri giren kaçaklar olmuş
yoruldum şöyle bir nefes almaya geldim :126:
ayy en önemlisi 2 mayısa randevumu aldımm :18: bakalım ne bekliyor beni :18:
merhabalarr
temizlikti, ütüydü iyi iş gördüm bu gün
malum dün kum fırtınası vardı ve bizim burada Konyada oldukça şiddetli geçiyor, camlar kapalı olsada içeri giren kaçaklar olmuş
yoruldum şöyle bir nefes almaya geldim :126:
ayy en önemlisi 2 mayısa randevumu aldımm :18: bakalım ne bekliyor beni :18:
canım günaydın, akşam önemli bir haber var mı diye hızlıca bakıp çıktım, ütü yapıyordum, görmemişşim yazdığını. iyiyim canım çok şükür. hafta bitsin de dinlenelim diye bekliyoruz
günaydın kuşum, git bakalım, inşallah senin doktorun çalışıyordur
canım çok iyi etmişsin bence.yaşlılar var herşeyden önce
bende merak ediyorum valla sen napcan drda inş güsel geçer
slm kızlar bugun temızlık yapcan fazla takılmıcam dedim kımsede yok zaten ohh sevındım
eloserce ohh iyi yaptın vicdan azabı cekme o kdr insanı bekletirken onlar vıcdan azabı cekmıyolar daha fazlasını yapabiliyorsan fazlasınıda yap
60 gelsınım hayırlı olsun tatlım kasma tabi git sonra banada tavsiyede bulun
hayalimduam naptı acaba odamı geri döndü üzülmüştr oda heyecanla bu günü bekliyordu
recsnm benı merak etmemişsiniz demişsin tatlım annecin geldiği için yanında olduğunu düşündüm yoksa aklımdasın
gidem de bir temizlik yapam yok bebiş vardır beklim yok karnım ağrıyor die evı salladım bugun acısı cıksın öpüldünüzz
merhabalar...
kızlar geldim şimdi smaer testi yaptırdı doktor,rahim çok kırmızıymış,enfeksiyon geçiriyo olabilirsin dedi.
internette baktım smaer kanser teşhisinde de kullanılıyormuş.kanserden mi şüphelendi acaba?normalde 1,5 senelik bebek olmadığında yaptırıyordum,sende şimdi yaptıralım dedi.
korktum kızlar ya.
merhabalar...
kızlar geldim şimdi smaer testi yaptırdı doktor,rahim çok kırmızıymış,enfeksiyon geçiriyo olabilirsin dedi.
internette baktım smaer kanser teşhisinde de kullanılıyormuş.kanserden mi şüphelendi acaba?normalde 1,5 senelik bebek olmadığında yaptırıyordum,sende şimdi yaptıralım dedi.
korktum kızlar ya.
cnm smear testini istiyolar zaten arada yapilmasi gerekir demisti doktor bana. ben de yaptirdim. Allah korusun oyle seyler yoktur aklina getirme
merhabalar...
korktum kızlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?