Sabredenler Kulübü 2012 :)

Acabalar içindeyim; ama olur ya güzel bir mucize ile bana gelirsen, daha varlığını öğrendiğim ilk gün herkese ama herkese söyleyeceğim. Uçan kuşa, saksıdaki menekşeme, ağaçlara, çiçeklere, duvarlara bile haykıracağım avazım çıktığınca bebeğim. Geliyor diyeceğim, mucizem gerçekleşiyor. Sonra her gün seni dinleyeceğim. Seni nasıl sevdiğimi nasıl özlediğimi hissedeceksin bebeğim. Senin için yürüyecek, senin için sağlıklı beslenecek, senin için dinleneceğim. Kitapları okuyacağım, seni daha sağlıklı nasıl dünyaya getireceğimi öğreneceğim. Eğer olursa bebeğim, mide bulantılarımdan, baş dönmelerimden, sen büyüdükçe ağırlaşan bedenimden hiç ama hiç şikayet etmeyeceğim.Biliyorum ve eminim de, baban da en az benim kadar seni özlüyor bebeğim. Söylemiyor, benim kadar kahretmiyor, isyan etmiyor, ama biliyorum ki o da senin mucizeni en az benim beklediğim kadar özlemle bekliyor. Gelirsen bebeğim, ben sana iyi bir anne olacağım söz veriyorum, o da çok iyi bir baba olacak.Varlığınla bize yaşama ve mücadele gücü vereceksin biliyor musun, bizi çok bekletme bahar kokulum, sahi kokun nasıldır???

biliyorum canım Rabbim belirsizlikten kurtarsın hepimizi, bu daha da kötü...

merhabalarr

temizlikti, ütüydü iyi iş gördüm bu gün
malum dün kum fırtınası vardı ve bizim burada Konyada oldukça şiddetli geçiyor, camlar kapalı olsada içeri giren kaçaklar olmuş

yoruldum şöyle bir nefes almaya geldim :126:

ayy en önemlisi 2 mayısa randevumu aldımm :18: bakalım ne bekliyor beni :18:

iyi düşünelim iyi olsun insallah

bende merak ediyorum valla sen napcan drda inş güsel geçer

bende öle düşündüm canım işin vardır diye
iyi olmana sevindim tatlım az kaldı yarın son inş güsel geçer hafta sonun kaçamak yapcaktınız dimi siz bu hafta sonu inş bolca eğlenir ve dinlenirsiniz

midem bulanıyo,başım dönüyo,sürekli içimi çekme isteği var,sanırım psikolojim bozuldu iyice birazdan eve gidip yatıcam

sabah 182 yi aramnıştım ve grev iş bırakma yok gidin doktora dediler gittim hastanede bi tane çalışan hekim yok delirdim resmen aradım geri 182 yi bağırdım çağırdım ben iş yerimden zor izin alıyorum bi ton yol geldim diye 184 ü ara şikayetini bizde kayıt ettik onlarda etsin dediler ne yani ben doktoru değil size kızmak için aradım diyince bakanlığın bu greve izni yok yasal işlem yapılacak hanfendi dedi bütün iş bıtakan doktorlara sağlık sektörü bu kafalarına göre aylem yapamazlar dedi ok dedim aradım 184 ü anlattım olanları acaba iyimi ettim kötümü ama orda kaç kötü durumda muayene getirilmi yaşlı varı üzüldüm battaniye içinde getirmişler geri götürüp yarın ageri getircekler yazık değil mi onlara...

slm kızlar bugun temızlık yapcan fazla takılmıcam dedim kımsede yok zaten ohh sevındım
eloserce ohh iyi yaptın vicdan azabı cekme o kdr insanı bekletirken onlar vıcdan azabı cekmıyolar daha fazlasını yapabiliyorsan fazlasınıda yap
60 gelsınım hayırlı olsun tatlım kasma tabi git sonra banada tavsiyede bulun
hayalimduam naptı acaba odamı geri döndü üzülmüştr oda heyecanla bu günü bekliyordu
recsnm benı merak etmemişsiniz demişsin tatlım annecin geldiği için yanında olduğunu düşündüm yoksa aklımdasın
gidem de bir temizlik yapam yok bebiş vardır beklim yok karnım ağrıyor die evı salladım bugun acısı cıksın öpüldünüzz

sağ olasın kuzum, kolay gele sana ben bitirdim şükür
Bir gideyim ilk sana tavsiyede bulunacağım...

dün topik kaynıyordu, bugün de kimsecikler yok :44::44::44:
ben de nasıl keyifsizim bugün anlatamam, canım sıkıldı bir iki arkadaşa...
neyse kızlar, işler de var.
gelirseniz bir ara konuşuruz
ben de merak ettim hayalimduamı

merhabalar...
kızlar geldim şimdi smaer testi yaptırdı doktor,rahim çok kırmızıymış,enfeksiyon geçiriyo olabilirsin dedi.
internette baktım smaer kanser teşhisinde de kullanılıyormuş.kanserden mi şüphelendi acaba?normalde 1,5 senelik bebek olmadığında yaptırıyordum,sende şimdi yaptıralım dedi.
korktum kızlar ya.

cnm smear testini istiyolar zaten arada yapilmasi gerekir demisti doktor bana. ben de yaptirdim. Allah korusun oyle seyler yoktur aklina getirme

merhabalar canım geçmiş olsun kötü şey düşünme smaer testi normalde de bayanların yılda bir kez yaptırması gereken bi testtir kontrol için istemiştir dokdorun inşallah korkulacak bişey çıkmaz..
ne zamandır girmiyordum foruma ara sıra takip edip yazmadan çıkıyordum sırf bebek düşüncesinden kurtulmak için ama ne yapsam bi türlü düşünmekten alı koyamıyorum kendimi.

korkma bebişim ben her yıl yaptırıyom smear testini rahim ağzı kanserinde erken önlem almak için evli olan her kadına 1, yılı doldurduktan sonra her yıl yaptırmaları isteniyor veririken spekulüm takıyor acıyor diye ben pek sevmiyorum ama n eyapalım mecbur bende devlet hast her gidişimde muhakkak alıyolar yaptırdım bu yıl desemde alıyolar sgk dan nasıl para alacaklar demi korkma yani... ayrıca rahim ağzı kanser öyle abarttıkları gibi değilmiş ben konuştum dokdtolrla dediki kocan haftada 2 veya 3 değişik kadınla direk ilişkiye girse senlede girse ve o kadınlardan aldığı virüsle önce kendi cinsel organı rahatsız olur ve hstalığı düzenli ilişki yaşadığı kadına bulaştırırı dedi yani karısına.... banada yara var dondurmak lazım dedi kendi dr amerikadna geldğinde kızdım bende yara varmış neden sölemiyon dedim dediki o kadar küçük ki fitille iyileşir neden devlet hastaneleri bu kadar abartıyor olayı anlamıyorum dedi abarttığı gibi olsa sen eşinle birliktye olamazsın çok ağrı hissedersin dedi çok şükür sıkıntım yok .. neyse sen muayene olmuşsunda ben olamadım maalesef... numune hastanesi grev yapmış bu gün artık p.tesiye kaldı yarına kadın doğumcuma gitmem lazım çünki adetin 3, günü bakalım bana ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…