Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım hemen panik yapma..onu her doktor yaptırıyo,bana da yapılmıştı.ilk gittiğinde yapıyolar,hatta senede en az 1 kez her kadının yaptırması gerekiyomuş,sakin ol

hoşgeldin cnm....ben biran korktum internette görünce,inşallah bişey çıkmaz...

canım hemen panik yapma..onu her doktor yaptırıyo,bana da yapılmıştı.ilk gittiğinde yapıyolar,hatta senede en az 1 kez her kadının yaptırması gerekiyomuş,sakin ol

ahhhh cancağızım korktum yaaa...bi de bakar bakmaz çok kızarık fln deyince,bilemiyorum 15 gün naasıl beklenir şimdi?enfeksiyon geçiriyosun,geçirmişsin fln dedi.:18::18::18:

canım benim,ne bilem diğer doktor hiç böyle ilgilenmeyince bu doktora gider gitmez bu testi yapıp,bana endişeli gibi bakınca korktum.zaten bikaç aydır ilişki sırasında acı hissediyordum,yanma fln.:18::18: demek bundanmış.Rabbi'm inşallah kötü bişeyler göstermez bu konuda bize.

kızlar ölüyom karın ağrısından yaaaa sanki bıçaklar saplıyolar adana çook rüzgarlı zaten üşüdümde azcık eve gidip kekik çağımı yapıp battaniye altına girip laptopu kucağıma alıp sizinle laklak yapmak istiyorum yattığım yerden...

cnm geçmş olsun yaa...sen çalışıyo muydun?izin alma imkanın varsa,yaaat gitsinnn!

benim reglim yine yaklaştı ve ben her ay olduğu gibi aynı pskolojik duruma düştüm var mı yok mu, var mı yok mu offff yaa offf inşallah regli olmam hem hafta sonu ankara ve istanbula gezimiz var olursam yolda da mahvolacağım... inşallah gelmez bu kırmızılar her ay bekliyorum bebiş haberi almayı verebilmeyi ama olmadı bu sefer olsun yaaa

cnm geçmş olsun yaa...sen çalışıyo muydun?izin alma imkanın varsa,yaaat gitsinnn!

kız izinde ne demek iş kocişin amcasının işi ya sölemesi ayıp tek yetkili ikimiziz de işin kötü yanı kociş bi yere gitti arabayla gelse gidecem o yokken burayı bırakıp gidemem kasamda çek para senet aboooo çalınırsa varya mahvolurum allah korusun karın ağrısı çekmeye razıyım gelsin gitcem çayımı yapacam ılık bi duş aldıktan sonra battaniyem zaten hep oturma odasında çekecem üzerime laptopuda yanıma alacam değmesin keyfime kimse....

canım inşallah hamişsindirrrr

cnm yanma enfaksiyondan olabilir mantardan olabilir kaşınmada varsa tabii veya yara olabilir kötü bişi yoktur ya korkma sen sonuçlarını gittiğin kendi doktorun varsa onada götür baksın .... rabbim şifamızıversin.... kociş geldi haızrlanayım gideyim kızlar ben çokkötü olmazsam muhakkak açarım evde yazarım hadi allaha emanetsizniz...

canım benim ya,yüreğime su serptin,çok kırmızılık var dedi doktor.

ahhhh cancağızım korktum yaaa...bi de bakar bakmaz çok kızarık fln deyince,bilemiyorum 15 gün naasıl beklenir şimdi?enfeksiyon geçiriyosun,geçirmişsin fln dedi.:18::18::18:

canım şimdi sakin ol öncelikle, ben smear testini 6 ayda 1 veriyorum. enfeksiyon var mı, hpv virüsü var mı falan kontrol amaçlı yapılıyor. yani çok iyi yapmışsın smear vermekle.

kızaıklık dediği, rahim ağzındadır. bende de var. ben çok sık enfeksiyon geçiriyorum. zaten haifif sarı-yeşil tonlara dönen akıntımdan anlıyorum. bu enfeksiyon ilişkide yanma da yapıyor. bir iki fitil ve kreme bakar tatlım hiç üzülme. eğer enfeksiyon varsa veya sık tekrarlıyorsa bendeki gibi, rahim ağzında kızarıklık oluyor, zamanla yaraya dönebiliyor. ama yara da önemli değil, bebeğe de engel değil. benim çok bir şikayetim olmaamsına rağmen, doktorum ufak bir kızarıklık var ama mühim değil. bir doğur bakalım gidişatına göre birşeyler yaparız demişti.

Şimdi smeardeki enfeksiyon tipine, hangi bakteri sebep olduysa ona göre tedavi verecek. Bazı tip bakterilerde eşine de ilaç veriyor mesela, karşılıklı bulaşma olmasın diye.

Yani canım hiç sıkıntıya sokma kendini, normal, bir çok baynın karşılaştığı gibi bir muayene olmuş seninki de. 15 sonuç için uzun olmuş, devlet hastanesi diye öyle sanırım.

Anladığım kadarıyla çok şükür ki kist falan yok. Eh gözün aydın diyelim

canımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.

devlet hastanesi olduğu için 15 gün dediler canım,çok uzun bence de yaa,ama bekleyeceğiz artık.doktor ilaç verdi,eşimle karşılıklı kullancaz,adet gününde başlayacakmışuz:44::44::44:

tahminindeki gibi kist yok,sağ tarafımda 2 cm yumurta varmış şu an,normalsin dedi doktor.:124::124:

canım herkesin mucize zamanı faarklı oluyor,inşallah seninki bu aydır,kaç aylık denediğin hiç önemli değil,yazgı önemli...

kızlar yaa şimdi benim kahverengi akıntım var ya gene sizce ben namaz kılabilir miyim? akıntının neden olduğunu bilmiyorum ve adete daha 4gün var:44: nolur cevap verin kafam karıştı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…