Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydınnn kızlaaaaaarrr:21: bgn evdeyim,haftasonu diye kimse de olmaz:2: akşamüstü eşim erken gelir,temizlik yaptıcrcam ona,muhahaha hiç bişeye elini sürmezdi,gelsin de bi anasını ağlatıcam:52::52::52::47::47::9::9:

beslenme programı hazırladım kendime,normalde de dikkatli beslenirim kolay kilo aldığım için şimdi çok daha dikkat etcem,cips çekirdek falan zaten yemezdim,ceviz badem fındık yicem hergün 1 avuç,sabah akşam 1 bardak süt(çok severim zaten:),meyve sebze,haftada 2-3 gün balık ki zaten yeriz,haftada 1-2 gün tavuk,1 gün de et(hiç sevmem,1 gün yesem yeter heralde) böyle işte..şimdilik sporu bıraktım 3.aydan itibaren devam,evde koşu bandı var,twister ve mekik aletide var ama onları yapamam muhtemelen,koşu bandına devam..şimdi haftada 3 gün koşuyodum,hergün 50 mekik,100 twister yapıyodum ama artık sakıncalıymış nette okudum 3.aydan itibaren sadece koşu bandında tempolu yürürüm:10: böyle işte zamanla daha da oturtucam programımı doktorum da yardımcı olur zaten,sizlerin var mı önerileri,tavsiyeleri:49:

Günaydınn topiğimin gülleriiiiiiiiiiiiiiiii :3::3::3::3::3::3:

oohhh kuzuma maşallaahhh daha ne diyelim yavru ceylan herşeyi çook güzel planlmışsın sen :34: ama birşey diycem şu koşu bandını dördüncü aydan sonra yapsan daha iyi olur gibi geliyo bana ilk aylar sakıncalı sen orda biraz daha sabret dördüncü ayda başla kuzum :34:
günaydınnn kızlaaaaaarrr:21: bgn evdeyim,haftasonu diye kimse de olmaz:2: akşamüstü eşim erken gelir,temizlik yaptıcrcam ona,muhahaha hiç bişeye elini sürmezdi,gelsin de bi anasını ağlatıcam:52::52::52::47::47::9::9:

beslenme programı hazırladım kendime,normalde de dikkatli beslenirim kolay kilo aldığım için şimdi çok daha dikkat etcem,cips çekirdek falan zaten yemezdim,ceviz badem fındık yicem hergün 1 avuç,sabah akşam 1 bardak süt(çok severim zaten:),meyve sebze,haftada 2-3 gün balık ki zaten yeriz,haftada 1-2 gün tavuk,1 gün de et(hiç sevmem,1 gün yesem yeter heralde) böyle işte..şimdilik sporu bıraktım 3.aydan itibaren devam,evde koşu bandı var,twister ve mekik aletide var ama onları yapamam muhtemelen,koşu bandına devam..şimdi haftada 3 gün koşuyodum,hergün 50 mekik,100 twister yapıyodum ama artık sakıncalıymış nette okudum 3.aydan itibaren sadece koşu bandında tempolu yürürüm:10: böyle işte zamanla daha da oturtucam programımı doktorum da yardımcı olur zaten,sizlerin var mı önerileri,tavsiyeleri:49:

kuzum benim evet friedmancım da demiş çook güzel planlamışsın :34: kuzunu sağlıkla kucağına alırsın inş tatlım... zaman su gibi akıyor gerçekten...

günaydınlar efenim, bugün de gezme günüm :1: sdtive cim duymasın :34: çok geziyorum da şu sıralar :1:

Günaydınn topiğimin gülleriiiiiiiiiiiiiiiii :3::3::3::3::3::3:

oohhh kuzuma maşallaahhh daha ne diyelim yavru ceylan herşeyi çook güzel planlmışsın sen :34: ama birşey diycem şu koşu bandını dördüncü aydan sonra yapsan daha iyi olur gibi geliyo bana ilk aylar sakıncalı sen orda biraz daha sabret dördüncü ayda başla kuzum :34:

kuzum benim evet friedmancım da demiş çook güzel planlamışsın :34: kuzunu sağlıkla kucağına alırsın inş tatlım... zaman su gibi akıyor gerçekten...

günaydınlar efenim, bugün de gezme günüm :1: sdtive cim duymasın :34: çok geziyorum da şu sıralar :1:

cnm iyi gezmeler:10: sözünüzü dinlicem kızlar teşekkür ederim:51::49:

tünaydın kuzucuklarım.gülelim birazcık

o anne gecede 5 kere yanıma gelecek,pışpış yapacak,sallayacak :))
[video=youtube;6aF_-GLDUvk]http://www.youtube.com/watch?v=6aF_-GLDUvk[/video]

Slm bacılarım okdr uzun bı yazı yazmıştımkı ama malesef yollarken hata oldu hepsı gıttı:(((
Egemmmmm neguzel bı haber okudum mslh teyze oluyorum yıneeee rabbım tamamına erdırsın ıns:)
Aleyna kaynanadan bende çekenlerdenım gecen hafta Hıçkıra Hıçkıra ağlattı benı :( cok soğudum el gribi gıdıp oturup kalkıyorum artık ...anlatsam neler yaptığını ınanamasın ınan :( onun ıcın boşver eşinle iyı olsun aran kaynana boş ..
Bende ıyıyım kızlar Pazartesi tam 3 aylık olcaz hala korkuyorum bsy Olcak doye beşik cınsıyetıde bellı olur:)
İş yerinde cok yoruluyorum eve gelıp dırek yatıyorum face şifremibile yazmak zor gelmiyor o derece yoruluyorum:)
Sevmiyorum sızı ıyı haberler verın hep böle bana :)

Merhaba kızlar,
Sabahtan beri oturamadım hiç, biraz cam sildim, yerleri sildim. Bir tane ardiye dolabı yaptırmıştık, usta onu takmaya geldi, saatlerdir de gidemedi sinir oldum. zaten işçiliğini de beğenmedim. bazı kapaklar olmamış herhalde, geri götürecekmiş. şimdi ben bu dolabı silicem, kapaklar gelince yine silicem. sinir oldum! zaten terlikleri bir giydi bir çıkardı, tekrar yerleri de silmem lazım. tatil günümde de bunlarla uğraşmak beni sinir ediyor :47::47:

ayrıca regl oldum! yani karın ağrım var ve pembe-kırmızı akıntı başladı. Bugün 27. gün. yarın tam başlasa 27-28de olmuş oluyorum. bu ay yumurtayı da hissetmemiştim, belki de büyümeden söndü. tem içimi rahatlatran şey adet öncesi akıntımın bu ay olmamış olması, kahverengi akıntım gelmedi bu ay. girek kanama başlayacak gibi. inşallah doktorun o fitili hakikaten iyi gelmiştir.

gez kuzum gez vallahi, ben de haftasonu bile yoruluyorum :14::14:

Slm bacılarım okdr uzun bı yazı yazmıştımkı ama malesef yollarken hata oldu hepsı gıttı:(((
Egemmmmm neguzel bı haber okudum mslh teyze oluyorum yıneeee rabbım tamamına erdırsın ıns:)
Aleyna kaynanadan bende çekenlerdenım gecen hafta Hıçkıra Hıçkıra ağlattı benı :( cok soğudum el gribi gıdıp oturup kalkıyorum artık ...anlatsam neler yaptığını ınanamasın ınan :( onun ıcın boşver eşinle iyı olsun aran kaynana boş ..
Bende ıyıyım kızlar Pazartesi tam 3 aylık olcaz hala korkuyorum bsy Olcak doye beşik cınsıyetıde bellı olur:)
İş yerinde cok yoruluyorum eve gelıp dırek yatıyorum face şifremibile yazmak zor gelmiyor o derece yoruluyorum:)

ne zamandır görünmüyordun, iyi ki geldin. Güzel haberler vermene herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. 3 ayın da bitiyor demek, zaman öyle hızlı geçiyor ki...Ben bu aydan itibaren bebeğin peşini bırakıyorum :( Moralim bozuldu iyice...neyse çok şükür bu günümüze de. kendine iyi bak, yine gel

çok teşekkür ederim canımm:16: ben de çok korkuyorum pıt pıtları duymak istiyorum bir an önce,pazartesi 9:45 te randevum keseyi görcez inşallah:emir_bebek: ama sen 3 aylık olmuşsun artık,korkulcak dönemler bitti gitti:nazar: rabbimin izniyle hiç bişey olmaz dua et bol bol,özletme kendini,işlerinde kolaylıklar:6:

Merhaba kızlar,
Sabahtan beri oturamadım hiç, biraz cam sildim, yerleri sildim. Bir tane ardiye dolabı yaptırmıştık, usta onu takmaya geldi, saatlerdir de gidemedi sinir oldum. zaten işçiliğini de beğenmedim. bazı kapaklar olmamış herhalde, geri götürecekmiş. şimdi ben bu dolabı silicem, kapaklar gelince yine silicem. sinir oldum! zaten terlikleri bir giydi bir çıkardı, tekrar yerleri de silmem lazım. tatil günümde de bunlarla uğraşmak beni sinir ediyor :47::47:

ayrıca regl oldum! yani karın ağrım var ve pembe-kırmızı akıntı başladı. Bugün 27. gün. yarın tam başlasa 27-28de olmuş oluyorum. bu ay yumurtayı da hissetmemiştim, belki de büyümeden söndü. tem içimi rahatlatran şey adet öncesi akıntımın bu ay olmamış olması, kahverengi akıntım gelmedi bu ay. girek kanama başlayacak gibi. inşallah doktorun o fitili hakikaten iyi gelmiştir.

ne zamandır görünmüyordun, iyi ki geldin. Güzel haberler vermene herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. 3 ayın da bitiyor demek, zaman öyle hızlı geçiyor ki...Ben bu aydan itibaren bebeğin peşini bırakıyorum :( Moralim bozuldu iyice...neyse çok şükür bu günümüze de. kendine iyi bak, yine gel

Hayırrrrrr kabul emıorum pes etmek ara vermek yok bak ben bıle hamıle kaldıysam herkes kalır sakın böle deme canımın içi git aşılama yaptir cok ama cok basit İnan hatta neden bekledim diye sonradankendıne kızacaksın benım cogu arkadasım aşılama ile hamile kaldı
çok teşekkür ederim canımm:16: ben de çok korkuyorum pıt pıtları duymak istiyorum bir an önce,pazartesi 9:45 te randevum keseyi görcez inşallah:emir_bebek: ama sen 3 aylık olmuşsun artık,korkulcak dönemler bitti gitti:nazar: rabbimin izniyle hiç bişey olmaz dua et bol bol,özletme kendini,işlerinde kolaylıklar:6:

Korkular bitmiyor bacım bak keseyı göreceksin sonra kalp atışı varnı dıyceksın sonra ıkılı test ama her ultrasonda kalp atışını ya duymasam korkusu Olcak her wc de kan gorecekmiyim korkusu Olcak .. Bıtmıyor inan ben her ultrasona girip bebegı görünce Hıçkıra Hıçkıra ağlıyorum doktorum sulugoz koydu adımı:)
Anne olmak böle bsy demek:) vitamınlı seyler yıyınce cok mutlu oluyorum bebegıme faydası olacak dıye :) değişik bsy rabbimmmmm isteyen herkese nasip etsin ve insnıyorumki canı yürekten isteyen hiç kimsenın kucağını boş bırakmaz inş

Merhaba kızlar,

canım kolay gelsin.. epeyce yorulmuşsun evet bir de marangozun da kapakları bu kez uyumlu yapar,inş çok kullanışlı oluyor annemgilde yaptırmıştı... kahverengi akıntının gelmemesine sevindim kuzum evet inş iyi gelmiştir fitiller :16:

Hayırrrrrr kabul emıorum pes etmek ara vermek yok bak ben bıle hamıle kaldıysam herkes kalır sakın böle deme canımın içi git aşılama yaptir cok ama cok basit İnan hatta neden bekledim diye sonradankendıne kızacaksın benım cogu arkadasım aşılama ile hamile kaldı

Korkular bitmiyor bacım bak keseyı göreceksin sonra kalp atışı varnı dıyceksın sonra ıkılı test ama her ultrasonda kalp atışını ya duymasam korkusu Olcak her wc de kan gorecekmiyim korkusu Olcak .. Bıtmıyor inan ben her ultrasona girip bebegı görünce Hıçkıra Hıçkıra ağlıyorum doktorum sulugoz koydu adımı:)
Anne olmak böle bsy demek:) vitamınlı seyler yıyınce cok mutlu oluyorum bebegıme faydası olacak dıye :) değişik bsy rabbimmmmm isteyen herkese nasip etsin ve insnıyorumki canı yürekten isteyen hiç kimsenın kucağını boş bırakmaz inş

hoş geldin kuzumm.. maşallah büyümüş annesi :16: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

Son düzenleme:
canım anlattıkların aynı benim uyuz kaynana
oğlu yokken atar tutar oğlu gelir amannn canım oğlum...vs
beni arar anlatır anlatır oğlum duymasın der tamam derim kendi anlatır sonra
bana defalarca kısır dedi diyetteyim deyince obezlerin çocuğu olmazmış dedi ki benim anormal bir kilom bile yok
hastayım dedim geçenlerde oğluma iyi bak bulaştırma dedi
sayısız defa bağırdım her seferinde lafı yedi ama yüzsüzzzz devam etti. annemle bozmuş kafayı annem diyorum beni annenden çok seveceksin diyor ne münasebet sen kimsin benim anneme hiç bişey olmasa bile 9 aylık borcum var
babamın bir durumu vardı duymuş kimse duymasın dedim koca dünyaya yetiştirdi işte böyle bir pislik
anaaam bu kaynanalar ne biçim böyle ya... Allah'ım hepsini akıl fikir versin. hayır evlendirmek kola iş mi ki sonradan böyle huzursuzluk çıkarıyorlar. valla üzülmeyin dert etmeyin diyeceğim çünkü değmez anlattıklarına bakarsan...

ah canıım ne güzel program yapmışsın öyle. dilerim Rabbimden ki o diyeti uygulayabilesin. yani moralini bozmak için demiyorum ama ben de ilk bir kaç hafta bulantı yok, göğüs şişliğinden başka değişik neredeyse hiç bir şey yok diye sevinmiştim. sonra hopppaa sabah bulantıları ve tiksinmeler başladı. o zaman da bu planladığın gibi yeme işleri hayal oluyor. ayrıca şunu tavsiye edeceğim. bunu çok insandan da duydum doktorlar da diyormuş eğer böyle bulantın falan oulrsa ki olmaz inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin. kendini onu bunu yemem lazım diye çok zorlamamak lazımmış. mesela ne bileyim sütten tiksindin o zaman muadili oalcak bir şeyi deneyeceksin yoğurt peynir gibi. ben halen de aynı halde sayılırım bu beslenme olayını akışına bıraktım çünkü zorlayarak olmuyor. bir tanııdğım midesi bulanıp sonradan hepsini çıkarsa bile yemeye çalışıyormuş. eziyet resmen. zaten gebelik süresince vucüt ihtiyaç hissettiği şeylere meyilli oluyor. ben mesela ilk başta hiiç süt içemedim. şimdi bir süredir içebiliyroum canım istiyor. bunun gibi. ama tabi böyle programlama yapman pek hoş :) spor zorlamadan yap tabi. twister falan ilk zamanlar tehlikeli olabilir. hatta mutfak vs. dolaplarında boyun yetişmediği yerde uzanma sakın. o çok riskli birşeymiş. ya sandalye kullan ya da birinden iste ki bu en mantıklısı başın gözün döner vs. risklere girme.
ondan sonra, o twister yapmak diyorsun ya ahhhh ben şimdi o twister hareketini bir kere yapmak için neler vermezdim! şöyle bir belim gevşesin diye. ama beyfendi gerinirken mümkün olmuyor tabii :)))
ay ne güzel ya böyle hevesli olman :) Allah tamamına sapasağlam erdirir inşallah kolaylıkla!
maşallah demek 3 ay oluyor. zaman çok hızlı geçiyor. ama son aylarda değil. o zaman yavaşlıyor gibi. hele son ay hiç geçmiyormuş. her gün beklediğin için :) inşallah doktordan güzel haberler alırsın. sanki kızın olcak gibime geldi şimdi, bakalım hayırlısı :)
Merhaba kızlar,

ay ya o temizlik vs. işlerini bana sor şu son günlerde pek içindeyim ya. of hele öyle işini doğru dürüst yapmayan birine denk gelmek çok sinir bozucu. keşke sen de dolabı şimdi silmeseydin de adam bir daha gelince bir kere yapsaydın. terlik giyme vs. durumlarına da sinir oluyorum. güya adama terlik veriyorsun ayakkabı ile dalmasın diye. apartmanın içine basıp sonra eve giriyor falan ya. off ya niye bu kadar dikkatsizler bilmiyorum!!!
adet olmayı sanırım bekliyordun ama bu sefer lekesiz olması iyi olmuş. inşallah fitil iyi geldi dediğin gibi. bebeğin ğeşini bırakıyorum derken korunmayı mı düşünüyorsun? bence fikir olarak bırak ama korunma da. yani bu ay bebek olacak mı diye düşünmeden hareket et korunmadan takıl eşinle. keyfini sür. o zaman herşey çok daha güzel olacaktır inşallah.

dün moralim öyle bozuktu ki anlatamam. oturdum ağladım geceleyin. kendime aldığım aldığım bazı şeyler çok kullanışsız olmuş. ne salak insanım ne biçim alışveriş yapıyorum falan diye ağlamaya başladım. bugün de eşim evde yok. gün nasıl geçecek bilmiyordum. sağolsun arkadaşım dün akşam aradı kahvaltıya çağırdı. uzak diye arabayla gitmeyi gözüm yemedi ilk başta. sonr aeşim gelip git iyi olur dedi biraz cesaret verdi. Allah razı olsun ondan valla çok iyi oldu. tüm gün arkadaşlarla vakit geçirdim. aldığım şeylere çözüm ürettim vs. derken biraz moralim yükseldi. bu sıralar çok da yalnız kalıyorum ve bu da beni bunaltıyor. doğuma yaklaştıkça türlü türlü korku basıyor beni. tek başına bunları kurup duruyorum ama böyle görüşmek iyi geldi valla. şimdi de çok uykuluyum herhalde fazla duramadan yatarım bu gece. yorulmuşum iyice :)

ay ya o temizlik vs. işlerini bana sor şu son günlerde pek içindeyim ya. of hele öyle işini doğru dürüst yapmayan birine denk gelmek çok sinir bozucu. keşke sen de dolabı şimdi silmeseydin de adam bir daha gelince bir kere yapsaydın. terlik giyme vs. durumlarına da sinir oluyorum. güya adama terlik veriyorsun ayakkabı ile dalmasın diye. apartmanın içine basıp sonra eve giriyor falan ya. off ya niye bu kadar dikkatsizler bilmiyorum!!!
adet olmayı sanırım bekliyordun ama bu sefer lekesiz olması iyi olmuş. inşallah fitil iyi geldi dediğin gibi. bebeğin ğeşini bırakıyorum derken korunmayı mı düşünüyorsun? bence fikir olarak bırak ama korunma da. yani bu ay bebek olacak mı diye düşünmeden hareket et korunmadan takıl eşinle. keyfini sür. o zaman herşey çok daha güzel olacaktır inşallah.

dün moralim öyle bozuktu ki anlatamam. oturdum ağladım geceleyin. kendime aldığım aldığım bazı şeyler çok kullanışsız olmuş. ne salak insanım ne biçim alışveriş yapıyorum falan diye ağlamaya başladım. bugün de eşim evde yok. gün nasıl geçecek bilmiyordum. sağolsun arkadaşım dün akşam aradı kahvaltıya çağırdı. uzak diye arabayla gitmeyi gözüm yemedi ilk başta. sonr aeşim gelip git iyi olur dedi biraz cesaret verdi. Allah razı olsun ondan valla çok iyi oldu. tüm gün arkadaşlarla vakit geçirdim. aldığım şeylere çözüm ürettim vs. derken biraz moralim yükseldi. bu sıralar çok da yalnız kalıyorum ve bu da beni bunaltıyor. doğuma yaklaştıkça türlü türlü korku basıyor beni. tek başına bunları kurup duruyorum ama böyle görüşmek iyi geldi valla. şimdi de çok uykuluyum herhalde fazla duramadan yatarım bu gece. yorulmuşum iyice :)

canım adam kapalrı takarken içi kirlenmeyecek, bir de dolabın içine koyacaklarımız ortalıkta duruyordu, içim daraldı. yerşeltirdim rahatladım. adam gelip menteşelerinden kapıları bağlayacak sadece, vidalayacak yani. menşeler takılı. kapakları ve adamın tuttuğu diğer yerleri silsem yetecek.
regl oldum dedim ama yine sökülemedi. gece ya da yarın başlayacak sanıyorum, ağrım var.. gebelik ümidim yoktu tatlım çünkü yumurtanın çatladığını hissetmedim yine. geçen ay da böyle olmuştum ve doktora gidince, çatlamayan yumurtamı görmüştü ultrasonda. sanırım yine öyle oldu. o nedenle de gebelik yönünde bir beklentim yoktu. bir de çok düzenli ilişkimiz olmamıştı yine... canım korunurmuyum bilmiyorum, belki eşim korunur. ama 1-2 ay bebk istemiyorum. doğum yazın olsun da istemiyorum aslında, biraz da ondan. ama kısmet tabi, bilemiyorum ben de...

sen de arkadaşlarınla vakit geçirmişin çok iyi olmuş, hem sıkılmamışsın hem de keyfin yerine gelmiş. yalnız kalmamaya özen göster madem, yalnız kalınca kafanda bazı şeyleri kuruyorsan eğer, birileriyle vakit geçirmen daha iyi tabii. erken yatacakmışsın, iyi geceler diyim canım sana, tatlı rüyalar...

canım adam kapalrı takarken içi kirlenmeyecek, bir de dolabın içine koyacaklarımız ortalıkta duruyordu, içim daraldı. yerşeltirdim rahatladım. adam gelip menteşelerinden kapıları bağlayacak sadece, vidalayacak yani. menşeler takılı. kapakları ve adamın tuttuğu diğer yerleri silsem yetecek.
regl oldum dedim ama yine sökülemedi. gece ya da yarın başlayacak sanıyorum, ağrım var.. gebelik ümidim yoktu tatlım çünkü yumurtanın çatladığını hissetmedim yine. geçen ay da böyle olmuştum ve doktora gidince, çatlamayan yumurtamı görmüştü ultrasonda. sanırım yine öyle oldu. o nedenle de gebelik yönünde bir beklentim yoktu. bir de çok düzenli ilişkimiz olmamıştı yine... canım korunurmuyum bilmiyorum, belki eşim korunur. ama 1-2 ay bebk istemiyorum. doğum yazın olsun da istemiyorum aslında, biraz da ondan. ama kısmet tabi, bilemiyorum ben de...

sen de arkadaşlarınla vakit geçirmişin çok iyi olmuş, hem sıkılmamışsın hem de keyfin yerine gelmiş. yalnız kalmamaya özen göster madem, yalnız kalınca kafanda bazı şeyleri kuruyorsan eğer, birileriyle vakit geçirmen daha iyi tabii. erken yatacakmışsın, iyi geceler diyim canım sana, tatlı rüyalar...

iyi bari adamın ortalığı çok batırmayacak olması güzel. ama bu tamirciler vs. nedne işlerini bir kerede yapamazlar sinir oluyorum. biz de cam balkon yaptırmayı düşünüyoruz mesela ama ya çok fahiş fiyatlar söylüyorlar ya da ucuzlarından emin olamıyorsun ki doğru düzgün yapacak mı? o yüzden vazgeçtik gibi şimdilik. esasen balkonu kapatıp, kurutma makinesi alacaktık bebişin çok çamaşırı çıkacak ya kışın hemen kuruturuz diye ama bu gidişle yattı...
yalnız kalmamaya çalışayım ama nasıl oalcak bilemiyroum. annemlere yakın oturmuyorum arabayla gitmem lazım artık araba sürmeyi biraz azaltmak istiyorum hem tedirgin olmamak için hem de tepkilerim biraz yavaşladı gibi eskisi kadar dikkatli süremiyorum sanki. gereksiz yere kendimi strese sokmamak adına zırt pırt gitmek istemiyorum. eşimin işleri bazı zaman çok yoğun oluyor. ya şehir dışında olabiliyor ya nöbetçi oluyor ya da eve geç geliyor. konu komşu ilişkim de yok. bir de alıştığım muhit annemlerin oturduğu yer burada çevre edinmeye pek gayret bile göstermedim. bazen keşke o tarafa ilk başta otursaydım diyorum. bir de kendimi psikolojik olarak da çoğu zaman yanlız hissediyorum. insan bir tuhaf oluyormuş. yani anne falan da hikaye oluyor. en çok eşini arıyorsun yanında. adam uyusa bile evde olması iyi geliyor bir şey paylaşmasına gerek yok yani :) neyse buna şükür diyeyim. az kaldı idare edicez artık. iyice uykum geldi. internetten fiyat araştırıyordum ama duramayacak gibiyim artık. iyi geceler sana da. inşalalh her şey gönlündeki gibi olur!

60gelsin cnm bnm sen nslsin girusmeyeli :)

Egemm raraaris bacımın dediğini diycektim ama cok hevesliydin bsy demek istemedim:)
Ben pozitif sonuc alınca liste yaptım sabah ogle aksam ne yiyeceğimi evi doldurdum vitaminli şeylerle :) neyse 2 hafta yedim rahat rahat sonraaaaaaaaaaaa sevdiğim seylerden bile nefret ettim hatta bı ara sadece corba içiyordum okdr :) ama cok sürmüyor 1 ay sonrasında normale dondüm :) ilk 3 ay zaten bebek senin depondan besleniyor sonrasi önemli bide spor yapma cnm inan yürüyüş bile yasak ilk 3 ay kendini yorma su an sana tutunuyor inan

Raraavis cnm büyüdük demi senin kdr olsak bizde :) günleri sayinca zaman geçmiyor ..senin bebis kocaman olmus mslh kafanda kötü seyler kurma dogum dediğin evladını kucağına almayı sağlıyor varsın biraz agri olsun tas çatlasın 1 gun deilmi .. Ben hic yalnız deilim isyerinde cok arkadasım var evde yalnız bile duramayız ama kimi zaman kalabalık icinde yalnız hissederim kendini normal hamuleyken hormonlar cok farklı çalışıyor ben sürekli anneme yakın olsam diyorum hamile kaldığından beri onu daha iyi anladım sanırım :)
Araba kullanma hamilelikte stres yarattığı icin kullanmayın diyor doktorlar cok bunaldiinda yürüyüş yap markete git inan o bile kendine getiriyor insanı :) kurutma makinası bende almak istiyorum ozellikle bebekli eve cok gerekiyor ciden :)
Bu arada herkes oğlan diyor 3. Kisisin ki diyen :) sağlıklı hAyirli olsun ikiside muhteşem :)

60gelsin cnm bnm sen nslsin girusmeyeli :)

Egemm raraaris bacımın dediğini diycektim ama cok hevesliydin bsy demek istemedim:)
Ben pozitif sonuc alınca liste yaptım sabah ogle aksam ne yiyeceğimi evi doldurdum vitaminli şeylerle :) neyse 2 hafta yedim rahat rahat sonraaaaaaaaaaaa sevdiğim seylerden bile nefret ettim hatta bı ara sadece corba içiyordum okdr :) ama cok sürmüyor 1 ay sonrasında normale dondüm :) ilk 3 ay zaten bebek senin depondan besleniyor sonrasi önemli bide spor yapma cnm inan yürüyüş bile yasak ilk 3 ay kendini yorma su an sana tutunuyor inan

canım minikgelinim çook şükür iyiyim kuzum... sağlıklıyız ve çok şükür diyorum her zaman kuzum. bu ay çalışmalara başlayacağız kısmetse :1:
maşallah seni de huzurlu, mutlu gördüm, bebişini kucağına al daha mutlu olursun eminim :34:

yavaş yavaş cicilerini de alırsım annesi :34: dualarım sizinle...

Son düzenleme:
günayydınnlarr hanımlarr :71:

kahvaltımızı yapalım değil mi, yine acıkmış bir vaziyetteyim :1:

öpüyorummm :54:

mrh kızlar bir sürü şey yazdım üye olmak gerkli diyo e zaten üyeyim uzun zamandır girmediğim için oldu herhal.

egemn önce seni tebrik edeyim allah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. sağlıklı bi gebelik dönemi geçirirsin inşallah.:nazar::nazar:

şimdi gelelim bana. size güzel haberler vermek isterdim ama malesef değişiklik yok. gitmediğim dr, prof, tüp bebek merkezi kalmadı hepsi aynı şeyler diyo bi problem yok.2 sene dolmak üzere benim de aklım buna yatmıyo kesin bi sebep vardır. ama elimden bir şey gelmiyor bekyeceğiz bakalım sabırla. aşılama da önermiyorlar her şey bu kadar iyiyken tutması çok düşük ihtimalmiş. tüp bebek dediler ama onun için de biraz bekle dediler.

bi topikte gül kokulu diye bi arkadaş var 9 yıldan sonra hamile kalmış. o ay hayıt suyu,arı sütü polen karışımı içeren kapsüllerden içmiş. dün ben de aldım bakarsınız vesile olur. bir de bunu deneyim.

bazı hamiş arkadaşlarımızı doğumlarına az kalmış onlara da hayırlı doğumlar diliyorum. maşallah tablo dolmuş darısı geriye kalanların başına. aalah kimseyi bu en yüce annelik duygusundan mahrum bırakmasın.

2 yıl dolacak hamile kalmdım diye bazen isyan ediyorum sonra kendime çok kızıyorum 10 yıl uğraşanlar var allah onlara gani gani sabır versin. her şey de bir hayır vardır diyelim

kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun kızlar

Back
X