Saç rengi değişikliği ve sonuçları

Saçına mı ruhuna mı aşık olmuş bir bunu ayırt etmesi lazım....
Ki zaten aşık seven adam her halinle dünya güzelisin dir onun için oda ayrı bişey!

Erkekler bu tarz konularda tuhaf tepkiler verebiliyolar.Mesela annem saçlarını kestirince babam ona küserdi bende siyah saçtan sarı röfleli saça döndüğümde ilk zamanlar sevgilim şuan ki eşim garipsemişti ama siyah yapsam mı koyultsam mı dediğimde aşırı karşı çıkıyo şuan yakışmamış demiş sanırım görüştüğünüz kişi ama belkide ilk görmenin şaşkınlığıyla demiştir.Gözü alıştıkça fikri değişebilir.

Böyleleri evlendikten sonra eşi bakımsız ya da kilolu olsa aldatmaya pek meyilli tip oluyor. Bu arada ben açık ten renkli göze bakırı çok yakıştırıyorum

Saçına mı ruhuna mı aşık olmuş bir bunu ayırt etmesi lazım....
Ki zaten aşık seven adam her halinle dünya güzelisin dir onun için oda ayrı bişey!
Görselliğe aşırı önem veriyor. Beni bu hareketleri soğuttu ondan zaten. Söylediği tüm romantik cümleler, yaptığı süprizler gözümde değersizleşti.

Zaman içinde o alışır o kesin, zaten saçım da biraz da olsa akacak, açılacak ancak ben de zaman geçtikçe ondan soğuyorum. :)

Böyleleri evlendikten sonra eşi bakımsız ya da kilolu olsa aldatmaya pek meyilli tip oluyor. Bu arada ben açık ten renkli göze bakırı çok yakıştırıyorum
Tarçın bakır da kullandım, çok beğeniliyordu hatta doğal sanan fazlaydı ama akması, saçı oksidanı yüksek boyayla boyandığı için yıpratması gibi durumları beni yordu. :) İyi ki de denedim ama tekrardan değişim istersem ona dönebilirim canlı bir renkti.

Evet saçma bak bakalım tek saçmalığı bu mu,eğer tek saçmalığı buysa tolere edilebilir zira kimse mükemmel değil ama başka eşlik eden şeyler de varsa bi oturup değerlendirmek lazım

Evet saçma bak bakalım tek saçmalığı bu mu,eğer tek saçmalığı buysa tolere edilebilir zira kimse mükemmel değil ama başka eşlik eden şeyler de varsa bi oturup değerlendirmek lazım
Normalde deyim yerindeyse ölüp, biten; her gece mesaj atıp seni seviyorum artık bu işi ileri boyuta taşıyalım diyen; ağlama noktasına dahi gelmiş kişi saçımın rengi koyuldu diye trip atıyorsa ve soğuk davranıyorsa benim bu noktada dengelerim şaşıyor. Aklım almıyor. Yakışmasa, göze hoş görünmesem zaten ben kendime bunu yapmam ve eski halime dönerim ancak bu değişiklik bana çok yakıştı etrafımdan da güzel yorumlar alıyorum. Onun bu tavrını anlamıyorum ve zaman geçtikçe de ona olan duygularımı yitiriyorum.

Bence sorun bakalım bu koyu renkle bi travması mı var zira söylediğiniz değişiklikler çok enterasan,benim eşimde saçımı koyu yapınca direk beğenmedim demişti ve üç ay boyunca abartısız hergün bence olmadı bu renk deyip durmuştu,kendi eşimden aşinayım bu duruma,belki daha oturmuş bi ilişkiniz olsa bu kadar kaygılanmazdınız kafanız karışmazdı,benim de topsakaldan bi nefret etmişliğim var mesela garip bi şekilde tutarsız ve üçkağıtçı olan insanların top sakal bıraktıgını düşünüyorum,o da bi ara severdi şimdi kesinlikle topsakal bırakmıyor.. yani mevzunun özünde insanız garipiz tuhaflıklarımız olabilir genel değerlendirmek tüm resme göre bi karar vermek en doğru olanı.

Sormak bile içimden gelmiyor, ona kapılarımı açmayı istemiyorum sanırım. Aile boyu sarışınlar, bilemiyorum koyu saça dair kötü bir anısı mı var. Dediğiniz gibi bizim oturmuş ilişkimiz yok, henüz ilişki de denemez. Bu nedenle nazına oynamam. Onu kendiyle başbaşa bırakacağım büyük ihtimalle :)

genel yorumlara katılmıyorum
ruh güzelliği, senin kişiliğine aşık olsun vs
iyi de benim gibi bazı insanlar elde olmadan fiziğe de önem veriyor işte
bu "güzellik", "yakışıklılık" meselesi değil, "çekim" meselesi
bir insanı sevmekle, çekici bulmak arasında fark var
ben eşime hala aşığım, ama biraz kilo alıp da gıdısı çıktığında her zamanki kadar çekici bulamıyorum mesela
o zaman hemen söylüyorum, kilo ver kilo ver kilo ver

bu, insanın kendisine, "bak sen o insanı seviyorsun aaa fizik önemli mi" diyebileceği bir şey değil ki
bu mantık dışı cereyan eden, istemsizce olan bir şey

fakat hastalık vb. tabi ki ayrı
elde olmayan şeyler onlar
çözümsüz sorunlarda aşk her zaman ön plana geçer ve bu da istemsizce olur
onun yanında olmak istersin, destek olmak istersin vs

sizin saç renginiz size ve çevrenize göre size çok yakışmış
fakat zevkler ve renkler çok farklılık gösterir
herkesin beğendiği bir şeyi beğenmek zorunda değil flörtünüz
ha bunu nasıl söyledi, saygısız veya kaba mı davrandı orasını bilmiyorum
eğer öyle ise tabi ki hatalı davranmış
ama düzgün bir dille söyledi ise, adamı "neden beğenmedi" diye suçlamanız yanlış bence

bakın siz de diyorsunuz ki tıraş olunca hoşuma gitmiyor ama ben söylemiyorum
sizin de hoşunuza gitmiyor ama siz ya onu kırmamak için ya da başka bir sebeple gizlemeyi seçiyorsunuz yani beyaz da olsa dürüst davranmıyorsunuz

ilişkilerde en büyük problemler bunların konuşulmamasından kaynaklanıyor
eskaza kocası kadına kilo aldın, kilo ver dese kıyamet kopuyor

oysa adamın, bunun hoşuna gitmediğini dile getirmesi mi daha sağlıklı ilişki açısından yoksa dile getirmeyip karısını çekici bulmamaya devam etmesi mi?

konu sahibi tabi ki kendini nasıl beğeniyorsan öyle ol
ama karşındakini de bu kadar kesin hatlarla suçlama bence
bu gerçekten elde olan bir şey değil

Onun traş meselesini dile getirmeme sebebim işi. Kamu görevinde olduğu için sakallı ol diye diretemem. Serbestte çalışsaydı ilişkimiz oturmadan da söylemezdim zaten, o raddeye geldiğimizi düşünmüyorum çünkü.

Yapılan değişiklik beni hoş görünümden uzaklaştırsa ben bunu kendime yapmam. Kendime olan saygımdan ve estetik olarak kendimi güzel bulmak istememden dolayı uygulamam zaten. Objektif olarak değerlendirme yaptım. Bir de yapılan değişiklik keskin değil aslına bakarsanız. Üç dört ton koyu diyelim. Platinken simsiyah olma durumum da yok yani. Benim adıma minimal olan bu değişimin ilişkimize hiç de “minimal” olarak yansımaması, büyük bir sorun teşkil etmesini mantık çerçevesinde göremiyorum. Tabii ki herkesin bir beğenisi var. Kendisi bana bunu tatlılıkla dese, sana sarışınlığı yakıştırıyorum bu saçın tadını aldıktan sonra ilerde sarı tonlarına dönersen hoş bir adım olabilir dese... Maalesef bu ince düşünceyi onda göremedim.

Birkaç günse normal geldi bana
Eski sevgilimin kumral, lüle lüle saçları vardı. O kadar güzeldi ki saçlar, okşar-ellerime dolar dururdum. Hatta cidden o kadaaaaar çok sevmiştim ki saçlarını gittim dünya para verip perma yaptırdım,onun resmini gösterip.
İliskimizin ilk aylarında bir gün sacini kestirmiş gelmiş! ,ki bana sorsa asla kestirme derdim.
Adam yanıma geldi,saçlar gidince bambaşka birşeye dönüşmüş. Sarilacam,sirnaşicam bir yakınlık duyamadım, sanki başka birisi. Ama bir hafta içinde gecti- o günden sonra berbere bile beraber gittik,ben anlattım adam kesti
O yüzden oyumu 'alişamamistir'dan yana kullanıyorum.
Bunun sevgiyle bir alakası yok bence.

*Dipnot: o ve yakın çevresi de yeni saçını yakistirmis, şimdi erkeğe benzemissin,eskiden koyun gibiydin demiş gören herkes,sizin çevreniz gibi

Ama bu saç zaten akacak, bu bilinen bir gerçek:) Hadi diyelim bir aya kestaneden açık kestaneye dönecek. Onun bende görmek istediği renge yakın olacak. Bir ay boyunca ben onun tribini çekmek zorunda değilim ki. Üstelik bu sefer onun davranışını gördükçe ondan soğuyorum. Bir ay sonunda o bana gelecek(çünkü saçım daha açık renk olacak haliyle) ama bu sefer de ben ondan soğumuş olacağım. Maalesef :)

Sarı gibi bir renkten siyaha geçtiysen göz aşinalığı olmuştur.ama saç rengi değiştirdi diye soğuk davranılmaz çok saçma,sonuçta herkez saçını boyuyor değiştiriyor.eyer saç rengin değişti diye soğuksa,dış görünüşe çok önem veriyor demekk...

Benim durumunda da o saç zaten bir ay içinde uzayacaktı,erkek saçı neticede :) ama yine de zorla değil ya alışamadım ve sevemedim o saçı. Zaten yüzümdeki hayal kırıklığına gördüğü için ilişkimiz boyunca bir daha asla kesmedi saçını(sadece tehdit etti, ananeme gittiğim şehirden 1 haftadan uzun kalırsan keserim diye)dediğim gibi berbere bile beraber gittik , ben tarif ettim 'şuradan kisa-aman kahkule dokunmayın' falan diye.
İnsanlık hali yani, iki gün soğuk durduysa,üçüncü gün geçer. Kırıldığınızı belli ederseniz zaten o da geri adım atıp gönlünüzü almaya çalışacaktır (insansa eğer)
Bence siz hiç kendinizi doldurmayın , bugün soğuk dün şöyleydi falan diye. Zaten yeni bir ilişki, bu olayı cebinize atın başka davranışlarını gözlemleyin. Belki de kontrol manyagidir , bu sebepten böyle davraniyordur , belki sadece güzelliğinizi fiziginizi seviyordur, belki de sadece yeni saça alisamamis sizi yabancılaşmıştir...ileriki hal ve hareketlerine göre siz de ona notunu verirsiniz. Ama bu çok basit bir olay .
Düşündükçe daha çok sinir olursunuz. En iyisi telefona az bakacağıniz bir ortama sokun kendinizi. İş (okul) çıkışı bir arkadaşla buluşun , hava da güzel gezin falan azıcık. Telefonun başında bekleyip sinir olmaktan daha iyidir.

Sarı değil kumraldı. Sırf bu nedenle bana olan tavrını değiştirmesi bana çok basitçe bir hareket geldi. Dediğim gibi bu saç istersem sarı olur, kızıl olur, mor olur nolursa olur bu çok kolay ancak soğumam düzelmeyecek.

Aramızdaki sevgililik değil şu an flört aşamasındayız. Bu olay olmadan önce o çok istekliydi sevgililik konusunda, ben kararsızlık yaşadığım için flört dönemini uzatıyordum. Yanlış anlaşılmasın ama şu örneği vereceğim. Etrafımdaki başka erkekler bana çok yakışmış yorumları yaparken(tabii ki de bu iltifatlara mutlu oluyorum) onun bu tavrı tuhaf geldi. İlişki başlatmak istememe nedenim oldu olacak. Diyorum ya bu saç gün gelecek akacak açık olacak ama onun bu tavrını unutamam. Başkalarının tepkisiyle de kıyaslıyorum, evet. Zaten flörtüz varsın kopsun ilişki. Onunla ortak karar alma faslım başlamadı şu evrede.

Canım bana kıskanmış olabilir gibi geliyor.bence güzelce bi konuşun bu konuları çünkü ileride senin kılığına kıyafetinede müdahale edebilir bu konuları konuşmanız lazım saç makyaj kıyafet,yani bu konular hakkında sana karışıcakmı yoksa senin kararınamı bırakıyor güzelce konuşun,telefonda mesajlaşın hatta mesajlaşmak düşünceleri aktarmada en kolay yoldur,bide orta yolu bulmaya çalışın uzlaşın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…