Saç rengi değişikliği ve sonuçları

Ben bugün ipleri kopardım gibi. Şehrimdeki son günüydü, kısa süreliğine başka bir şehre gitmesi gerekiyordu görevi nedeniyle. Buluşmamıza dair mesaj atmadı, öğlene kadar bekledim. Sonra da diğer şehre gittiğini söyledi. Burada biter. Beni her halimle beğenecek insan istiyorum. Etrafımda da var zaten.

Sizi her halinizle beyenen birisini bulun bencede yoksa böyle ufak şeyleri problem edip sizi bunaltırlar

Sizi her halinizle beyenen birisini bulun bencede yoksa böyle ufak şeyleri problem edip sizi bunaltırlar
Aynen öyle. Etrafımda yorum yapan erkekler var “ o renk de yakışıyordu, bunun da ayrı havası var.” diye. Bu yorumun enerjisine bakın, bir de şu bahsettiğim kişinin tavrının iticiliğine. Flört dönemini iyi ki de uzatmışım.

Erkek arkadaşım esmer seviyor, ben sarışınım normalde ama tanıştığımız zaman saçlarım kahverengiydi. 4 yıl böyle sürdü, şimdi ani bir kararla saçımı sarıya boyattım eski rengine. İlk başta gözü alışmadı herhalde sürekli bakıp bakıp duruyordu. "Ne o beğenemedin mi" diye biraz sert çıkıştım, "Yoo olur mu, her halinle güzelsin" dedi.

"Ayy bizim ilişkimiz çik mikimmilll" anlamında anlatmadım yanlış anlamayın da sizi gerçekten seviyorsa ister sarışın olun ister koyu saçlı ister mavi saçlı ister pembe, sizi her koşulda beğenmesi lazım. Sarı saç fantezisi olan şekilci bir eleman demek ki, yol veriniz. İleride her sarışının peşinden koşup başınızı ağrıtma olasılığı yüksek.

Evet şimdiden bunu belli etmesi lehime oldu. Sürekli karşı tarafa göre şekillenemem ya. Arada yaptığım minik değişimleri bu denli sert karşılamamalıydı. Ben belki bundan sıkılıp kumrala döneceğim. Kendisi bunu düşünemedi ve fevri davrandı. Ayrıca diyorum ya flört dönemimizde bile evliliğe varacak ölçüde planlar yapan(bence yanlış) kişinin bu hale gelmesi çok keskin bir geçişin göstergesi. Bunu anlamıyorum işte. Duyguları yoğun olmasa şaşırmazdım belki de.

Bazı erkekler bakımlı,makyajlı kadınlardan ,bazılarıda doğal kadınlardan hoşlanıyor,sizin erkek arkadaşınız bunlardan hangisiydi,acaba doğallıktan yanamıydı?

Daha cinsel açıdan duyguları yoğunmuş demek ki, Türk erkeklerinde genel olarak sarışın renkli gözlü kadın fantezisi var ya. Bu eleman da o hesaptı herhalde, koyu saçlı olunca eskisi kadar "çekici" gelmediniz. Yanlış anlamayın da belki sizinle "yatak" aşamasına daha kolay geçebilmek için bile evlilik lafı ederek bağlamaya çalışmış olabilir, kadınların başına gelmedik şey değil. Boşverin, abazanın teki olduğunu görmüş oldunuz erkenden. Canınızı sıkmayın. Böyle tiplerle muhatap ola ola asıl seveceğiniz erkeği ayırt edebilecek duruma geliyorsunuz zaten.

Bazı erkekler bakımlı,makyajlı kadınlardan ,bazılarıda doğal kadınlardan hoşlanıyor,sizin erkek arkadaşınız bunlardan hangisiydi,acaba doğallıktan yanamıydı?
Evet doğallıktan yanaydı ancak kırmızı ruja da zaafı vardı.:)

Haklısınız. Görüşlerinize katılıyorum. Genel algıya uyanlardan demek ki. Bu hareketi flört döneminde gösterdiği için de şanslıyım.

Evet doğallıktan yanaydı ancak kırmızı ruja da zaafı vardı.:)
Demekki renklerle ilgili bi takıntısı falan olabilir,kırmızı rengi sevmesi kumral saçı sevmesi falan bazı renkleri sevmiyor galba,mesela siyahta sevmediği bir renktir belki,ama kibarca söyleseydi enazından açık açık tavır yapmasaydı enazından sizde ona göre davranırdınız,konuşmadan olmazki sonuçta konuşarak herşey hallolabilirdi

Çok manasız dawranmış, saç rengi için soğuk dawranması şaşılacak bir durum, hani dese ki her halinle güzelsin yakışmış ama benim favorim diğeriydi anlarım, ancak bağları koparmış direk, kalbinizi sevenlerle karşılaşmanız dileğiyle.

İtici geliyor olabilir. Anormal bir durum degil. Bende erkekte uzun saça tahammül edemiyorum ve evlenmeden once eşimin saçlari biraz uzundu. Adamla muhabbetimiz gayet iyi, icim isiniyor, tam seviyorum filan diyorum ama buluşup o saçını görünce yok içim rahatsiz oluyordu resmen. Kestirmisti de kurtulmuştuk.

Evet, kibarca bir şeyler söyleyebilirdi o ise aşırı fevri davrandı.

Aynen öyle söyleyiş tarzı önemli bir konu. Bu saçtan sıkılırsan eskisine döner misin çünkü sana çok yakıştırıyordum deseydi gayet hoş karşılardım.

Bana kibarca eski saçın çok hoştu, bu renkten hevesini alınca ona döner misin deseydi mantıklı gelebilirdi. O ise saçma bir tavır içine girdi.

Aynen öyle söyleyiş tarzı önemli bir konu. Bu saçtan sıkılırsan eskisine döner misin çünkü sana çok yakıştırıyordum deseydi gayet hoş karşılardım.

aynen öyle aramaması ve şehir dışına gidecek olmasına rağmen görüşmemesi daha da araya buzlar girmesine sebep olacak dawranışlar,

Hiç aradımı sizi peki mesaj falan belki konu ile ilgili size geri dönüş yapar.pişman olur belki,yada saçma davrandığının belki oda farkına varır.bi iki gün bekleyin bakalım geri dönüş yapacakmı size özür dilerse affedermisiniz peki?

Bana kibarca eski saçın çok hoştu, bu renkten hevesini alınca ona döner misin deseydi mantıklı gelebilirdi. O ise saçma bir tavır içine girdi.

Herkesin kendini ifade ediş tarzi farklı işte. Bende çok kibar soylememistim muhtemelen. Saçlarini kestirsene 4 numara kadar kısa olsun bu saç cok kötü gibi birsey soylemistim galiba. Ustelik daha yeni yeni tanisip flortlesiyorduk ama soylemek icin aylarca bekleyemezdim cidden insani o kadar itiyorken. Sonucta sizin de hevesinizin ne zaman gececegi belli olmaz belki 5 ay belki 3 ay belki 1 sene o saçi gorecek... Degistirmek zorunda misiniz? Hayir degilsiniz. Ayrilmakta pek tabi hakkiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…