Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇI BEYAZLAYANLAR ın Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm ya cnaım gerçekten işe yarıyomu ?artık siyah mı çıkıyo daha 23 yaşındayım saçlarımda beyazlar var işe yarıyosa hemen başlayım

gözdey canım bu formülü denedinmi sen işe yarıyormu? ne kadar süre kullanılması gerekiyor. cvp verirsen sevinirim. a.s.

gözdey canım bu formülü denedinmi sen işe yarıyormu? ne kadar süre kullanılması gerekiyor. cvp verirsen sevinirim. a.s.

cnm ben denemedim inşallah deneyeceğim ama şöyle söyleyeyim hiçbir formül anladığım kadarı ile tamamen engelleyemez ama saç pigmentlerini canlandırıp saçı koyulaştırdığı için bi nebze azaltabilir ya da geciktirebilir ,denemekte fayda var bence tüm yazılanları deneyebiliriz yani bu adaçayı ile olan hergün denilmiş bir kaç ay hergün yapabilirz sonra amladan çok bahsedilmiş en azından arada onu da yapabiliriz ya da amlayı sık tüketebilirz ,adaçayı da sarımsak da buna yardımcıymış artık kendimize bir program yapacağız bir de kızlar bazıları evet dior bazıları hayır ama boyayı saç diplerine sürmeyin diolar bazı kişilerde saç beyazlamasına yol açabilir bence belki de genetik olarak beyazlamaya meyilli saçların beyazlamasını hızlandırıordur ,bir de güneş ışığının filan alımını azaltıığı için d vitamini eksikliğinden de beyazlamaya yol açabilirmiş boyalar,sonuçta kimyasal boyalar saçımıza sürüldüğü zaman saçtaki melanini yok edior ki sürülen rengi versin belki pigmentlere zarar veriordur ben boyanın hiç etkisi olmadığından pek emin deilim yani olabilir bence a.s

bayzalmıs sacın geri dönüşü olmaz...ama beyazlamanın artması giderilebilir.. düşünün... tırnaklarınız cok kırıldıgı zaman dısardan müdahale etmek mi işe yarar yoksa içten.. yani beslenmenize dikkat edip vitaminlerinizi almak gibi... kırılan tırnakları istediğiniz kadar yaglayın paklayın anlık çözüm olacaktır.. eger saclarınızın beyazlamasını istemiyorsanız saclarınızı güçlendirecek beseleyecek ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri karsılayacak besinler tüketin... dısarıdan yapacagınız yaglar masajlar işin ekstrası... yani yüzüm kırıstı ama ben vüzudumu cildimi gergin tutacak yicekjler yemeliyim artı bikaç kremin zararı olmaz gibi... bende 22 yasındayım saclarımda 20 ye yakın beyaz tel var.. onları koparıyorum cünkü onu siyahlastırmam mümkün degil cıktıkca koparıcam kesin.. ama onun yanında beslenmeme dikkat ediyorum... ve annemin zamanında benim yasımda bembeyazken sacları benimkinde daha 20 ye yakın cıktı.. ve kopardıktan sonra coğu cılızlastı ve uzamıyor beyaz beyaz...

evet canım dediğin çok doğru sanırım bir de genetik yani bu süreci engelleyen tek bir şey olabilirmiş o da saça pigment yüklemesi şu an alman hastanesinde varmış ama ayrıntıları hiç bilmiorm:sm_confused: zaten bütün bu reçeteler de saçın rengini korumaya yönelik bir de bir kişiye iyi gelen başka birine iyi gelmez o yuzden çok büyük beklenti ler içine girmeyelim arkadaşlar ama elimizden geleni yapalım di mia.s ben eczanelerden keratin çinko alümünyum filnsırnaşık şey almayı düşünüyorum bir de amla yani bektaşi üzümü daha etkili sanki ama yapımı zor yaa adaçayı daha kolay bir de sarımsak bol tüketelm arkadaşlar ama şahsen ben yutamıorm onu yaa,yutunca koku olmuormş ya

canım okudumda şu yağ karışımlarını mı denesem acaba bilemedim ya kafam karıştı biraz fisfisfis

canım okudumda şu yağ karışımlarını mı denesem acaba bilemedim ya kafam karıştı biraz fisfisfis

canım hangisi kolayına gelirse ,yağ da etkilidir bence ben de bilemiom hangisine başlayacağımı hepsini yapsak bi şey olmaz di mi?a.s mesela her gün adaçayını uygulasam yağ karışımını da 3 günde bir miydi öyle yapsam bol sarımsak ve amla tüketsem keratin çinko hapı alsam daha etkili mi olur acaba :dance:

canım üzülme ALLAH daha büyük dert vermesin çok görünüyorsa boyarsın aralarda ise daha iyi zaten,bu formüllerden deniyor musun ?Ben de başlamadım ya aslında denesek belki daha iyi olur:sm_confused:

evet kızlar tatildeydim uzun zaman sizlerle yazışamadık ve sorulara cevap veremed kusura bakmazsınız inş.

öncelikle vermiş olduğum karışımı en az 3 ay kullanıyorsunuz çünkü bu karışım saç diblerine uygulanarak yeni çıkacak saçlara yani pigmehtlere etki yapıyor böylece saç köklerini güçlendiriyor
buzaman bitiminden sonra artık 15 günde bir yada ayda bir yapmanızı tavsiye ederim

tekrar soruları cevaplamada geciktiğim için üzgünüm hepinizden özür diliyorum

cnm annenin beyaz saçları mı koyulaştı yoksa dipten mi koyu çıktı ve şu an durumu nasıla.s rica ederiz cnm,çok teşekkürler

Canım annenin saçlarında çok beyaz varmıydı? Bu karışım uygulandıktan sonra tüm beyazlar siyahlaşıyormu? cevabın için şimdiden tşk ederim.

gmzdmr canım sorumu yanıtlarsan çok sevinirim. Gözdey'de bi soru sormuş hayatım.
Kestane kebap acele cevap

a.s evet ya benim pek umudum yok saçları siyahlaştıracağına dair pek çok kere de yazdığım gibi ama eğer annenin saçları siyah çıktı ise deneyeceğim gamzea.s ama yağ işi zor geliyor bana ne zaman saçıma yağ sürsem daha çok dökülür ve sönük olur :sm_confused:

ben bu tarifi denemek istiyorum, ceviz hem yağ gibi uğraştırıcı değil cevizin saç beyazlaması üzerinde iyi bir etkisi varmış bazı uzmanlar beyazlamayı tersine bile çevirebilir diyormuş o kadar beklemiyorum ama saçı koyulaştırdığı belli çünkü ceviz doğal bir saç boyası aynı zamanda:

Ceviz kabuklarını iyice dövüp püre haline getirin. Diğer taraftan bir tutam ceviz yaprağını yarım litre suda kaynatın, 20 dakika kadar demlenmesini bekleyin. Sonra süzüp içine ezdiğiniz ceviz kabuklarından bir çorba kaşığı katın. Karışımı şaçlarınıza sürüp bir saat bekletin. Bunu haftada bir gün uygularsanız saç
renginiz değişir, koyulaşır.

Canım yağ karışımını denemek istiyorum. yağları temin ettim. başladım kullanmaya 3 ay kullanmayı düşünüyorum. işe yarar umarım. yerimseniben

inşAllah cnm sonuçlar etkili olur gelişmeleri bize bildirmeyi unutmaa,görevinde başarılar dilerimm

inşAllah cnm sonuçlar etkili olur gelişmeleri bize bildirmeyi unutmaa,görevinde başarılar dilerimm

Tamam canım 3 ay bakalım yapabilirsem sonuçtan haberdar ederim.
ya gmzdmr de cvp verse sorularımıza....

arkadaşlar saçına hiçbir kimyasal işlem yaptırmayıp da saçı birden beyazlamaya başlayan var mı?bir teorim var da bu konuda:)şöyle sorayım ya da önceden bir kaç tel beyaz saçı olup da 20 li yaşlarında birden saçı daha fazla beyazlayan var mı?Benim eskiden bir kaç tel iken şu an daha fazla ve şakaklarımda aralara bakınca görülüyor çok şükür ama ben röflenin yani saç açma işlemlerinin ve boyaların bazı kişilerde bu süreci hızlandırdığını düşünüyorum ve saçına benim gibi erken yaşta röfle boya gibi işlemleri bir kaç kez yaptıran arkadaşların bazılarında da erken beyazlama sorunu olduğunu gördüm.Merak ettiğim konu herkeste bir kaç tel beyaz vardır bu normal ama önceden biraz daha fazla beyaz saç teline sahip olan kişiler işlem yaptırmamalı mı?Çünkü melanin eksikliği var demektir acaba yangına körük ile mi gidiliyor ? Hiçbir işlem yaptırmadığı halde saçındaki beyaz sayısı artan var mı?herkese teşekkürler:)

evet ben varım ya saçalrım beyazlıyo offfff23 yaşındayım ve var baya ırsi ok ama ne annemin nede babamın bu yaşta beyazı yokumş ağklayacam ya çok üzülüyorum bopyatmak istemiyorum napıcammmm biri yardım etsin bu karışmlar işe yarıyomuki senağlamaçıldıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…