Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇI BEYAZLAYANLAR ın Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım maalesef boyatmaktan başka bir çare yok sanırsam bu karışımları deneyen var mı bilmiyorum bir dereceye kadar olabilir bence dene birini ,ben de ceviz tarifini deneyeceğim henüz başlamadım çünkü ceviz doğal bir saç boyası zaten ama kimyasal boya kadar etkili değil tabi ki ama uzun vadede işe yarayabilir ,saçı eski rengine döndüren losyonlar da bıraktıktan sonra işe yaramıyor sanırım daimi kullanmak lazım o da para gerektiriyor biraz ,sen daha çok beyazlar diye mi endişeleniyorsun o zaman bir öneri saçının diplerini boyama beyaz yerlerini boya dipten beyaz gelse de dipler kalsın boyayı dibe değdirmedikçe bir şey olmaz sanırım bence dene bu karışımlardan da birini seçip uygula bence cnm o kadar rahatsız ed
yorsa denemekten ne çıkar ceviz i de uygula bence ya da ben uygularsam sonucu sana yazarım ama inan ki bunlardan çok daha büyük dertler var oyuzden çok şüküra.s

röfle saçları çok kötü yapıyor ben yaptırdım benim saçlarımı yaktı

canım inşaallaha.s
ben de cevizi düşünüyorum bakalım sonuçlar nasıl olacak?
bu arada arkadaşlar saçınızı açtırmayın beyazlaması hızlanır diye bir yazı okudum bu forumdaydı sanki:sm_confused:
saçı açarken saça renk veren melanini yok ediyormuş:uhm:
ee melanin yok olursa tabi ki beyaz artar!
peki bu işlem boyada olmuyor mu?acaba açarken daha mı fazla oluyor?
saçını rengini açtırıp da saçının beyazlaması artan arkadaşlar varsa paylaşmalarını rica ediyorum resmen şüphelerim çok arttı:sm_confused: mahsunmenekşe sen saçını açtırmışmıydın?

ama nasıl olur oryalle açıldığında saçlarımın dibine oryal değmemişti yoksa değmiş miydi?kızlar oryali saç köklerine değdiriyorlar mı?

yok canım ben saçlarımı hiç açtırmadım saçıma hiç bi kimyasal işlem uygulanmadı şu yağ karışımlarına başlasıdm dünhadi hayırlısı inş.benimkilerde siyah çıkar :a015:

ama nasıl olur oryalle açıldığında saçlarımın dibine oryal değmemişti yoksa değmiş miydi?kızlar oryali saç köklerine değdiriyorlar mı?

ben 23 yaşımdayım ve 3 senedir platin röfle yaptırıyorum saçıma.yani açılabilcek en son noktaya kadar açılıyor.şu ana kadar yaşadığım tek problem saç uçlarımda kırılma ve kuruluk.yengem de 31 yaşında 13 senedir röfleli ve tek bir beyaz yok.röfle saç dibinden yarım cm ilerden başlar yani saç diplerine değmiyor.ama tabi komple saçı sarı renge açtırırsan ozman dipten itibaren yapılır.ben sanmıyorum röflenin saçı çok erkenden beyazlatacağına, 1-2 sene erkene alır olsa olsa.bu tip şeyler genelde genetik oluo bence.

kızlar amla yağı da saçı koyulaştırıyormuş ceviz gibi onu kullanın diyorlar aktarda bugün gördüm büyük bir şişe 13 ytl idi ,kullanan var mı diyeceğim ama yok sanırım? bektaşi üzümü diğer adı da ,yağ şeklinde idi tam da ayrıntılı bakamadım

canım onu bilmem ama ben şu yağ karışımlarına başladım bugün 2, seans olcak artık haziranda yazarım bi gelişme olursa umarım olur yyaaaaa:1closedeyes:

cnm gerçi bir 1 ay olmadı ama gelişmeler oldu mu hiç:)

valla canım şuan bişi yok ordada zaten 3 ay diyo daha az önce yağları karıştırdım içinede ek olarak çam terebentini,hintyağı,badem yağı koydum bakalım inş etkisi olur mayıs sonu gibi görürsem yazıcam etkisini a.s.

mahsunmenekse, saclarin 1 ayda uzamistir az da olsa, diplerine bakinca siyah ciktigini goruyor musun?

o yagin icine bence sarimsak karistir
birinden duymustum sacina sarimsak sure sure siyah cikartmis

eger bu yaglar sende etkili olursa hemen deniycem ve hayatimin en buyuk mutluluklarindan olcak, genc yastan beri bu beyazlari sakliycam diye ugrasiyorum ne guzel olurdu dogal renginde olsaydi

canım şuanda bişi yok saçlarım uzadı evet ve nanmyacaksın ama kullandığım yağlardan dolayı saçım biraz olsun kendini toparladı beyaz konusuna gelince henüz devam ediyourm kullanmaya ama ümitliyim inş.işe yarar sonuçları sizlerle paylaşacağım kızlaa merak etmeyin sadce birazcık sabır a.s.

MRB kızlar ben bugün aranıza katıldım. forumlarınızı okudum bende de aynı dert var ve ne yapacağımı bilemiyorum.4 yıldır röfle kullanıyorum ve beyazlarım bayağı çoğaldı. yağlı karışımı yapmak istiyorum ama röfleyi bozarmı acaba. hoşçakalın...

canım yardımcı olmak isterdimn ama ne yazıkki hiç bi fikrim yok çünkü benim saçlarımda kimyasakl bi işlem yok:çok üzgünüm:

ama röfle diplere değmiyor boya gibi değil ben de ondan çok şüphelendim ama diplerden başlanmıyor röfle o zaman öyle bir etkisi olamaz bence boyadan çok daha iyi bu konuda röfle hem röflede beyaz saç telleri biraz daha kamufle oluyor bir süre için yağlı karışım röfleyi bozmaz bilakis saçın yıpranmışsa röfleden bakım da olur üstelik sarımsak ve ceviz in bu konuda etkili olduğunu çok defa okudum bir de amla yağı ,adaçayı saçı koyulaştırıyormuş ama olan beyazların rengini mi koyulaştırıyor yoksa pigmentleri mi etkiliyor anlamadım?

tşk ederim yardımcı olduğunuz için . anladığım kadarıyla sadace diplere süreceğiz değilmi bu karışımı?? tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…