Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇI BEYAZLAYANLAR ın Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tşk ederim yardımcı olduğunuz için . anladığım kadarıyla sadace diplere süreceğiz değilmi bu karışımı?? tşkler

evet tatlım saç diplerine masaj yaparak süreceksin umarım işe yarar yarasa çok ii olcak ama bekliyorum bende umutla a.s.

[QUOTE=mahsunmenekşe;2461438]bekliyorum bi umutla acaba çok umut bağlamasam mı billemedim ki umarım işe :1no2:[/QUOTE]

ahhh canım inşallah faydasını görürüsün
bende de beyazlar varr offffffff offff hemde birsürü.
23 yaşımdayım devamlı saçımı boyuyorumsenağlamasenağlama
sen kaç yaşındasın?
ırsı olabilirim anneminde erken beyazlamışş.
faydasını görürüsen bizde söleee

cnm benim bu yağlar filan böyle 6 ay yapılınca etki gösteriyormuş denemekten ne zarar gelir ama illa kapanacak diye bekleme kendini olumluya da olumsuza da hazırla:)

evet ırsi ben boyamayacaktım ama boyayacağım ben de benim çekindiğim nokta boyaların çok kanserojen gibi etki olabileceğiydi ama bütün millet boyuyor o kadar da tehlikeli bir şey değil heralde:) cnm sen hangi renge boyuyorsun?koyu renklerde daha çok belli oluor ya ben çikolata kahve düşünüyorum aslında röfle istiyordum hem renk olarak hem de beyazları kamufle için ama bilmiorum

canım ben ayda bir boyuyorum saçımısenağlama
dogal dursun die kendi saç rengime yakın renkte boyuyorum.
koyu kahve oluyo siyah gibide duruyo.bide nişanlıyım üstüne demesin nie durmadan saçını boyuyon.offfffffff offf
artmasa yeter vallaa bide bende çıkan beyazlar bi tuhaf bölee gümüş gibi parlıyoo:1shok
:senağlama

inş. işe yarar mahsunmenekşe. seni umutla bekliyorum. bende yapıcam hemen. çok takıyorum kafama:1no2::enbuyukkk:

cnm bence daha açık renge boya yani kumral tonları beyazları daha kamuflee diyor siyah gibi koyu ise çok daha belli olur benim fikrim tabi cnm
ben şimdi çikolata kahve istiyorum ama bir yandan da boya arttırır mı die şüpheleniyorum?ben de en iyisi sarımsak yağı ceviz yağı fln öyle saç koyulaştırıcı şeylere bir başlayayım belki işe yarar ,

kızlar saçların beyazlamasını geciktirmek için ayrıca baklagiller,ciğer tüketmek geriyormuş
bir de beyazları geçici sprey gibi örten tarak ve maskara var daha araştırmamadım kullanımlarını zararları var mı falan onları iyice araştırdıktan sonra mantıklı ise alacağım ve bence harika bir şey çünkü boya saçında beyaz olanlar için bence tehlikeli bence daha da beyazlatabiliyor yani süreci erkene aldığını düşünüyorum mesela 30 yaşında başlayacaksa 5 sene önceye alıor bir kez boyamak değil sık boyamaktan bahsediyorum ,çünkü saça o rengi vermek için saçtaki doğal melanini kırıyor yok ediyormuş,ee zaten melanin zayıflığı beyaz demektir bugün uzmanlar boya saçı kesinlikle beyazlatır da demiyorlar ama kesinlikle beyazlatmasında etkisi yoktur da diemiyorlar çünkü herkeste farklı bir sonuç veriyor tabi ki
bu arada elidor un bakım yağını aldım içinde silikon yoktu aktardan uğraşacağıma onu alayım dedim 7 tane yağ var içinde hint yağı,jojoba,badem yağı,çörekotu yağı,zeytinyağı yani faydalı yağlar sadece 1 kere yaptım ama saçım daha kalın telli oldu gibi bir de beyazlar daha kamufle oldu çünkü saçım koyulaştı özellikle dipten gelenm saçlarım yani yeni uzayanlar ışıltılı ve koyu oldu beyazlar daha az belirgin yani demek ki o yağlar kamufle olarak işe yarıyor ve hatta azaltada bilir düzenli kullanımda bakalım kimseyi yanıltmak istemem çünkü bunlar kişiden kişiye değişir ama ben memnun kaldım hint yağı zaten saçı koyulaştırırmış ceviz yağı da öyle burda geçen diğer yağlar da renk hücrelerini canlandırmak için sonuçta uygulamktan ne zarar çıkar hem saçlarımız için faydalı yağlar hem de belki de somut bir sonuç verir :)

1sb soğan suyunu 1 fincan ceviz yağı ile karıştırıp saç köküne yediriyorsunuz poşet yada benzeri bişeyle kafanızı sarıp sıcak havluyla 2 saat bekletiyorsunuz sonra yıkıyorsunuz 15 günde bir tekrar ediyorsunuz saçlarınız kahverengiden kendi saç renginize dönüyomuş rengini bulunca 1 yada 2 ayda bi yapıyomuşsunuz

mahsun menekşe bi sonuç varmı tatlım. bekliyoruz haberlerinia.s.

valla şuan kafamda yağlar yapmaya devam ediyorum canım ama henüz 1 ayı geçti ancak mayıs sonunda yada haziranda anlrız yani 3 ay kullanman gerekiyomuş.benboyatmak istemyorum ya düşünsenize şimdi boytıyosun ama evlenip hamile kalınca boya yasak nolcak ozman yaaaaaaaaaaa :1shok:senağlama inş işe yarar yaramaz ne olursa olsun paylaşacam kzılar sabırlı olunn

vallah o yağı kullan bu yağı kullan yakında bitlenmessem iyidir vallah :sm_confused:

cnm 1 aydaki uzamanda beyaz olan saç köklerinden siyah çıkmadı di mi? ,bir de bu yağlar saçında dökülmeye yol açtı mı?
son olarak da saçın genel anlamda biraz koyulaştı mı?şimdiden teşekkürler

canım bilmiyourm ya bişi duydum benim aldığım menengiç kahvesiydi çünkü yağını bulamadım ama kavruşmuş kahvenin yağının işe yaramaycağını söyledi buırdan bi arkdaş annemde menengiçin yağını çıkartıcak yada ist.aktarlara soruştucam bakalım deneyeceğim peşini bırakmak yok ama saçlarımı gökmüyo yağlar aksine güçlendiriyo canım

mahsun menekşe peki canım hiç bi belirti yokmu iyi yönde. ben kafayı yemek üzereyimde:1no2:

frezyacgm anladığım kadarıyla bu yağların renk hücrelerini canlandırmaları için epey beklemek ve uygulamak gerekiyor ve bu yüzde yüz beyazlara son gibi bir şey değil belki hiç etkili olmayadabilir o yuzden çok büyük umutlar beslememek lazım ama denemekten zarar olmaz eğer sen çok bunaldıysan boyatabilirsin ama boyanın beyazları artırrdığına dair şüphem var gerçi bazıları kabul etmior bendeki beyaz telleri boya kapatmamıştı biliyor musunuz bazı ırsi beyazları tam kapatamıyormuş,böyle çikolata kahve gibi renklere boyayıp da beyaz saç tellerini tam kapatabilen var mı?

mahsun menekşe peki canım hiç bi belirti yokmu iyi yönde. ben kafayı yemek üzereyimde:1no2:

ah canım benim ya bende kafayı yiyecedğim ama inanın son çare boyatmak olcak illaki deneycceğim bakalım hayırlısı olursa yazıcam kesin kızlarsenağlama

benim saçımda zaten röfle var. ama bi tanıdğımın saçı 15 yaşında ırsi olarak beyazlamaya başlamıştı. kendi rengine boyayıp gayet güsel kapatıyordu.a.s.

benim saçımda zaten röfle var. ama bi tanıdğımın saçı 15 yaşında ırsi olarak beyazlamaya başlamıştı. kendi rengine boyayıp gayet güsel kapatıyordu.a.s.

slm cnaım peki kendi rengine boyadıktan sonra beyazlar bidahaki sefere ne kadar zaman sonra çıkıyo CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…