Saçını boyattı, sosyal medya ondan nefret etti!

Valla ben 2 3 ay once ombre yaptirdim sacimin dipleri kendinsacim sadece ucuna yaptirdim hala duruyor:KK70::KK70:Bana 2 sene yeter bu sac kendim kesiyorum zaten sacimi uzun olduu icin
ombreye en fazla vereceğim para 150 dir..son limit yani:)

Gece gun instagramda bir hesaba rastladim.Kiz daha universite ogrencisi.Izmirde.Blogu varmis ve devamli makyaj malzemesi,kiyafet alip fotosunu atiyor.Saclarini boyatmaya istanbula gidiyor.Vucut bakim urunleri alisverisi icin de siklikla seyahat ediyor.Daha yasi tas catlasin 21.Bu mu bu cocuklarin diyecegim cidden cocuklar cunku hayattan beklentileri,onlari mutlu eden seyler.Ac gundemde neler oluyor desen mavi ekran verecekler bunlar.Ana babasi hic mi birsey vermiyor bu kizlara? Yazik.

Ahahahah:KK70:
Bana 400 kadar fiyat veren cikti ben etikerde esimin amcasina boyattim.Tanidik indirimli 100 tl:KK5:
:))400 aşar beni sadece bu masraf yokki evin 100 tane masrafı var evli olduğumuzdan düşünmek zorundayız:)

Gece gun instagramda bir hesaba rastladim.Kiz daha universite ogrencisi.Izmirde.Blogu varmis ve devamli makyaj malzemesi,kiyafet alip fotosunu atiyor.Saclarini boyatmaya istanbula gidiyor.Vucut bakim urunleri alisverisi icin de siklikla seyahat ediyor.Daha yasi tas catlasin 21.Bu mu bu cocuklarin diyecegim cidden cocuklar cunku hayattan beklentileri,onlari mutlu eden seyler.Ac gundemde neler oluyor desen mavi ekran verecekler bunlar.Ana babasi hic mi birsey vermiyor bu kizlara? Yazik.
kapitalist toplum olduk çıktık:(rabbim yardımcımız olsun..görsellik gösteriş,herşeyin son moda olması vs..özenti..

Canm Allah beterinden saklasinda universitede okuyupta sirf masraflarini gordurmek giyinmek suslenip puslenmek icin evli adamlarla beraber olan cok kiz gordum .Gunahlari boyunlarina .O kadar guzelligi bakimi beyle yapiyor acaba cok budala genc kizlar var akillari fikirleri marka marka ayrani yok icmeye.....

Canm Allah beterinden saklasinda universitede okuyupta sirf masraflarini gordurmek giyinmek suslenip puslenmek icin evli adamlarla beraber olan cok kiz gordum .Gunahlari boyunlarina .O kadar guzelligi bakimi beyle yapiyor acaba cok budala genc kizlar var akillari fikirleri marka marka ayrani yok icmeye.....
ailesinin kabahati kızlardaa kabahat yok..

ombre genel olarak pahalı bi işlem. tabi yaptırdığınız yerde önemli.

yani kızlar asgari ücretle 2 yıl evinin giderinden kesip iphone alanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz.. 950 tl ne ki? şaşırmadım ya da garipsemedim.. bence normal..

ailesinin kabahati kızlardaa kabahat yok..
Evlattan haberinyok ki cocuklarda masallah ne yalanlar ne yalanlar Kizimda var oglumda Allah onlari kotulerle karsilastirmasin.Evladini gozunden ayirmayacaksin.Ne olursa olsun.Ben bunu bilir bunu soylerim.

950 tl verince kafana kuş mu koydular
aynısını 95 e yapardım ben:KK14:

Evlattan haberinyok ki cocuklarda masallah ne yalanlar ne yalanlar Kizimda var oglumda Allah onlari kotulerle karsilastirmasin.Evladini gozunden ayirmayacaksin.Ne olursa olsun.Ben bunu bilir bunu soylerim.
amin..rabbim iyi etsin bizimkileride cümlesininkileride..

Moda oldu bu ombrede yaptırmayan yok bi ben sevmiyorum sanırım ombreyi =)
banada yaptır dediler..zaten saçım uzun değil,ve pazara gidiyorum diyelim hatunların yarısının saçı ombreli:)

Back
X