- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehebanada yaptır dediler..zaten saçım uzun değil,ve pazara gidiyorum diyelim hatunların yarısının saçı ombreli:)
Bana da kız 95 yazacakmış yanlışlıkla 950 yazmış gibi geldi. Dokunmatik telefonların azizliği. Çünk kız 950 lira verdim dedikten sonra karşıdaki tepki vermiyor, normal karşılıyor. Hadi zenginler desen, madem kız zengin o zaman neden kuaföre o parayı verdikten sonra yol parası bile kalmıyor da cebinde yürüyerek eve dönüyor?Amaaaaan, zenginin malı züğürdün çenesi işte.. Bu işte bir iş var gibi geliyor da bana neyse..
Bir de ekran görüntüsünü alan kızın kendisi, konuşma balonlarına bakarsanız görebilirsiniz. Bence de dalga amaçlı bir şey bu..Bana da kız 95 yazacakmış yanlışlıkla 950 yazmış gibi geldi. Dokunmatik telefonların azizliği. Çünk kız 950 lira verdim dedikten sonra karşıdaki tepki vermiyor, normal karşılıyor. Hadi zenginler desen, madem kız zengin o zaman neden kuaföre o parayı verdikten sonra yol parası bile kalmıyor da cebinde yürüyerek eve dönüyor?
Ya da birileri bilerek tiki kızlarla dalga geçmek için kafalarından böyle bir senaryo uydurdular. Burada fake konu açıp sonra onu Facebook'ta falan paylaşıp KK ile dalga geçiyor ya kimi sivri zekalar o hesap.
95 değildir milenacım burada kıytırık kuaför 125 istedi kıytırıkkk:)Bana da kız 95 yazacakmış yanlışlıkla 950 yazmış gibi geldi. Dokunmatik telefonların azizliği. Çünk kız 950 lira verdim dedikten sonra karşıdaki tepki vermiyor, normal karşılıyor. Hadi zenginler desen, madem kız zengin o zaman neden kuaföre o parayı verdikten sonra yol parası bile kalmıyor da cebinde yürüyerek eve dönüyor?
Ya da birileri bilerek tiki kızlarla dalga geçmek için kafalarından böyle bir senaryo uydurdular. Burada fake konu açıp sonra onu Facebook'ta falan paylaşıp KK ile dalga geçiyor ya kimi sivri zekalar o hesap.
ay öyle olsa bir yere gideceğim her zaman fön çektiririm:)Bizim burada birkaç ay öncesine kadar fön bile 5 liraydi yeni 10 lira oldu ..
ombresi iyi yapılmış kusursuz gibi,özenilmiş şu ünlülerin gittiği kuaförlere gitmiş olabilir..ha genç kız özenti yapmıştır bilemem belkide alay ediyorlardırKizlar semtine gore bi salonun verdigi kirada degisiyor ben saroyerde oturuyorum burda kiralar 1500 2000 den basliyor 15 bine kadar cikiyor.Burada fon ortalama 15 20 boyadab 80 100 den basliyor.Ornek vereyim akmerkez veya Metrocity deki bir salonun verdigi kirayla mahalledeki kuaforun verdigi kira kiyaslanamaz bile.Semt faktorunude ekleyin.Ya nisantasi etiler yada caddede taninmis bi yere veya oyi bir salona yaptirmistir kesim fon ombre zaten oralar icin ancak o fiyat.
Birkeresinde Metrocitydeki Trio kuafore girmistik arkadasla bundan 10 sene once falandi ben kesime 70 o noyaya 250 vermisti.Yani gayettt normal.Paylasimida arkadasina yaptirmistir belki cevresindekilere hava atcekti heral garibim.
sağol ,ne güzel yazmışsın ema
950 liraya benim kuaförüm beni megan fox yapar üzerine birde latif doğan![]()
Kizlar semtine gore bi salonun verdigi kirada degisiyor ben saroyerde oturuyorum burda kiralar 1500 2000 den basliyor 15 bine kadar cikiyor.Burada fon ortalama 15 20 boyadab 80 100 den basliyor.Ornek vereyim akmerkez veya Metrocity deki bir salonun verdigi kirayla mahalledeki kuaforun verdigi kira kiyaslanamaz bile.Semt faktorunude ekleyin.Ya nisantasi etiler yada caddede taninmis bi yere veya oyi bir salona yaptirmistir kesim fon ombre zaten oralar icin ancak o fiyat.
Birkeresinde Metrocitydeki Trio kuafore girmistik arkadasla bundan 10 sene once falandi ben kesime 70 o noyaya 250 vermisti.Yani gayettt normal.Paylasimida arkadasina yaptirmistir belki cevresindekilere hava atcekti heral garibim.
ahahahahah dimiHaklısın kiraları bir değil , ancak aradaki fark zaten bir tek ödedikleri kira ve senden aldıkları ücret. Yoksa oradaki de kuaför mahalledeki de. Mahalledekiler üstünde bir de sim atıyor![]()
Haklısın kiraları bir değil , ancak aradaki fark zaten bir tek ödedikleri kira ve senden aldıkları ücret. Yoksa oradaki de kuaför mahalledeki de. Mahalledekiler üstünde bir de sim atıyor![]()