Bildiğimiz zeytinyağ dimi hani salataya döktüğümüzden
evet bldiğimiz :) benimki hakiki :)
hiç üşenmeden gecikmeden başla derim :)
Nerden bulabilirim hakiki?
Evde bir zeytin yag var ama hakikisi varmış bide bunun? turp alayımda pazardan başlıcam
onu biraz zor bulursun :)))
benmkide hakiki bende havamı atayım :) babam getirir hep
canım siyah turp al bu arada, bulamazsan kırmızı
o bioxcin değilmiydi yahu hani şu son reklamlarda çıkan ecz. satılıyormuş, bioblas her yerde var o dökülmeyi önlüyor cnmkızlar bioblası kullanıyomusunuz ben memnunum ya şimdilik, saçımı o mu uzatıyo bilmem ama
Tühh hay allah vardır biyerlerde elbet ya aktarlarda falann...canım teyzem getirmişti bize de,bitmek üzere çok üzülüyorum nereden bulacağımı bilmiyorum
Konulara göz gezdirirken başlık dikkatimi çekti...Saçlarınızın sağlıklı ve çabuk uzamasını istiyorsanız sizlere önerim ki denenmiştir...
Çam Terebentin esansı ve Argan yağı bunların kullanım şekli şöyle kullandığınız şampuanınız hangi markayı kullanıyorsanız sorun değil yapacağınız tek şey yeni bir şampuan alın kullanılmamış olması gerekiyor çam terebentin esansı 10 damla argan yağı 10 damla damlatın iyice çalkalayın..
Bu bilgiyi veren güzellik uzmanı olan bir arkadaşım ve inanın neden şimdiye kadar bilmiyormuşum diyeceksiniz...
Son birşey Ç.terebentinin yağı değil esansı olucak nette araştırısanız Ç.terebentinin faydalarını saç uzatma vs. görüceksiniz....Ben normal yıkama yapıyorum saçlarımın parlaklaştığını uzadığını fark edince birde eski kuru mat kırık halini düşününce neden daha önce arkadaşıma dertlenmemişim diyip durdumm... :)
o bioxcin değilmiydi yahu hani şu son reklamlarda çıkan ecz. satılıyormuş, bioblas her yerde var o dökülmeyi önlüyor cnm
yok canım bioblas yeni sarmaşık özlü çıkardı uzatması için, ben bioxcin 3 kutu kullandım çokda faydasını görmeynce bıraktım
Hmm şampuana katıcaz saçımızda çok kısa süre tutmamıza rağmen yani köpürtene kadar fix 3 dk da etkisini gösteriyor yani öylemi, bilgilerin için tşk ederim üstelik uğraş yokKonulara göz gezdirirken başlık dikkatimi çekti...Saçlarınızın sağlıklı ve çabuk uzamasını istiyorsanız sizlere önerim ki denenmiştir...
Çam Terebentin esansı ve Argan yağı bunların kullanım şekli şöyle kullandığınız şampuanınız hangi markayı kullanıyorsanız sorun değil yapacağınız tek şey yeni bir şampuan alın kullanılmamış olması gerekiyor çam terebentin esansı 10 damla argan yağı 10 damla damlatın iyice çalkalayın..
Bu bilgiyi veren güzellik uzmanı olan bir arkadaşım ve inanın neden şimdiye kadar bilmiyormuşum diyeceksiniz...
Son birşey Ç.terebentinin yağı değil esansı olucak nette araştırısanız Ç.terebentinin faydalarını saç uzatma vs. görüceksiniz....Ben normal yıkama yapıyorum saçlarımın parlaklaştığını uzadığını fark edince birde eski kuru mat kırık halini düşününce neden daha önce arkadaşıma dertlenmemişim diyip durdumm... :)
bulursun canım ya hakiki şaka yapıyorum ben :) babamın nerden getrdiğini bilmiyorumşehir dışına çıkıyor sürekli sorarım ama
ya siyah turp en etkili olanıymış beyaz en azz
o bioxcin değilmiydi yahu hani şu son reklamlarda çıkan ecz. satılıyormuş, bioblas her yerde var o dökülmeyi önlüyor cnm
yok canım bioblas yeni sarmaşık özlü çıkardı uzatması için, ben bioxcin 3 kutu kullandım çokda faydasını görmeynce bıraktım
Hadi ya ee ben geçen marketteyken bioblas elim gitti geldi vaçgeçtim, keşke alsaymışım..senin saçlarının uzunluğu ne kdr cnm?
şu anda argan yağı var elimde pahalıya aldığım için kıyamıyordum pek kullanmaya uygulıcam mutlaka
Deneyin gerçekten pişman olmayacaksınız...Benim saçlarım boyadan o kadar kötü yıprandılarki tek yaptığım tepeden toplamak fönsüz berbat görünürdü bu karışımı uygulamaya başladığımdan bu tarafa çok memnunum...
Hadi ya ee ben geçen marketteyken bioblas elim gitti geldi vaçgeçtim, keşke alsaymışım..senin saçlarının uzunluğu ne kdr cnm?
göğüslerimde canım göğüs ucundan 2 parmak yukarda
ya birde reklamı var kızın saçı at kuyruğu saçlarını salladıkça uzuyo salladıkça uzuyo gittim aldım bende hemen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?