Hmm şampuana katıcaz saçımızda çok kısa süre tutmamıza rağmen yani köpürtene kadar fix 3 dk da etkisini gösteriyor yani öylemi, bilgilerin için tşk ederim üstelik uğraş yok
Yaa ben aslında saçıma bakımda olsa çok işlem yapmak istemiyorum. Öyle herşey sür sür uzatıyım, bakım yapayım derken hepten mafederim hatta bir kız vardı abarttıda abarttı saçına herşeyi sürdü saçları mafoldu allah korusun tek bir kür yapmak istiyorum ama hangisi işte onda kararsızım
Yaa bende o reklamı diyorum bioblasmıydı o yahuu bende bende alıcamgöğüslerimde canım göğüs ucundan 2 parmak yukarda
ya birde reklamı var kızın saçı at kuyruğu saçlarını salladıkça uzuyo salladıkça uzuyo gittim aldım bende hemen :))
Hadi ya o kadar etkili yani iyimişş, çok beğendim cnmNormal nasıl yıkıyorsanız saçlarınızı o şekilde yıkayıp çıkıcaksınız ekstra birşey yapmanıza gerek yok bu arada yok dedim aklıma geldi :) şampuan kutusunu iyice çalkalayın içindekiler birbirleri ile özleşsin hepsi bu...:)
Yok cnm ya ben saçlarım ensemin bitiminde uzun olsa uzatma çabasına girmem hiç bende sırtıma gelsin yeter diyorum gerisi allah kerimya doğal şeyler olucağı için zararı olucağını sanmam, sanırım uzun senin saçların ben uzasın diye yapıyorum sadece istedğim boya geince bende bu kadar üzerine düşmem arada yumurta zeytinyağı yaparım
Yaa ben aslında saçıma bakımda olsa çok işlem yapmak istemiyorum. Öyle herşey sür sür uzatıyım, bakım yapayım derken hepten mafederim hatta bir kız vardı abarttıda abarttı saçına herşeyi sürdü saçları mafoldu allah korusun tek bir kür yapmak istiyorum ama hangisi işte onda kararsızım
o bioxcin değilmiydi yahu hani şu son reklamlarda çıkan ecz. satılıyormuş, bioblas her yerde var o dökülmeyi önlüyor cnm
Tühh hay allah vardır biyerlerde elbet ya aktarlarda falann...
Konulara göz gezdirirken başlık dikkatimi çekti...Saçlarınızın sağlıklı ve çabuk uzamasını istiyorsanız sizlere önerim ki denenmiştir...
Çam Terebentin esansı ve Argan yağı bunların kullanım şekli şöyle kullandığınız şampuanınız hangi markayı kullanıyorsanız sorun değil yapacağınız tek şey yeni bir şampuan alın kullanılmamış olması gerekiyor çam terebentin esansı 10 damla argan yağı 10 damla damlatın iyice çalkalayın..
Bu bilgiyi veren güzellik uzmanı olan bir arkadaşım ve inanın neden şimdiye kadar bilmiyormuşum diyeceksiniz...
Son birşey Ç.terebentinin yağı değil esansı olucak nette araştırısanız Ç.terebentinin faydalarını saç uzatma vs. görüceksiniz....Ben normal yıkama yapıyorum saçlarımın parlaklaştığını uzadığını fark edince birde eski kuru mat kırık halini düşününce neden daha önce arkadaşıma dertlenmemişim diyip durdumm... :)
Kubra sen hiç saçlarım uzamıyor diyorsun ya sinamekili kürü denedin mi ben geçen kış yaptım toplanmayan saçlarım 3 ayda işte enseme geldiler hatta geçiyorlar bile, ama turp daha çok uzatıyormuş söylentilere göre tabi denicem bakalım inş....
sinameki denemedm canım ama şimdi uzamasından memnunum , bakalım devamı nasıl gelicek
turba devam edicem ya çok çok övgü almış :)
Marketlerde var cnm bulursunay inşallah bulurumm ya
Hadi bakalım,sinameki denemedm canım ama şimdi uzamasından memnunum , bakalım devamı nasıl gelicek
turba devam edicem ya çok çok övgü almış :)
Konulara göz gezdirirken başlık dikkatimi çekti...Saçlarınızın sağlıklı ve çabuk uzamasını istiyorsanız sizlere önerim ki denenmiştir...
Çam Terebentin esansı ve Argan yağı bunların kullanım şekli şöyle kullandığınız şampuanınız hangi markayı kullanıyorsanız sorun değil yapacağınız tek şey yeni bir şampuan alın kullanılmamış olması gerekiyor çam terebentin esansı 10 damla argan yağı 10 damla damlatın iyice çalkalayın..
Bu bilgiyi veren güzellik uzmanı olan bir arkadaşım ve inanın neden şimdiye kadar bilmiyormuşum diyeceksiniz...
Son birşey Ç.terebentinin yağı değil esansı olucak nette araştırısanız Ç.terebentinin faydalarını saç uzatma vs. görüceksiniz....Ben normal yıkama yapıyorum saçlarımın parlaklaştığını uzadığını fark edince birde eski kuru mat kırık halini düşününce neden daha önce arkadaşıma dertlenmemişim diyip durdumm... :)
göğüslerimde canım göğüs ucundan 2 parmak yukarda
ya birde reklamı var kızın saçı at kuyruğu saçlarını salladıkça uzuyo salladıkça uzuyo gittim aldım bende hemen :))
cnm benimle saç boyun aynı bennimkide o kadar bakalım bende bi 10 cm en az istiyorum senin hedefin neresi yada kaç cm...
cnm benimle saç boyun aynı bennimkide o kadar bakalım bende bi 10 cm en az istiyorum senin hedefin neresi yada kaç cm...
aynen canım ya bende 8-10 cm uzasın istiyorum , o kadar uzasa zaten tamamdır :)))
Cam terebentin esansim da var argan yagimda. Simdi merak ettigim kac mililitrelik sampuana 10'ar damla koyacagiz? Yapmisken duzgun yapayim :)
acaba seramik düzleştirici de saçlara zararlı mıdır?
Saçlarının uzamamasından şikayetçi arkadaşlar önce gözeneklerinin tıkalı olmadığından emin olsun..
Malum, kullandığımız şampuanlarda silikon, paraben v.s..ne ararsan var..Zamanla saç birikinti yapıp saç gözeneklerini tıkayabiliyor..
2 çorba kaşığı şampuanın içine, biraz karbonat ekleyip, hafif hafif masaj yaparak gözenekleri açabilirsiniz..Senede 2 kere yapmakta fayda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?