Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

Hmm şampuana katıcaz saçımızda çok kısa süre tutmamıza rağmen yani köpürtene kadar fix 3 dk da etkisini gösteriyor yani öylemi, bilgilerin için tşk ederim üstelik uğraş yok

Normal nasıl yıkıyorsanız saçlarınızı o şekilde yıkayıp çıkıcaksınız ekstra birşey yapmanıza gerek yok bu arada yok dedim aklıma geldi :) şampuan kutusunu iyice çalkalayın içindekiler birbirleri ile özleşsin hepsi bu...:)

ya doğal şeyler olucağı için zararı olucağını sanmam, sanırım uzun senin saçların ben uzasın diye yapıyorum sadece istedğim boya geince bende bu kadar üzerine düşmem arada yumurta zeytinyağı yaparım

inat et cnm kestirme sonra uzadıkça uçlarından alırsın 1-2cm ben inad ettim kesmemek için şimdi kürek kemiklerimin altında :) gayet de sağlıklı

Kararsız olunca zor insan şaşırıyor hangisini uygulasam diye haklısınız...

Kubra sen hiç saçlarım uzamıyor diyorsun ya sinamekili kürü denedin mi ben geçen kış yaptım toplanmayan saçlarım 3 ayda işte enseme geldiler hatta geçiyorlar bile, ama turp daha çok uzatıyormuş söylentilere göre tabi denicem bakalım inş....

Cam terebentin esansim da var argan yagimda. Simdi merak ettigim kac mililitrelik sampuana 10'ar damla koyacagiz? Yapmisken duzgun yapayim :)

sinameki denemedm canım ama şimdi uzamasından memnunum , bakalım devamı nasıl gelicek
turba devam edicem ya çok çok övgü almış :)

aa ben çam terebentin yağı damlatıyorum şampuana ya, onun bi faydası yokmu şmdi :44: :44:

saç kurutma makinesi sıcak ısı olduğu için saça zarar vermiyo ama düzleştirici kızgın demir olduğu için çok zarar verdiğini söylemişti kuaför...

Saçlarının uzamamasından şikayetçi arkadaşlar önce gözeneklerinin tıkalı olmadığından emin olsun..
Malum, kullandığımız şampuanlarda silikon, paraben v.s..ne ararsan var..Zamanla saç birikinti yapıp saç gözeneklerini tıkayabiliyor..

2 çorba kaşığı şampuanın içine, biraz karbonat ekleyip, hafif hafif masaj yaparak gözenekleri açabilirsiniz..Senede 2 kere yapmakta fayda var..

Cam terebentin esansim da var argan yagimda. Simdi merak ettigim kac mililitrelik sampuana 10'ar damla koyacagiz? Yapmisken duzgun yapayim :)

benim kullandıgım şampuanlar 700 ile 750ml olanlardan bayyada iyi geldi yani yeterli gibi ama dilerseniz arkadaşıma sorup öğrenebilirim.

mezzo88 arkadaşım bende ç.terebentin yağı diyebiliyordum öneren arkadaşım hayır esansını koy dedi diye esans dedim daha fazla bilgim yok

Son düzenleme:

bunu hiç duymamıştım ya çok iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…