Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

Kızlar bu gün perşembe yani benim Zeytinyağı+ Yumurta günüm.
Arkadaşımızın tavsiyesiyle ben de boya fırçası ile sürdüm saçlarıma ve daha memnun kaldım ne akıyor ne birşey oluyor valla,heryerine de sürdüm
2. haftam bugün,okullar da açılıyor umarım üşenmem
Gelecek hafta sinamekinin 4.haftasına gireceğim

benimde bugün sinamekide 2.haftam, bu sefer aşırı kaşınma yaptı diplerden yaa daha önce bu kdr olmamıştıı fısfısla sıktım direk en çok diplere yedirdm ondan mı acaba?? :44:

Bugün sinemakimi yaptım ,geçen sefer kokusundan dolayı 3 saat dayanabilmiştim ama bu sefer nedense hiç koku gelmedi.Artık her cuma yapacağım,yalnız saçımı streçlemedim sadece topladım.aslında yapmaya niyetim yoktu ama (link vermek yasak,topik adı veriyorum) kkontess'in "Haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz?" topiğini okuyunca çok pis gaza geldim
Şampuanıma da sarımsak kattım.

kızlar şampuanı daha bir kez kullandım etkilerini görürsem eğer hemen sizi bilgilendiririm. ben yumurta zeytnyağıkarışımı yapıorum içine badem yağı vs başka yağlarda ekliyorum , ve turplu su yapıyorum yani birini yapıyorum 3 gün sonra diğerni yapıyorum sırayla :) dünün anlam ve öneminden dolayı sürekli topladığım saçlarımı düzleştirmek zorunda kaldım ve saçalrımda uzama olmuş onu fark ettim ve sağlıklı, bu beni ice kamçıladı bırakmak yok yola devam :))

saçlarıma yumurta sarısı zeytin yağı badem yağı ve bi kaç yağ daha karıştırdım sürdüm saçlarıma sardım kafamı sabaha yıkarım :)

YAAAA yumurtadan nefret edıorum kızlar pastada falan olunca bıle yıyemıorum o gün evde yumurta pişse burnuma gunlerce kokuo gbı mutfaktakı bardaklardan bıle tıksınıorum nasıl surecem ben yumurtayı sacıma yaaaaa )=)=

yumurta saç için çok önemliymiş ya onarıyomuş saçı
yumurta sarısı=protein imişşş

ya kızlar bugün haberlerde dinlediizmi yumurtaya yüzde yüz zam gelmiş napıcaz burda zaten kolisi 8 milyon demekki 16 milyon olmuş e bizdede günde en az 3 tane yumurta tüketiilir e bide saçada uyguluyorum onu hiç katmadım bile offff ya valla ayvayı yedik...

yumurta zammı nerden çıkmış ya şimdi saçmalığa bak bi bu lkalmıştı

vallahi kendılıgınden uzuyor benımkıler. bu kadar cabuk uzamasına sinir oluyorum aslında

ben turpu uygulamştm çok iyi sonuç aldım bayagı uzamştı fakat saçlarımı kestirdm şimdide pirinç suyu uygulyrm ilk kez bugn denedm umarım iyi sonuç alırım

ya ben şampuanıma bemix ampul kırdım 3 tane sizce saçlarıma iyi gelir mi????? sanki kurutuyo gibi saç kremi ile destekliyorum sorun olmuyo gerçi..(bunu daha yeni kırdım şampuanıma ama) haziranda omzuma anca değen saçım şimdi ölçünce 5 parmak uzamış şaşıtan bi uzunluk oldu hiç olmazdı tabi bunun yanı sıra arada sırada sık değil saçlarıma argan yağı sürüyorum 2 saat bekletip yıkıyorum.

Bence saç uzatmak istiyorsanız çok abartmamak şartıyla haftada veya en fazla 10 günde bir maske yapın ve az yıkamaya bakın yağlansın biraz öyle her gördüğünüzüde saçınıza sürmeyin derim birde folik asit hapını kullanabilirsiniz bir kaç aya farkı göreceksiniz he birde arkadaşların dediği gibi fön, düzleştirici kaldırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…