Bence saç uzatmak istiyorsanız çok abartmamak şartıyla haftada veya en fazla 10 günde bir maske yapın ve az yıkamaya bakın yağlansın biraz öyle her gördüğünüzüde saçınıza sürmeyin derim birde folik asit hapını kullanabilirsiniz bir kaç aya farkı göreceksiniz he birde arkadaşların dediği gibi fön, düzleştirici kaldırın.
ya o da klasiktir,fönü düzleştiriciyi kaldırın diye her kuaförler söyler... ama valla benim haftada 1-2 kere föne giden bi arkadaşm vardı,benim uzamıyodu o kızın omuzlardan beline inmişti hızla göz kaybı olmuştum yeminlenasl becerdi merak ediyodm, neyse zaten bn de eskiye göre hiç fön çekmiyorum artk. doğal dalgalı saçımn arasına bir iki maşa atıyorum arada bi de sinameki kürü yapıyorm haftaya 3.yü yapıcam onu yaptm yapalı gürleşti daha da sağlıklandı benim istediğim şöyle 1-2 cm falan göğsüme gelsin yeter
bugün turp günüm rendeledim havuçla turbu koydum tüppe kaynamasını bekliyorum ...valla ben yılbaşıya kadar süre verdim saçıma uzadılar uzadılar yoksa bırakıyorum yılbaşıda....yani çocuklada zor oluyo bakalım neler olucak o zamana kadar...
selam kizlar
bende saclarima cok bakim yapardim zar zor uzamislardi gögüse kadar. sonra kuaföre gittim agustos basinda uclarindan kestirmek istedim
ama kuaför tam omuzlarima kadar kesti cok üzülmüstüm... tesadüfen o gün düzlestiricimde bozuldu
ve o günden beri saclarima düzlestirici falan kullanmiyorum bakim icinde zamanim yok eskisi gibi.
ama haftada 1 kere YAG karisimini uyguluyorum veya YUMURTA maskesini.
Saclarim ogünden bu yana yine cok uzadi ve saglikli oldular
ya benmde turp bitti yarın pzara gidicem alıcam üşeniyorum ama yarın alıcam :)
canım inşallah yılbaşına kadar ciddi ciddi fark görürü
cnm düşündümde topiğimiz çok güzel ama dahada canlandırmak adına fotoda eklesek ne dersin mesela benim yaptığım gibi ilk dönem olarak kendimize kurban bayramını alalım sonra asıl ulaşmak istediğimiz zaman olarakda yılbaşını baz alsak ne dersin...benim mesaj sayım kaç bilmiyorum ama sıınır sayısının 100 olması lazım galiba bi bakarım...bide 100se biri bana nasıl yükliceğimide öğretsinn ben eklerim valla
....
ya benmde turp bitti yarın pzara gidicem alıcam üşeniyorum ama yarın alıcam :)
canım inşallah yılbaşına kadar ciddi ciddi fark görürü
cnm düşündümde topiğimiz çok güzel ama dahada canlandırmak adına fotoda eklesek ne dersin mesela benim yaptığım gibi ilk dönem olarak kendimize kurban bayramını alalım sonra asıl ulaşmak istediğimiz zaman olarakda yılbaşını baz alsak ne dersin...benim mesaj sayım kaç bilmiyorum ama sıınır sayısının 100 olması lazım galiba bi bakarım...bide 100se biri bana nasıl yükliceğimide öğretsinn ben eklerim valla
....
evet canım ya topik güzel oldu cidden fotoğraflarla dahada canlandırabiliriz
Mrh. kızlar turp gerçekten saçı hızlı uzatıyor mu ben hiç denemedim, sinamekili kürü denedim ama birde turpu denemek istiyorum değermi denemeye cidden kızlarrrrr
ben dene diyoruuummmm :)
ya yumurtada yağ karışımındanmı turptanmı nedir benim saçlar uzuyo ya :)))) düzleştirmiyorum o mu etkiliyo noluyo
bugün turp alıcam üşenmezsem :))))
Yumurta yağ karışımı mı? uzatıyormu baya açıklarmısın kür nasıl turplamı karıştırıyorsun? Bazıları da kürlerden sonra saçlarının çok döküldüğünü söylüyorlar, gerçi herkezin bir olmaz ama...
0 kırıkk iyimiş valla :)
benm uçlarda azcık var :)
Tşk ederim cnm bilgilerin için bende başlayacağım inş.ya benmde dökülüyorduda bu kürlerle öyle bişey kalmadı
yumurta sarısıyla zeytinyağını karıştıryorum içine bazen badem yağı sarımsak yağı ceviz susam elimde ne varsa katıyorum,ama zeytnyağıyla yumurta sarısı yetiyor zaten, saçıma sürüp sarıp yatıyorum gün içinde yapamıyorum çünkü hem bu şekilde daha iyi oluyor bu arada bir yumurta sarısı, zeytinyağınıda saçıma göre ayarlıyorum.
turbu rendeliyorum kaynatıyorum yarım saat işte 3-5 bardak su koyuyorum 2-3 turbu rendeliyip, suyunu ayırıyorum soğuduktan sonra yumurta sarısı koyup içine saça uygulayıp yine saçımı sarıp yatıyorum :)
ben ne çok şey yapıorum
ayrıca ne düzleştirici ne maşa hiç birşey kullanmıyorum çok güzel sağlıklı saçlarım var kırık 0 :)
saçlarımda da uzama var çok memnunum 4 hafta sonra ara veriorum ikisine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?