Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

ya o da klasiktir,fönü düzleştiriciyi kaldırın diye her kuaförler söyler... ama valla benim haftada 1-2 kere föne giden bi arkadaşm vardı,benim uzamıyodu o kızın omuzlardan beline inmişti hızla göz kaybı olmuştum yeminle nasl becerdi merak ediyodm, neyse zaten bn de eskiye göre hiç fön çekmiyorum artk. doğal dalgalı saçımn arasına bir iki maşa atıyorum arada bi de sinameki kürü yapıyorm haftaya 3.yü yapıcam onu yaptm yapalı gürleşti daha da sağlıklandı benim istediğim şöyle 1-2 cm falan göğsüme gelsin yeter

Geçen sene bende sinamekili kürü yaptım saçlarım uzadı toplanmayan saç toka kullanmaya başladım. Evt bazı kişilerin genetik herhalde saçları çabuk uzar ve güçlüdür benim demek istediğim zayıf ve yavaş uzayan saçlar en azından bu işlemleri görmesin ki toparlansın uzasın yoksa fönleyen fönlesin kendi bilir yeri geliyor bende fön çektirmek zorunda kalıyorum malesef..

ama arkadaşlar tamam düzleştrici zarar variyo biliyoruzda o kadar bakım yapıyoruz uğraşıyoruz e sonucundada bi ödülü hak ediyoruz değilmi o kadar uğraştıktan sonra düzleştirince veya maşalayıncada saçda bi ahenkle dans ediyoki sormayın gitsin.geçen gün düğüne gidicez ama ben saçlarımı düzleştiriciyle dalgalı yaptım aman allahım ne olmuş benim saçlar öle( valla nazarım değcek diye çok korktum )bi canlı bi uzun bi dolgun aman yarabbim dedim bunlar benimmi aynanın karşısından alamadım kendimi eşimde sürekli gelip hadi hadi bu otobüsüde kaçırdık falan diyo ama nnapim ayrılamadım....bu kadarınada hakkımız olsu beaaa...

walla arada şeytan benmde kanıma giriyo bende uzama fark ediyorum o kestiğim gibi değil uzamış
ki geçen yapmıştım aynen saçım dirileşmiş parlak falan
ama yapmıcam ya sadece perçemimi düzleştiriyorum yada topluyorum
ellemicem saçlarıma uzasınlar işte uzuyorlarken :)))

bugün turp günüm rendeledim havuçla turbu koydum tüppe kaynamasını bekliyorum ...valla ben yılbaşıya kadar süre verdim saçıma uzadılar uzadılar yoksa bırakıyorum yılbaşıda....yani çocuklada zor oluyo bakalım neler olucak o zamana kadar...

selam kizlar
bende saclarima cok bakim yapardim zar zor uzamislardi gögüse kadar. sonra kuaföre gittim agustos basinda uclarindan kestirmek istedim
ama kuaför tam omuzlarima kadar kesti cok üzülmüstüm... tesadüfen o gün düzlestiricimde bozuldu
ve o günden beri saclarima düzlestirici falan kullanmiyorum bakim icinde zamanim yok eskisi gibi.
ama haftada 1 kere YAG karisimini uyguluyorum veya YUMURTA maskesini.
Saclarim ogünden bu yana yine cok uzadi ve saglikli oldular

ya benmde turp bitti yarın pzara gidicem alıcam üşeniyorum ama yarın alıcam :)
canım inşallah yılbaşına kadar ciddi ciddi fark görürü

ay ben o kuaförlerriiiii, ben zaten hiç o hataya düşmüyorum başıma gelceği biliyorum çünkü :)
yağ ve yumurta karışımından bende çok memnunum ya uzuyolar bakalım:)

Mrh. kızlar turp gerçekten saçı hızlı uzatıyor mu ben hiç denemedim, sinamekili kürü denedim ama birde turpu denemek istiyorum değermi denemeye cidden kızlarrrrr

Mrh. kızlar turp gerçekten saçı hızlı uzatıyor mu ben hiç denemedim, sinamekili kürü denedim ama birde turpu denemek istiyorum değermi denemeye cidden kızlarrrrr

ben dene diyoruuummmm :)
ya yumurtada yağ karışımındanmı turptanmı nedir benim saçlar uzuyo ya :)))) düzleştirmiyorum o mu etkiliyo noluyo
bugün turp alıcam üşenmezsem :))))

ben dene diyoruuummmm :)
ya yumurtada yağ karışımındanmı turptanmı nedir benim saçlar uzuyo ya :)))) düzleştirmiyorum o mu etkiliyo noluyo
bugün turp alıcam üşenmezsem :))))

Yumurta yağ karışımı mı? uzatıyormu baya açıklarmısın kür nasıl turplamı karıştırıyorsun? Bazıları da kürlerden sonra saçlarının çok döküldüğünü söylüyorlar, gerçi herkezin bir olmaz ama...

ya benmde dökülüyorduda bu kürlerle öyle bişey kalmadı
yumurta sarısıyla zeytinyağını karıştıryorum içine bazen badem yağı sarımsak yağı ceviz susam elimde ne varsa katıyorum,ama zeytnyağıyla yumurta sarısı yetiyor zaten, saçıma sürüp sarıp yatıyorum gün içinde yapamıyorum çünkü hem bu şekilde daha iyi oluyor bu arada bir yumurta sarısı, zeytinyağınıda saçıma göre ayarlıyorum.
turbu rendeliyorum kaynatıyorum yarım saat işte 3-5 bardak su koyuyorum 2-3 turbu rendeliyip, suyunu ayırıyorum soğuduktan sonra yumurta sarısı koyup içine saça uygulayıp yine saçımı sarıp yatıyorum :)
ben ne çok şey yapıorum

zeytinağı + yumurta & sinameki küründe 4. haftamdayım
mecitefendi sarımsaklı şampuan sayesinde saçlarım gürleşti.
minnak minnak saçlarım var çok mutluyum

ayrıca ne düzleştirici ne maşa hiç birşey kullanmıyorum çok güzel sağlıklı saçlarım var kırık 0 :)

saçlarımda da uzama var çok memnunum 4 hafta sonra ara veriorum ikisine de

Son düzenleme:
Tşk ederim cnm bilgilerin için bende başlayacağım inş.
ayrıca ne düzleştirici ne maşa hiç birşey kullanmıyorum çok güzel sağlıklı saçlarım var kırık 0 :)

saçlarımda da uzama var çok memnunum 4 hafta sonra ara veriorum ikisine de

Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…