Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

cevabin icin tesekkur ederim:)

Benim saçlarda çok geç uzuyor haziranda rengini açtım dibinden anca 1 cmlik koyu renk gözüküyor 3 ayda 1 cm gibi komik bir rakam. Düşünün ne kadar geç uzuyor.
Bir ara şampuanıma sarımsak katıyordum kokusu kötü diye şampuanı bitiremeden attım.

1,5 sene önce falan aktardan çam terebentinle badem yağı aldım kullandım uzadı çok olmasa da yine normal saç uzama hızıma göre iyi uzadı. Herkes uzadığını söylüyordu.Sonra sonra bıraktım.

Fiyto markalı sarımsak şampuanı aldım yeni
Bir de küçük losyonu var banyodan 20 dk önce saç diplerine sürüp bekliyorsun
Başka bir şampuanıma da sarımsak kattım ne kadar kötü koksada dayanıcam bu sefer azıcık zeytinyağı arganyağı ve tatlı badem yağı da kattım
sinamekiyi kaynatıp azıcıkta ondan boşalttım şampuan fazla sulanmasın bu uygulamalara başladım bakalım uzama olacak mı

Son düzenleyen: Moderatör:

Birde yemene içmenede dikkat et cnm sadece kürler değil demir, folik asit olan yiyeceklerden ye gari

ALLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH'IIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM çıldırmamak eldemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sınıftan bir kız vardı bugün derse geldi, benden kısa olan saçları beni geçmiş ya yaz tatilnde
o nası bi uzamadır ya bide kestrmşti hemde baya kısaaaaa
ve hiç kırık yok bişey yok düzleştiriyoda
başlarım ya böle işe

cnm sen üzme tatlı canını elbette bizimde öle olcak sende sallayacaksın saçını savura savura ama işte biraz sabır napalım bizimki de bööle bi saç cinsi işte...

evet maalesef bazı insanların çok hızlı uzuyor... özellkle düz saçlıların uzaması daha belirgin oluyor.. benim dalgalı mesela ama ben hariç herkes uzamış diyor bana uzuyor gibi gelmiyor çünkü göz alışkanlğndan belki de bilemiyorum... benim de var öle arkadaşlar ama dikkat ediyorum genelde düz saçlı hepsi, yaz tatiline girmeden kısacıklardı şimdi göğüs hizasını geçmiş mesela ben de çabalıyorum işte az bşy kaldı göğsüme kdr gelse yetecek valla. Azimliyim ne zmandır kestirmiyorum kırığım da yok çok şükür bıraktm uzasınlar. Sinameki ve şu bioblas ın uzatan şampuanıyla nasl bi yol alıcam merak ediyorum

Evt ya benımde var öyle kiminin hızlı uzuyor zaten bizimde öyle hızlı uzasaydı buralarda sürünmezdik napsakta saçımızı çok uzatsak diye

Son düzenleme:
tatlım ben ısırganla yıkadım kuruttu saclarımı cok kotu yaptı eger saclarının yapısı kuruysa bence uygulama ben sınamekıyıı denemeye kararr verdımm :)

sinemaki cok gecios itede ya karar veremedim turp mu bu karışım mıı offffffffffff nese bi bakayım aktarlaraa da sonra karar vereym sanırım yoksa 2sinide mi yapsamm :))

tatlım ben ısırganla yıkadım kuruttu saclarımı cok kotu yaptı eger saclarının yapısı kuruysa bence uygulama ben sınamekıyıı denemeye kararr verdımm :)

kullanmadım zaten canım ya

sinemaki cok gecios itede ya karar veremedim turp mu bu karışım mıı offffffffffff nese bi bakayım aktarlaraa da sonra karar vereym sanırım yoksa 2sinide mi yapsamm :))

valla yumurta sarısı zeytinyağ karışımını mutlaka uygula derim ben o karışımlardan hangisini kullancaksan onun yanına

o caaaanım saçlarımı kuaför hatası yüzünden kazıtmak zorunda kalınca saç bakımı hızlı saç uzatma yöntemleri gibi konularla çok fazla ilgilendim.Denediğim işe yaradığını gördüğüm şeyleri paylaşacağım umarım işinize yarar.
*saçları yıkarken tırnaklar değil parmak uçlarını kullanılmalı
*saçları nemliyken seyrek yapılı bir tarakla taranmalı
*havlu sarılarak kendi kendine kuruması beklenmeli(hırpalanmamalı,kurutma makinası,fön,düzleştirici,maşa kullanılmamalı)
*hergün yıkamak saçı uzatmaz kendi yağıyla da beslenmesi gerekiyor.duruma göre 2 yada 3 günde bir yıkanmalı
*fırçalamak parmak uçlarıyla masaj yapmak saça ve saç derisine çok iyi gelir
*2 ayda bir saçlar uçlarından kesilmeli
*şampuan seçimi saç yapısına uygun seçilmeli her 3 ayda bir değiştirilmeli
bunlar düzenli uygulanırsa saç uzamasına yardımcı oluyor test edildi yani:)
bunun dışında ben her ay keratin bakım yaptırıyorum.çok da memnunum.
gelelim şu bitkisel kürlere .. saçlarım o kadar değerli ki cesaret edip denemedim hiç. sinemaki kürünü denedim bir tek saç uzama hızını artırıyor ama 3 ayda bele gelmiyor bu bi gerçek.sarımsak özlü şampuan, HC , ve şu an argan yağı özlü şampuan kullanıyorum.bir sonraki seçimimi keratin içeren bi şampuandan yana kullanmayı düşünüyorum.bu arada HC Complexin içinde her türlü yağ var set biraz pahalı ama complexi tek başına kullanmaya devam ediyorum. yeni saç çıkarıyo bende çıktı yani.ama ne olursa olsun ne okursanız okuyun kendi saç yapınızı göz ardı etmeyin ondan çok şey beklemeyin.bütün bunlara dikkat ederek ve altını çizerek söylüyorum 2 ayda bir saçlarımı kestirerek 2 senede 25 cm uzattım. ve 2 sene önce bildiğiniz keldim.bunlar benim deneyip sonuç aldığım şeyler.birde bugün öyle bakınırken ilk defa gördüğüm bi kür var denemeyi düşünüyorum ilgilenenler için tarif aşağıda. herkese uzun, sağlıklı saçlarıyla mutlu bir hayat..:)

SOĞUK BİR BARDAK SUYUN İÇİNE BİR AVUÇ AMLA DÖKÜN.1 GÜN BEKLETİN.ERTESİ GÜN ERİYEN AMLALARLA SAÇ DİPLERİNE MASAJ YAPIN.SEYREK DİŞLİ BİR TARAKLA SAÇLARINIZIN HER YERİNE DAĞITIN. YARIM SAAT BEKLEYİP DURULAYIN.ARDINDAN ŞAMPUNLAYIN..

saçlarını kazıtmak zorundamıı kaldınnn
helal olsun sabrına ya
sinemaki kürü saç döküyor diye denemekten çekindim bazıları çok şikayet etmiş çünkü

saçlarını kazıtmak zorundamıı kaldınnn
helal olsun sabrına ya
sinemaki kürü saç döküyor diye denemekten çekindim bazıları çok şikayet etmiş çünkü

evet canım malesef çok zor zamanlar geçirdim. sinemaki bende dökülme yapmadı acaba şampuanın etkisi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…