Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

saçlarım çok yağlı zaten
birde bunun saçtan çok zor çıktığı söyleniyor
alsam mı kararsız kaldım bende
napsak kız xayx

şeker valla olmadı alınca minnak minnak alıp sürücez onu yayıcaz saçımıza napak benm saçım yağlı değil fazla ama bende kararsızım:44: en iyisi 56gr olanı var onu alıp başlayalım 13lira civarı bu sitede </title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" /> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9"/> <meta name="keywords" content="" /> <meta name="description" content="" /> <meta name="aut

ama bunun için bence önce şu sinamekiyle yağ işini bitirmemiz gerekecek esmerkraliçe hepsini birbirine katmasak mı :26:
ben nedense tek kullanayım diyorum bunu hep ekstra bişi olmasın

şu mecitefendi bitsin ya bunu yada barcelonayı alıcam

ama bunun için bence önce şu sinamekiyle yağ işini bitirmemiz gerekecek esmerkraliçe hepsini birbirine katmasak mı :26:
ben nedense tek kullanayım diyorum bunu hep ekstra bişi olmasın
öyle yapalım canım
ara verme döneminde kullanabilirz

şu mecitefendi bitsin ya bunu yada barcelonayı alıcam

evet barcelinoyu bende kesin alıcam ama gelecek aya bıraktım onu şimdi sinamekimi filan bitireyim diyorum
7.kürümü yapıcam ama yeniden ampul ve diğer malzemelerden alacağım için hazır elimde varken hepsini bitireyim dedim tamamen
anlayacağın sinameki maceram 11kürle son bulmuş olacak sonra normal hayatıma dönerim yağlar falan filan olmadı mart nisan gibi bidaha başlarım :44:

saçlarım çok yağlı zaten
birde bunun saçtan çok zor çıktığı söyleniyor
alsam mı kararsız kaldım bende
napsak kız xayx

Zor çıkma gibi bir durum ben hiç yaşamadım eritipte normal kıvamdada kullandım hatta şampuanımda bile yağ var ona rağmen hiç yağlı kalmadı şaçlarım hep iki kere şampuanlarım yine öyle kullandım:) ben havalar sıcakken başlamıştım kıvamı iyiydi şimdi havalar soğuduğu için kurutma makinesini tutuoyrum hemen sıvılasıyor hemde sıcak halde sürmüş oluyorum:)

bende yarın sinamekiye başlayacağım bir kutu dax bitirdim :) şimdi de sinamekiye başlayacağım bakalım hangisi daha iyi yıllar önce turp yapmıştım o güzel uzatıyor ama kokusu ve ugrastırması yüzünden turp yerıne dax yapmıstım :)

peki sizce daxla sinamekiyi karıstırsam nasıl olur :))

ben iki yaz önce badem hint zeytin yağı ve çam terebentini karıştırıp hergün saçıma uygulayıp öyle yatıyodum gerçekten faydasını gördüm. şuan onlar için zamanım ve imkanım yok o yüzden bioblas sarmaşık özlü şampuan kullanıyorum ondanda çok memnunum.

canım senin saçlarını hatırlar gibiyim iyi uzatmıştı dax..ama sinamekiyle karıştırma ayrı kullanacaksan o olur ama nedense sinamekide düşünemedim onu sanki onu engellermiş gibi geldi birden bilemiyorum :26: resimlerinden yola çıkarak konuşayım bi foton vardı ordaki uzamayı sinamekiyle 4. 5.kürden sonra alırsın bence..sinameki tam o aralarda kendini belli ediyor..

evet şampuanında etkisi çok iyi ama ben şimdi sinameki yapıyorum şampuanıda kullanıyorum ama sanırım şampuan yalnız olmayı seviyor nedense elde ettiğim sonucu sinamekinin sebebi görüyorum :44: ne güzel sen nasılda uğraşmışsın hergün hergün ama tamda gereken yağları kullanmışsın çok hoş..faydasını görebileceğimiz bi iki fotosu varmı saçının merak ettim gerçekten sinameki bitmek üzere belki ona devam edeyim...offf aklım çok karıştı denemek istediğim biçok şey oldu kararsızım üstelik saçımda o kadar kısa değil..

canım ben yeni üyeyim vede o zamanlar fotoğraf çekmedim. sinemaki bende denedim ama düzenli olmadığı için yarar sağlayamadım. neredeyse herşeyi denemişimdi turp entele sinameki yağlar vs. çoğu düzensiz oldu malesef. turptanda kısa bi süre olmasına rağmen memnun kalmıştım ama şuan yurtta yaşıyorum sadece şampuan kullanabiliyorum

olsun canım şampuanda yarar sağlıyo devam et..bende senin kullandığın yağları arada kullanırım..yada barcelino yağı var içinde 15yağ mevcut ondan almayı düşünüyorum aynı kapıya çıkar sanırım..

herşeyin başı düzenli kullanmak bence. düzenli kullanırsan mutlaka hepsinin ayrı ayrı yararı olacaktır. umarım saçlarımız bian önce upuuzunn olurlar :)

cannnllaaarrr gece sinemakinin son kürünü uygulamış bulunmaktayım
şimdi 2 haftalık dinlendirme dönemine girdim
ama nasıl dinlendircem bünyem alıştı bir kere sinemakiye
bu 2 haftalık zaman diliminde yumurta ve zeytinyağı yaparım içine bepanthen bemiks ve evigen ampülleri kaatarak :)

benim daha 5 kür var dinlendirme için
biran önce geçsin zaman istiyorum

Merhaba hanımlar, bende gelebilir miyim aranıza?
Ben sinemekiyi kulanmadım hiç, saçı çok döküyor dendi yapmadım.. Ama bugünden itibaren turplu su uygulamasına geçiyorum hatta şuan da ocakta kaynıyor
Herkes çok övmüş turp suyunu hem saçı uzatıyor hemde dökülmesini azaltıyormuş, bakalım umarım iyi olur

mrb kızlar..kür filan bilmiyorum ben...tek uyguladığım şeyde...regl dönemimde saçımı uçlarından minicik bi şekilde kesiyorum..ama çok az...bu dönemde hormonlar çok fazla çalıştığı için uzamasını daha çok tetikliyor...hemde bu şekilde kırıklardanda düzenli olarak kurtulmuş oluyosunuz...sizin işinize yarar mı bilmem ama benim işime yarıyor..saçım şuan belime yakın...az kaldı hedefe...

Çok ilginç bir yöntemmiş ilk kez duyuyorum

tabiki tatlımmmm hoşgeldin hatta :)
ya sinemakiyi döküyo dendiği için bende uygulamktan çekinmiştim ama bende hiç dökme problemi yapmadı
turp cidden saça çok iyi geliyo ama uygulaması çok zahmetli ya birde çok kokuyoooo :)

canım bence senin saçın zaten hızlı uzuyormuş :)

Hoşbuldum canım
Ben baya bir forumda okudum bayanların yorumlarını, turp suyu ilk kaynadığı zaman kokuyormuş ama saça sürünce kokmuyormuş geçiciymiş yani o koku.. Baktım bütün bayanlar çok övmüş bende başladım artık
2,5 ay önce göğüs hizamda olan saçlarımı bir buhran anında omzumun biraz daha yukarısına kadar kestirdim
Neyse ki yine 2 cm falan uzadı.. Umarım turplu suyla daha çok uzayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…