Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

canım öncelikle aramıza hoşgeldin..sarımsaklı şampuanı yapman iyi..turplu suyla sinamekiyi bir yapma bence önce birini epey sonrada birini yap bana çok karııyomuş gibi geliyo sinamekinde sinameki otu bademyağı ve bemiks ampul var ancak yurtdışında rahat bulunan yada alınan bişi duymuştum yada direk gidip b vitamini alabilirsin canım şimdiden kolay gelsin..bu arada sinamekide tek başına yararlı bişi ama kürün olma amacı hepsinin birbirini etkilemesi ve iyi sonuç veren bi karışım olması..başka soruların olursa yine cvplarız canm kolay gelsin..

XAyx , çok merak ediyorum acaba saçı uzatan badem yağımı, vitaminler mi sinameki mi??? Çünkü sinameki kabızlıkta kullanılan bir bitki, saç derisini nasıl etkiliyor diye düşünmüyor değilim :)))

XAyx , çok merak ediyorum acaba saçı uzatan badem yağımı, vitaminler mi sinameki mi??? Çünkü sinameki kabızlıkta kullanılan bir bitki, saç derisini nasıl etkiliyor diye düşünmüyor değilim :)))

canım biyerde sinamekinin etkisini görmüştüm vardı ööl bişi ama tabi hepsinin birleşiminden kaynaklanan bi sonuç bu bademyağı yumuşatmaya bakıma c vitamini canlandırmaya sinamekide kökü açmaya yarayan bişimiş gibi geliyo bana ama dediğim gibi hepsinin ortak etkisinden alıyoruz bu sonucu... gelecek ay barcelinoya başlıcam içinde 15yağ var eğer etkisini görürsem(uzama yönünde çünkü bakım amaçlı alıcam) haber veririm sana canım bakalım yağlar etkilimi gerçi tek başına bademyağı bana pek gelmiyo sanki ama :44:

seninde ilk turu bitirmene bişey kalmamış xAyx :) canım bal koyduğun iyi olmuş bi ara bende katıyordum zeytinyağına bal saça çok iyi geliyor
şimdi o tempoda bakım yapıp ara verince hayatımda bir boşluk oluştu sanki
o yüzden zeytinyağı+ymurta+bemiks-evigen ve bepanthen yapıyorum-yapıcam, bişey yapmayına içim rahat etmiyor :)
birde ister istemez düzleştirmem gerekiyor bazen

evet canım son 1kür bnmde saçlarım epey bi parladı yalnız hoşuma gitti ha uçdaki yıpranmalar düzeldimi tamamen tabiki bi kısmı düzeldi yinede devam edicem tüm bu bakım onarım işine hem şimdi rahat zamanlarım yapayım bütün kış bi uğraş olur banada..evet bu arada bende epeydir bütün saçlarımı düzleştirmiyodm yarın erkenden kalkıp çıkıcam evden bugünden yapasım var bi değişiklik olsun istiyorum düzleştiriciyi özlemek güzel bi duyguymuş :90:

Hoşbuldum canımm :) sagol cevabın için bu b vitamini c vitamini felan haphalinde alıp içine atıp kaynatıyoruz sanırım hepsini mutlaka alıp deneyeceğim. Çoook hızlı bir şekilde uzamasına ihtiyacım var çünkü ki zaten hızlı uzuyolar allaha şükür bunlarıdayapınca büyük bir fark olucak umarım :)))

rica ederim canım ne demek.. tatlım yok ampuller küçücük şişe gibi satılıyo ama sen ne bulursan sor öğren nasıl kullanabileceğini ona göre kullanırsın küründe..saçının uzaması çok güzel canım aşırı yüklenme sadece bu kürleri yapsan yeter şimdilik...kolay gelsin inş istediğine ulaşırsın sende çabucak

resim ekleyip uzayıp uzamadığını görmek istiyorum ama dinlennme dönemnden sonramı eklesem karar veremiyorum
fark var gibi geliyor ama

kızlar ya ilk sinamekimden sonra saçlarım kötü oldu kendi yumusaklıgı bile yok dayanamadım bugun yıne dax yaptım onun yumusaklıgına ıhtıyacım var :) belkı ılk oldugu ıcın sert kötu olmustur denemeye devam :)

resim ekleyip uzayıp uzamadığını görmek istiyorum ama dinlennme dönemnden sonramı eklesem karar veremiyorum
fark var gibi geliyor ama
hayır yaa ekle bak bekliyorum
canım evet ilk olduğundan ööle olmuştur muhtemelen devam et zamanla saçın bademyağına doyacaktır şimdi emiyor bence yağ ve vitamini

moral olsun die demiyosun dimi kız

uzunluk çok az var ama gürleşme ve parlama farkı var saçların daha sağlıklı daha güzel görünüyor son resimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…