Merhaba kızlar :) benim bir iki ufak sorum var ben şimdi şampuanımdan bir küçük şişeye biraz alıp içine sütle kaynattıgım sarımsaktan koydum. Bir haftadır felan uyguluyorum. ben ek olarak turplu su ve sinemaki yapmayı düşünüyorum hepsinin aynı zamanda yapmam saçıma kötü etki edermi birde sinemaki kürü tam olarak nedir bemiks ampul felan demişsiniz ben yurtdışında yaşıyorum eczaneden alınıyor sanırım ben burda gidipte kafama göre alamam. Sadece sinemakiyi kaynatıp saçıma sürsem işe yaramaz mı ?
XAyx , çok merak ediyorum acaba saçı uzatan badem yağımı, vitaminler mi sinameki mi??? Çünkü sinameki kabızlıkta kullanılan bir bitki, saç derisini nasıl etkiliyor diye düşünmüyor değilim :)))
seninde ilk turu bitirmene bişey kalmamış xAyx :) canım bal koyduğun iyi olmuş bi ara bende katıyordum zeytinyağına bal saça çok iyi geliyor
şimdi o tempoda bakım yapıp ara verince hayatımda bir boşluk oluştu sanki
o yüzden zeytinyağı+ymurta+bemiks-evigen ve bepanthen yapıyorum-yapıcam, bişey yapmayına içim rahat etmiyor :)
birde ister istemez düzleştirmem gerekiyor bazen
canım öncelikle aramıza hoşgeldin..sarımsaklı şampuanı yapman iyi..turplu suyla sinamekiyi bir yapma bence önce birini epey sonrada birini yap bana çok karııyomuş gibi geliyo sinamekinde sinameki otu bademyağı ve bemiks ampul var ancak yurtdışında rahat bulunan yada alınan bişi duymuştum yada direk gidip b vitamini alabilirsin canım şimdiden kolay gelsin..bu arada sinamekide tek başına yararlı bişi ama kürün olma amacı hepsinin birbirini etkilemesi ve iyi sonuç veren bi karışım olması..başka soruların olursa yine cvplarız canm kolay gelsin..
rica ederim canım ne demek.. tatlım yok ampuller küçücük şişe gibi satılıyo ama sen ne bulursan sor öğren nasıl kullanabileceğini ona göre kullanırsın küründe..saçının uzaması çok güzel canım aşırı yüklenme sadece bu kürleri yapsan yeter şimdilik...kolay gelsin inş istediğine ulaşırsın sende çabucakHoşbuldum canımm :) sagol cevabın için bu b vitamini c vitamini felan haphalinde alıp içine atıp kaynatıyoruz sanırım hepsini mutlaka alıp deneyeceğim. Çoook hızlı bir şekilde uzamasına ihtiyacım var çünkü ki zaten hızlı uzuyolar allaha şükür bunlarıdayapınca büyük bir fark olucak umarım :)))
hayır yaa ekle bak bekliyorumresim ekleyip uzayıp uzamadığını görmek istiyorum ama dinlennme dönemnden sonramı eklesem karar veremiyorum
fark var gibi geliyor ama
canım evet ilk olduğundan ööle olmuştur muhtemelen devam et zamanla saçın bademyağına doyacaktır şimdi emiyor bence yağ ve vitaminikızlar ya ilk sinamekimden sonra saçlarım kötü oldu kendi yumusaklıgı bile yok dayanamadım bugun yıne dax yaptım onun yumusaklıgına ıhtıyacım var :) belkı ılk oldugu ıcın sert kötu olmustur denemeye devam :)
Eki Görüntüle 581839 Eki Görüntüle 581840 Eki Görüntüle 581841 Eki Görüntüle 581843
pooofff ekledim öyle aman aman bi fark yok
kız nasıl fark yok delüüüne güzel olmuş çoğalmış saçların hemde uzamış bööle olduğu daha iyi önce topluyo kendini saç sonra uzuyo birden..güzel güzel hiç boşuna moralini bozma küboşum :) devam et 3 aya kadarda bnmki kadar olur valla çok beğendim gidişatı:126::119:
moral olsun die demiyosun dimi kız
dinlendirme dönemi bitsin inatla devaaam edeceeğiiiiimmm
küboş bu turda o iş tamam
dinlendirme dönemi bitsin inatla devaaam edeceeğiiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?