Hoşbuldum canım
Ben baya bir forumda okudum bayanların yorumlarını, turp suyu ilk kaynadığı zaman kokuyormuş ama saça sürünce kokmuyormuş geçiciymiş yani o koku.. Baktım bütün bayanlar çok övmüş bende başladım artık
2,5 ay önce göğüs hizamda olan saçlarımı bir buhran anında omzumun biraz daha yukarısına kadar kestirdim
Neyse ki yine 2 cm falan uzadı.. Umarım turplu suyla daha çok uzayacak
vallahi benim yaptıktan sonrada kouyordu birde içine yumurta sarısı atınca
ister istemez kalıyodu kokusu
Ay ben hiçbir şey yapmıyorum saçlarım kendi kendine uzuyor hep ayda birde kestiriyorum uzamayı durdurcak bişey yok herhalde :)
Saçın yapısına göre değişiyor, demek ki senin saçların çabuk uzuyor canım ne güzel
Tırnaklarımda öyle çok çabuk uzuyor bazen rahatsız edici bi durum :)
canım senin saçlarını hatırlar gibiyim iyi uzatmıştı dax..ama sinamekiyle karıştırma ayrı kullanacaksan o olur ama nedense sinamekide düşünemedim onu sanki onu engellermiş gibi geldi birden bilemiyorum :26: resimlerinden yola çıkarak konuşayım bi foton vardı ordaki uzamayı sinamekiyle 4. 5.kürden sonra alırsın bence..sinameki tam o aralarda kendini belli ediyor..
Merhaba hanımlar, bende gelebilir miyim aranıza?
Ben sinemekiyi kulanmadım hiç, saçı çok döküyor dendi yapmadım.. Ama bugünden itibaren turplu su uygulamasına geçiyorum hatta şuan da ocakta kaynıyor
Herkes çok övmüş turp suyunu hem saçı uzatıyor hemde dökülmesini azaltıyormuş, bakalım umarım iyi olur
tatlım bı kac sene önce bende turplu su yaptım evet uzatıyor ama turpta cok sac dökuyor ama bu kötulugunden degıl zayıf ve bakımsız sacları dökuyor ben dokulmesın dıye bırakmıstım :) ama uzatma konusunda faydalıydı
evet canım bende boy uzunlugunun fotografını cektım cunku dipleri dax ile uzadıgı ıcın dıplerden anlayamam dun yaptım bakalım ilkini biraz sulu yapmısım :) ikincide kıvamını ayatlarım haftada bir yapıyoruz sanırım iki yapsak çok mu olur :) hemen hemen uzasa ya :)
tatlım bı kac sene önce bende turplu su yaptım evet uzatıyor ama turpta cok sac dökuyor ama bu kötulugunden degıl zayıf ve bakımsız sacları dökuyor ben dokulmesın dıye bırakmıstım :) ama uzatma konusunda faydalıydı
en güzeli turp suyu ben yaklasik 2 ay kullandim ve cidden uzadigini fark ettim
ama kokusu cok kötü ve cok zahmetli
bugün sinamekiye baslayacagim bakalim o yarayacakmi
evet bende düzenli devam etmediğim için faydasını görememiştim turpun ama sinamekiye başla canım çook yararını görürsün saça parlaklık vermesinden tut da kırığını düzeltip uzatmasına kadar biçok işe yarıyo valla :)
insallah bakalim turpta cok cok iyi geldi benim saclarima bugün ilk kürümü yaptim bakalim sonuc nasil olacak :)
kübracım msj kutun doluymuş cvp yazamıyorum sana o yüzden haberin olsun..iylik bu arada napıym valla sinameki günümdü yine uraşıyom işte öölesende ne var ne yok şeker..
boşalttım heemenn :)
ben dinlenme dönemndeyim ama bu gece yumurta+ zeytinyağı yapıcam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?