Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

vallahi benim yaptıktan sonrada kouyordu birde içine yumurta sarısı atınca
ister istemez kalıyodu kokusu

lilyum evet çok duyulan bi yöntem değil ama işe yarıyor..bana bunu söyleyen arkadaşımın kısa saçları 2 senede beline hatta nerdeyse belinden aşağı gelmiş...bana mantıklı geldi...deniyorum..belki de inanmak önemli..

Ay ben hiçbir şey yapmıyorum saçlarım kendi kendine uzuyor hep ayda birde kestiriyorum uzamayı durdurcak bişey yok herhalde :)

evet canım bende boy uzunlugunun fotografını cektım cunku dipleri dax ile uzadıgı ıcın dıplerden anlayamam dun yaptım bakalım ilkini biraz sulu yapmısım :) ikincide kıvamını ayatlarım haftada bir yapıyoruz sanırım iki yapsak çok mu olur :) hemen hemen uzasa ya :)

tatlım bı kac sene önce bende turplu su yaptım evet uzatıyor ama turpta cok sac dökuyor ama bu kötulugunden degıl zayıf ve bakımsız sacları dökuyor ben dokulmesın dıye bırakmıstım :) ama uzatma konusunda faydalıydı

İlk kullanilmaya baslandiğinda biraz dökülüyormuş saçtaki gereksiz zayif saçlari atiyormuş ancak daha sonraki uygulamalarda dökülmeyi alenen azaltiyormuş
Bakalim canim ilk turplu suyumu yaptim saçlarimi da yikadim az önce bakalim devam ettikçe etkisi ne olacak

canım kozmikbakıma uyum sağlıyosan bence yağ günlerini bekle genelde haftada bir olur haftada bir yaparsan daha iyi olur bence..bide fazla sayıda yapmak yada fazla saat bekletmek hiçbi fayda sağlamaz unutma canım..saç verdiğin şeye çabucak alışan bişi ne yazıkki örneğin yıkama eskiden haftada bir yıkardık çocukken hasta olmayalım diye pazar günleri banyo günüydü sonraları 2ye çıkardık şimdi nerdeyse günü birlik e hal böle olunca 2.gün saçı yıkamadığında yağlanıveriyo..o yüzden demem o ki bu sefer fazlaya alıştırırsan baş edemezsin normal uzamasını da yavaşlatabilir aman diyim o yüzden..bu arada turplu su bana hiç yaramadı ya belkide istikrarlı yapmadım diye bilemiyorum :26:

en güzeli turp suyu ben yaklasik 2 ay kullandim ve cidden uzadigini fark ettim
ama kokusu cok kötü ve cok zahmetli
bugün sinamekiye baslayacagim bakalim o yarayacakmi

en güzeli turp suyu ben yaklasik 2 ay kullandim ve cidden uzadigini fark ettim
ama kokusu cok kötü ve cok zahmetli
bugün sinamekiye baslayacagim bakalim o yarayacakmi

evet bende düzenli devam etmediğim için faydasını görememiştim turpun ama sinamekiye başla canım çook yararını görürsün saça parlaklık vermesinden tut da kırığını düzeltip uzatmasına kadar biçok işe yarıyo valla :)

insallah bakalim turpta cok cok iyi geldi benim saclarima bugün ilk kürümü yaptim bakalim sonuc nasil olacak :)

kübracım msj kutun doluymuş cvp yazamıyorum sana o yüzden haberin olsun..iylik bu arada napıym valla sinameki günümdü yine uraşıyom işte ööle sende ne var ne yok şeker..

kübracım msj kutun doluymuş cvp yazamıyorum sana o yüzden haberin olsun..iylik bu arada napıym valla sinameki günümdü yine uraşıyom işte ööle sende ne var ne yok şeker..

boşalttım heemenn :)
ben dinlenme dönemndeyim ama bu gece yumurta+ zeytinyağı yapıcam :)))

Merhaba kızlar :) benim bir iki ufak sorum var ben şimdi şampuanımdan bir küçük şişeye biraz alıp içine sütle kaynattıgım sarımsaktan koydum. Bir haftadır felan uyguluyorum. ben ek olarak turplu su ve sinemaki yapmayı düşünüyorum hepsinin aynı zamanda yapmam saçıma kötü etki edermi birde sinemaki kürü tam olarak nedir bemiks ampul felan demişsiniz ben yurtdışında yaşıyorum eczaneden alınıyor sanırım ben burda gidipte kafama göre alamam. Sadece sinemakiyi kaynatıp saçıma sürsem işe yaramaz mı ?

boşalttım heemenn :)
ben dinlenme dönemndeyim ama bu gece yumurta+ zeytinyağı yapıcam :)))

hadi yarasın şimdiden :) bende dün yağ gününe uyayım diye önceden içine sarımsak attığım zeytinyağım vardı hazırda onu sürdüm saçıma 2 3saat bekletip yıkadım..bugünde sinamekimi yaptım 7.kürümdü ama 7 ve 8eksik olacak biraz bademyağım ve bemiksim bitti çünkü onun yerine sarımsaklı zeytinyağı+sinameki+bal yaptım oda iyi geldi durulama suyumuda ısırganla yaptım anlayacağın bu kür biraz dışına çıktım kürün ama sarımsakla ısırganı denemiş oldum en azından canım..neyse artık haftaya 8ide yapıp dinlenmeye geçicem sonrada ocağın ortasında başlarım 2.tura saçlarıma iyi geliyo sinameki..ha tabi bide barcelino yağı almayı düşünüyorum bide gliss yada elseve in maskesini ve spreyini..çoook iş var çoooookk uğraşmak iyi oluyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…