Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

bu gece zeytinyağı+yumurta sarısı yapıcam, içine ampüllerimi kırsammı bilemedm :)

iyi bari yarın akşam sinameki yaparım :) eee nası yapacoouuğ biz bu işi tarifin varmı şekerim

olmazmı
1 yumurta sarısı ve göz kararı zeytin yağını karıştır içine ampülleri kırıp kırmamakta kararsızım ben ya hepsinden birer tane kaldıda
ben saç boyarken kullandığımız fırça varya onunla uyguluyorum ayıra ayıra saçımı kolay oluyo öyle

ampuller bendede 1tane kaldı..ama yumurtam yok ya bitmiş bilseydim aldırırdım bugün
anlayacağın yine sinameki yapıcam küboşum buda başka bi güne kaldı artık..sağol tarif için canım..

neler kullanıyorsun
hemen istiyorumm

tatlım ben eskiden sürekli badem yağı başta olmak üzere yağ alıp karıstırırdım ama sadece yumusacık olurdu saçlarım sonra "dax super gro"kesfettım hem cok daha ekonomık tek tek yag alıp karıstırmaya kalksam kac katı tutar hemde daha pratık 1 kutuyu ıkı ay kullandım kı ben uclarınada surdum ılk ay haftada 3 veya 4 defa kullandım sımdı havalarda soguyunca haftada ıkı kez yapıyorum ama uzerınde 1 saat yazıyor ben sabahtan suruyoırum ne kadar tutabılırsem tutuyorum ucları ıcınde son bı haftadır ıslakken glıserın suruyorum o cok yumusak yapıyor uclarım hala kötu ama uzama guzel oldu dahada lazım tabıı hala kısacık :)

merhaba arkadaşlar :) foruma göz gezdirirken başlığı gördüm ve bildiklerimi aktarmak istedim. benim saçlarım da düzleştiriciden dolayı çok yıpranıp kırılmıştı kestirmek için önce uzamasını sağladım :). lokman ssena sultanın bitkisel doğal yağ karışımını kullandım ve abartmadan söylüyorum acayip etki etti. saçlarımda yumuşacık oldu. düşünen varsa yardımcı olurumm :)

bu krem şekerim saçın uzamasını hızlandırıyo dökülmeyide azaltıyo muşş henüz denemedim ama gördüğüm sonuçlar güzel..Eki Görüntüle 575221

Ben bunu denedim çok hızlı bir uzama olmadı. Bir de başlarda farkında olmadan çok sürmüştüm çıkarana kadar canım çıkmıştı 4-5 kere şampuanlamama rağmen kafamdan çıkaramamıştım ve saçlarım yağlı gezmek zorunda kalmıştım. Alırsanız aklınızda bulunsun parmak uçlarına sürün kremi hafifçe sonra kafanıza masaj yaparak yedirin çok az sürün. Ama bence sinameki bu kremden kat kat etkili. Benim saçlarım yağlı olduğu için bana pek yaramadı. Hala bitiremedim bu kremi alalı bir sene oldu ara ara sürüyorum kafama aklıma geldikçe.

canım etki etme durumu yumuşaklığın dışında azcıkda olsa bi oarım yada kırıkların toparlanması anlamındaysa sağol valla hemen isterim yardımını bende senin gibiyim istediğim yere kadar uzatmadan kırık aldırma işi bitti bnm için çünkü saçımı belime indirebildim başa dönmek istemiyorum kısacası kestirme işini unuttum..ürünün resmini yada kendi saç uçlarının varsa resmini koyarsan sevinirim şimdiden tşkler canım
hadi yaa bende sipariş vermeyi düşünüyodm..gerçi bnm saçlarım yağlı değil ama alsam mı acep :44: sendeki 56gr olanındanmı yoksa büyüğündenmi canım küçük olan çok yetiyosa küçükten almayı düşünüyorm aslında bi deneyim hem tırnak için hemde saç için olan ürünlerini

Bendeki 199 gr olanı daha yeni yarı oldu ayda 2-3 kere kullanıyorum. İlk başlarda dediğim gibi çok sürmüştüm sonra kafamdan çıkaramayınca azalttım.Ama kullanımı çok pratik diğer kürler gibi uğraştırmıyor ben diplerine ve uçlarına sürüyorum. Ama sonra araştırdım içinde vazelin varmış zaten vazelin gibi bir şey. Diğer yağlarla vazelini karıştırmışlar aldım ama o vazelin denen şeyin içinde petrol ürünleri varmış yani pek de sağlıklı değilmiş içeriğindeki şeyler araştırmıştım netten. Onun yerine barcelino saç bakım yağı var onu alabilirsin o daha doğal bir ürün o da var bende ama onu da hiç düzenli kullanmadım uzatıyor mu bilmiyorum dikkat etmedim hiç ara sıra kullanıyorum onu da kafama estikçe. Eğer super groyu çok merak ediyorsan da 56 gr olanı alıp deneyebilirsin.

hımm olabilir bende kıvamını az buz tahmin ettim vazeline benzediği garanti canım ben uzamadan ziyade birazcıkda uçlara bakım olması için istemiştim ama barcelino yağını düşünüyodm zaten sanırım sadece onu alıp kullanmak en iyisi olacak içinde 15tane yağ var daha ne olsun

1 sene öncesine kadar saçım uzamıyo diye sinir olurdum.
Sonra düzleştiriciyi tamamen bıraktım.
Yavaş yavaş kurutmaktan da vazgeçtim.
Haftada yaklaşık 4 kez saçımı yıkardım 2 sinde kurutuyosam 2 sinde kurutmamaya başladım.
(Islakken örüp yatıyordum kurutmadığım zamanlar)

Saçımı kestirmedim 6 ay kadar hiç.
Evigen bemix bephanten karışımıyla bakım yaptım arada sırada.
Belime kadar uzadı.
Sonrasında saçlarım feci şekilde döküldüğü için omzum ve belim arasında ki orta noktaya kadar kestirdim ve zigavusun sarımsaklı şampuanını kullanmaya başladım.
Şuan görmeniz lazım bir ayda neredeyse 3-4 cm uzuyor saçım.
Perçemlerim var sürekli kestirmek zorunda kalıyorum :)

Zigavus sayesinde dökülen saçlarımın yerine yenileride daha çabuk gelmeye başladı.

Zigavusu bırakmıcam inşallah uzun süre kullancam iyi geldi.
Saç yağlarınıda ara ara yapıcam düzleştiricide yapmıcam :)

saçlarım çok yağlı zaten
birde bunun saçtan çok zor çıktığı söyleniyor
alsam mı kararsız kaldım bende
napsak kız xayx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…