kubra91 senin için gelio tatlım umarım becerebilmişimdir.:)
Eki Görüntüle 539635 bu saçlarımı kazıttıktan sonra sanırım eylül 2010
Eki Görüntüle 539640 sanırım sıralama olayını tutturamadım bu en son hali az önce annem çekti
Eki Görüntüle 539637 bu haziran 2011
Eki Görüntüle 539638 bu mart 2012
Eki Görüntüle 539639 bu haziran 2012 nişanlımın yemin töreniydi daha yakın bi tarih net hatırlıyorum
Şampuana doğum kontrol hapı atıp saç uzatan var mı kızlar?
küboşş
sen saçlarının resmini paylaşmış mıydın
merak ettimde
ya ben onu ciddi ciddi araştırıp uygulamayı düşünüyorum :)
Ben de yarın alıcam eczaneden o hapı inşallah işe yarar:)
tamam bak uygulamaya başlayınca burdan haberleşelim olur mu :)
Olur canım buradan yazarım sinamekiyi de alıcam uygun bir zamanda inş işe yarar
sinemakiyi al bence ilk iş :)
Sen kullandın mı sinamekiyi canım ya ben üşendiğimden direk şampuana atılcak bir şey istiyorum aslında ama sinamekiden herkes çok memnun
bende uygulamaktayım sinemakiyi :)
valla sonuç alan çok kişi var canım hiç üşenmde haftada bir kere zaten
ben sonuç aldımmı şimdi anlamıyorum fotoları ekleyince anlıcam :)
Herkeslere iyi akşamlar :) son fotomuda çektim yorumlarınızı bekliyorum. saçlarım boyalı olduğu için uzamayı net görebiliyorum sizde görünce anlayacaksınız sarıya kadar olan dip boyamın süresi 5 aylık bir uzama dip uzamam iki aylık bir uzama sizce gerçekten faydası varmı normal bir uzamamı şimdi beş aylıkla 2 aylıgı birarada görünce fark oldugunu anlıyorum :)Eki Görüntüle 571349 Eki Görüntüle 571349
canım gayet güzel hoşuma gitti bakımlarına devam et şimdiden sonra daha hızlı uzayacağını düşünüyorum ben sinameki yapıyo muydun
teeşekkürler tatlım hayır hiç yapmadım dax kullanıyorum ben yaklasık 2 aydır :)
Herkeslere iyi akşamlar :) son fotomuda çektim yorumlarınızı bekliyorum. saçlarım boyalı olduğu için uzamayı net görebiliyorum sizde görünce anlayacaksınız sarıya kadar olan dip boyamın süresi 5 aylık bir uzama dip uzamam iki aylık bir uzama sizce gerçekten faydası varmı normal bir uzamamı şimdi beş aylıkla 2 aylıgı birarada görünce fark oldugunu anlıyorum :)Eki Görüntüle 571349 Eki Görüntüle 571349
ben anlayamadım şimdi bu resim 2 aylık mıııHerkeslere iyi akşamlar :) son fotomuda çektim yorumlarınızı bekliyorum. saçlarım boyalı olduğu için uzamayı net görebiliyorum sizde görünce anlayacaksınız sarıya kadar olan dip boyamın süresi 5 aylık bir uzama dip uzamam iki aylık bir uzama sizce gerçekten faydası varmı normal bir uzamamı şimdi beş aylıkla 2 aylıgı birarada görünce fark oldugunu anlıyorum :)Eki Görüntüle 571349 Eki Görüntüle 571349
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?