Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

saçlarıma yumurta sarısı zeytin yağı badem yağı ve bi kaç yağ daha karıştırdım sürdüm saçlarıma sardım kafamı sabaha yıkarım :)

bir kere yumurta sürmeyi denemiştim saçıma midem bulandı kokusundan hassasmide yağlar sürmek ve sinemakiyi denemek daha iyi geliyor bana o yüzden şimdi..

ay kızlar sürdüm zeytinyağı + yumurtayı saçıma kokusundan afedersiniz çıkaracaktım neredeyse ama bu kadar şeye katlanıyoz inşallah etkisi olur he

ben de bugün başladm sinameki&badem yağı ve bemiks e hatta şuan kafamda bekliyorum bakalm faydasını görecekmiyim

Çinko ve balık yağı içiyorum kızlar.E ne demişler her şeyin başı yemekten geçer.Faydasını görüyorum.Özellikle çinko cilde de iyi geliyor.Tavsiye ederim.

sen bize havamı atıyorsun :)))

ay yok şekerim hava atmak falan geçmedi bile aklımdan ama ben uzun saça alışmışımkısa kestiremem diye düşünüyorum kendim i bildim bileli hep uzun kullanırım hatta bana öle uzun bile gelmiyo
sizin derdinizden ablamdada var o baktıki uzatamıyo akla gelenher bakımı herieyi denedi halde...şimdide takmış kaynak yaptırıcam diye

kızlar yumurta zeytnyağı karışımını uygulamışsınız ve kokusundan kriz geçirmişssniz :)))) ya ben hiç kokusu almıyorum bile benim için en rahatı o. saçlarımı hiç düzleştirmiyorum ve cidden düzleştirmemek fark ettiriyo. dün siyah turp aldım gene. ya aslnda sinameki almayı düşündüm ama nasıl üşeniyorummm nasıl üşeniyyorrruuummm :)) arada turp yaparım arada onu yaparım diyorum ama alınca işte :) ya birde bemiks ampül nedir? eczanedenmi alıyorsunuz?
birde çinko ve balık yağı içen arkadaşımız varmış bendemi içsem dedim

sinameki mi yapıyosun cnm sende?
evet canııım :) artı zeytinyağı + yumurta da yapıyorum

sinamekiii

biobılasın saç uzatmak için şampuanı çıkmış bugün reklamlarda gördüm kullanan varmı?

yaa yumurtanın kokusuna benim hiç tahammülüm yok onu deneyemem herhalde saçtan nasıl arıtıyosunuz o kokuyu sonra arkadaşlar yaa allaşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…