anladm cnm deneyim bakalım :) haftada 2 kere uygulasam bi sakıncası olmaz sanırım dimi?
saçlarıma yumurta sarısı zeytin yağı badem yağı ve bi kaç yağ daha karıştırdım sürdüm saçlarıma sardım kafamı sabaha yıkarım :)
canım nasıl sürdün şu zeytinyağı ve yumurta karışımını ben yarın yapcam da nasıl uygulıcam onu düşünüyom
canım boya fırçası varya saçımı boyar gibi onunla yapıyorum ben taraya taraya rahat oluyo
ben de bugün başladm sinameki&badem yağı ve bemiks e hatta şuan kafamda bekliyorum bakalm faydasını görecekmiyim
emin ol göreceksin canıminanarakk
inşallahh yaa o günleri görsempaylaşalım hepimiz farkı gördükçe uzadıkça ark.lar ben de etkisini görürsem fotosunu çekip paylaşıcam
ben farkı farketmeye başladım biraz daha etkili olsun foto çekecem :)
sen bize havamı atıyorsun :)))
evet canııım :) artı zeytinyağı + yumurta da yapıyorumsinameki mi yapıyosun cnm sende?
kızlar yumurta zeytnyağı karışımını uygulamışsınız ve kokusundan kriz geçirmişssniz :)))) ya ben hiç kokusu almıyorum bile benim için en rahatı o. saçlarımı hiç düzleştirmiyorum ve cidden düzleştirmemek fark ettiriyo. dün siyah turp aldım gene. ya aslnda sinameki almayı düşündüm ama nasıl üşeniyorummm nasıl üşeniyyorrruuummm :)) arada turp yaparım arada onu yaparım diyorum ama alınca işte :) ya birde bemiks ampül nedir? eczanedenmi alıyorsunuz?
birde çinko ve balık yağı içen arkadaşımız varmış bendemi içsem dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?