Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

yaa yumurtanın kokusuna benim hiç tahammülüm yok onu deneyemem herhalde saçtan nasıl arıtıyosunuz o kokuyu sonra arkadaşlar yaa allaşkına

canım bana en rahatı yumurta oluyor ya inanırmısın hiç kokmuyorrrr ve çok kolay arınıyor saçtan beyaznı koymuyorum zaten ben

ay bide kızın saçı reklamda bir güzel uzadı sallana salllana bende hipnoz etkisi yaptı alıcam valla

hahaha evett bide sağa sola sallıyo saçlarını salladıkça uzuyo bulursam ben de alıcam :114:

cnm ben geçen pazar ve pazartesi sinemaki kürü yapmıştım bugunde yapmayı düsünüyorum.gerçi nedense haftada 1 yapın diyorlar onun nedenini bilmiyorum belki sadece yılan yağı ile badem yağını karıştırıp sürerim bugunde..

bende başladm sinameki kürüne senin gibi haftada 1 olmasının nedenini blmiyorum ama ikinciyi yapmak için önümüzdeki hafta perşembeyi bekliyorum gene de bakalm vardır bi bildikleri dmekki ona göre etkisini gösteriyor

koydum ocağa turplarımı :) ya ben bioblasın şampuanına bakıcam yarın ne kadardırki netten baktım bulamadım

Büyük ihtimalle erkek bir aktarcı olmalı o canım,çünkü ben de sinemaki almaya gittim,aktarcının ilk dediği şey saçalrını uzatacaksın değil mi oldu.Zaten burada okumuştum ama kadın bana nasıl yapacağımı da anlattı.Badem yağını da aldım,bemiks ampulü de ama karışımın kokusu yüzünden çok fena oldum,3 gün midem bulandı kokudan.üstelik saçlarımdan kokusu da gitmedi.Forumda ben de sordum kokusu için ne yapabilirim diye,birisi bana jojoba yağını karıştırabileceğimi söyledi.Onu yapmayı düşünüyorum şimdi ama aktara gitmeye üşendim Ben nedense zeytinyağı yumurta karışımında hiç koku almadım ama sinemakili kürümde cidden öldüm sandım.O kadar mı dehşet koktu saçlarım anlatamam.Aktara gidip jojoba ile çamterebentini alacağım.Şampuanıma da sarımsak ekleyeceğim.Cumaya saçlarımın resmini çekip atacağım,gelecek seneye kadar belime kadar gelmesini istiyoruuum ama uzamıyoooor

Son düzenleme:
cnm o kdr fena degil ya sinemakinin kokusu ama sen neden kötü oldunki? şahsen ben yumurtaya tercih ederim

dün 3.kez sinemaki sürdüm saçıma ama sanırım faydasını görmek için 20-25 kez yapmak gerekiyor kızzlaarrr...

dün 3.kez sinemaki sürdüm saçıma ama sanırım faydasını görmek için 20-25 kez yapmak gerekiyor kızzlaarrr...

yok cnm o kdr değil sanki ya, 8 kürün yeterli olduğunu duydum ama blmiyorum tabii :44:

bemix ampulü nerden ve de kaça alıyorsunuzz

bemiks ampul B vitamini kompleksidir arkadaşlar saçların uzaması için o gerekiyor zaten sinameki kürünün için de daha etkili oluyor. Eczanelerde var öle fiyatlı bişey değil 3 mü 5 liramı ne öle bşydi yanlış hatırlamıyosam..

Son düzenleme:
bioblasın şampuanını aldım kızlar hani reklamda çıkan 11tL :)

bemix ampulü nerden ve de kaça alıyorsunuzz

Türkiyede genel satış fiyatı 4 lira,eczanelerde rahatça bulabilirsiniz.

cnm o kdr fena degil ya sinemakinin kokusu ama sen neden kötü oldunki? şahsen ben yumurtaya tercih ederim

Valla ben de çözemedim ama o kadar kötü oldum ki bir daha yapmaya tenezzül etmedim ama tekrar yapmaya başlayacağım

Kürü 8 hafta uygulayıp 2 hafta uygulamayacaksın.2 haftadan sonra yine devam et 8 hafta daha.Ama her 8 haftada 2 hafta ara vermeyi unutmadığın sürece dilediğin kadar yapabilirsin.

selam kızlar bu topikçiği yeni gördüm ve bütün yorumları okuyupp bende aranıza katılmaya karar verdim bende saçlarımı uzaatmaya çalışıp başarıya doğru koşanlardanım..şöyle anlatayım ben geçen sene 2 tur sinemaki (Haftada 1 kere)aradada bakım yağlarını kullanıp saçlarımı gayet güzel bi şekilde uzattım ve kuaföre gidip sadece uçlarından almasını söyledim ama sağolsun kuaför bayabi götürüce yani ilk başladığım yere geri dönünce tamamen hevesim kaçtı ve bende bıraktım bakımları arayada yaz girdi bakımsız bakımsız saçlarla dolaştım ve tatili bitirdik sonrada aynanın karşısına adam akıllı geçip ssaçlarıma bakınca yazın bütün etkilerini saçımda gördüm ve kkya girip tekrar gaza geldim ve bakımlarıma başladım...,
uyguladığım ve saçlarımı tekrar topladığım bakımlar şöyle;pazartesi günleri sinemaki=4.kürümü yaptım en son....haftada 2kere turp kürü yapıyorum ama normalinden biraz farklı olarak içine havuçta renndeliyorum ılıdıktan sonra sarımsaklı zeytinyağım var birazda ondan ve saçıma iyi geldiğini düşündüğüm bi kaç yağ daha (hatta şuanda kafamda bu karışım vaR)turp kürünü ise5. yapışım...bunlar dışarıdan yaptıklarım e birde içerdennde beslemek lazım onu ise süt ve mayayı karıştırarak içtiğim mayalı karışım...aldığım sonuca gelince saçımın uzadığını görüyorum ama tam ölçüyü sinemakimin 1.ayında yani ayın 22sinde ölçüp size haber veririm....cmin dışında saçımın canlandığını,kendine geldiğini ve de dolgun durduğunu söyleyebilirm....mayanınnn etkisinin ise sadece saça olmadığını cildimide pürüzsüzleştirdiğini ve tırnaklarımı çok iyi koruduğunu söyleyebilirm...benden bu kadar .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…