biobılasın saç uzatmak için şampuanı çıkmış bugün reklamlarda gördüm kullanan varmı?
yaa yumurtanın kokusuna benim hiç tahammülüm yok onu deneyemem herhalde saçtan nasıl arıtıyosunuz o kokuyu sonra arkadaşlar yaa allaşkına
bende bugün gördm reklamlarda merak ediyorum ısırgan otlu sanırım şampuan
ay bide kızın saçı reklamda bir güzel uzadı sallana salllana bende hipnoz etkisi yaptıalıcam valla
cnm ben geçen pazar ve pazartesi sinemaki kürü yapmıştım bugunde yapmayı düsünüyorum.gerçi nedense haftada 1 yapın diyorlar onun nedenini bilmiyorum belki sadece yılan yağı ile badem yağını karıştırıp sürerim bugunde..
canım ben çok görüyorum bu sinamekiyi bu forumda özellikle uzatmak için,geçenlerde aktara da sordum ama güldü bana bağırsaklar için mi ne iyi geliyo da, saça ilk defa duydum doğrusu! dedi utandım bendenasıl uyguluyosunuz bunu saça ne şeklde önce kaynatıyomusunuz, ot halindemi alıyosunuz?bu kür dedikleriniz nedir? :26:
cnm o kdr fena degil ya sinemakinin kokusu ama sen neden kötü oldunki? şahsen ben yumurtaya tercih ederimBüyük ihtimalle erkek bir aktarcı olmalı o canım,çünkü ben de sinemaki almaya gittim,aktarcının ilk dediği şey saçalrını uzatacaksın değil mi oldu.Zaten burada okumuştum ama kadın bana nasıl yapacağımı da anlattı.Badem yağını da aldım,bemiks ampulü de ama karışımın kokusu yüzünden çok fena oldum,3 gün midem bulandı kokudan.üstelik saçlarımdan kokusu da gitmedi.Forumda ben de sordum kokusu için ne yapabilirim diye,birisi bana jojoba yağını karıştırabileceğimi söyledi.Onu yapmayı düşünüyorum şimdi ama aktara gitmeye üşendimBen nedense zeytinyağı yumurta karışımında hiç koku almadım ama sinemakili kürümde cidden öldüm sandım.O kadar mı dehşet koktu saçlarım anlatamam.Aktara gidip jojoba ile çamterebentini alacağım.Şampuanıma da sarımsak ekleyeceğim.Cumaya saçlarımın resmini çekip atacağım,gelecek seneye kadar belime kadar gelmesini istiyoruuum ama uzamıyoooor
dün 3.kez sinemaki sürdüm saçıma ama sanırım faydasını görmek için 20-25 kez yapmak gerekiyor kızzlaarrr...
bemix ampulü nerden ve de kaça alıyorsunuzz
bemix ampulü nerden ve de kaça alıyorsunuzz
cnm o kdr fena degil ya sinemakinin kokusu ama sen neden kötü oldunki? şahsen ben yumurtaya tercih ederim
dün 3.kez sinemaki sürdüm saçıma ama sanırım faydasını görmek için 20-25 kez yapmak gerekiyor kızzlaarrr...
teşekkür ederim,girdiniz galiba topiğime:)))
işte önceden kestirme topiclerindeyken şimdi saç uzatma topiclerindeyim:)))
neydim dememeli ne olacam demeli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?