Saçmalamak

Yaa bir arkadasım benı engellese ya da silse düşünmeyecek miyim, robot muyum ben :/ ben de kafaya takardım ama profesyonel stalk diye bir sey var yani, baskasının telefonundan alıp bakmak nedir cok amatörce
Profesyonel stalk ne bacim ?
Ben baskasinin telefonundan bakarken bile elime yüzüme bulaştırdım.

Ben olsam telefon çaldığında meşgule atar o kişiye bakar işimi halleder sonra da telefonu cocugun eline verirdim. Böylece no problem telefonu kapatma isi de cocugun üstüne kalmıs olurdu
Telefon çalınca abla çocuğa seslendi, bende gözüne ışık tutulmuş tavsan gibi telefonla bakışa kaldim. Tuş kilidini kapattm okadar. Ben o kadar soğuk kanlı olamazdım.

Kızlar eşimin bir arkadasi var benden yaşça büyük hanimiyla abla kardeş gibiyiz. Geçenlerde çağırmıştı onun yanına gittim. Kucuk oglu bana telefonu getirdi oyun acmam için. Bnmde bir arkadaşımin profil fotoğrafı yoktu beni sildi mi diye düşünüyordum. Bu kişiyle ortak arkadaşımız. Neyse bi an dedim bakayım onda gözüküyor mu diye aldim elime girdim. Birden telefon çaldı kala kaldim öyle abla geldi aldi tlfnu kapatınca görmüştür muhtemelen o ekrani. Sonra birsey diyemedim aradan biraz zaman geçince dedim bende gözükmüyor sildi mi diye düşündüm senden baktım dedim tepki vermedi. Yanlis yaptığımı sormam gerektiğini söyledim. Olabilir insanlık hali kotu birsey düşünmedim zaten dedi. İlk defa başıma böyle birsey geliyor hic böyle biri değilim aslında ama kendimi düşürdüğüm duruma inanamıyorum. Bir daha bu kadınla görüşmek istemiyorum çünkü her görüşümde ayni seyler aklıma gelecek utanıcam. Sizce çok mu abartıyorum.
Bırakın da görüşüp görüşmemeyi o seçsin
Zaten yeteri kadar ayıp etmişsiniz

Yaa bir arkadasım benı engellese ya da silse düşünmeyecek miyim, robot muyum ben :/ ben de kafaya takardım ama profesyonel stalk diye bir sey var yani, baskasının telefonundan alıp bakmak nedir cok amatörce
Sizi bilemem ama ben bu kadar basit şeylere kafamı yormuyorum.

Eğer durup dururken beni siliyorsa , ve bunu farkediyorsam o an hayatımdan çıkarırım onu , nedenini düşünüp güzel kafamı yormam bile,
Eğer sildiğini farketmiyorsam zaten benim için rehberimi işgal eden birinden farkı yoktur
Yani herkesin düşüncesi farklı

Bana olan kızgınlığını , benimle olan sorununu ,( ona göre ) yanlış yaptığımı düşündüğü bir olayı, bana gelip soramayan ,çözüm yolu bulmaya uğraşmayan kişiler zaten benim arkadaş katagorimde değildir , takmam yani

Eğer durup dururken beni siliyorsa , ve bunu farkediyorsam o an hayatımdan çıkarırım onu , nedenini düşünüp güzel kafamı yormam bile,
Eğer sildiğini farketmiyorsam zaten benim için rehberimi işgal eden birinden farkı yoktur

Bana olan kızgınlığını , benimle olan sorununu ,( ona göre ) yanlış yaptığımı düşündüğü bir olayı, bana gelip soramayan ,çözüm yolu bulmaya uğraşmayan kişiler zaten benim arkadaş katagorimde değildir , takmam yani
Senin düşüncenden istiyorum.

Kaç yaşındasınız ? 20 li yaşlar degilmi :) ablada muhtemelen 30 u geçkin.ben gençliğinize verirdim.

Her şeyi kafamıza takarsak çabuk yaşlanırız 😂😂
bu dünyaya üzülmeye mi geldik yahu 😅

Ben mesela bu saat oldu sabah kalktığımdan beri ağzıma bir lokma yemek almadım. Başıma ağrılar girdi. Moralim tamamen bozuk... Hayat bir süreliğine duruyor benim için böyle durumlarda.

Cok haklısınız valla keske ben de sizin gibi olsam ama uzuluyorum iste ıster ıstemez. Mantıklı düşünemiyorum böyle bazen

Orası ayrı. Neredeyse benzerini yaşayan kimse yokmuş gibi konustu herkes .. alemin terbiyesizi bi ben kaldım ortada.
Burada sizi herkes eleştirmiş herkes cok ahlaklı gibi. Ben sizde bir suç bulmadım kötu niyetle karıstırmamışsınız ki sonucta, sadece yakalanma Kısmı amatörce olmus o kadar

Burada sizi herkes eleştirmiş herkes cok ahlaklı gibi. Ben sizde bir suç bulmadım kötu niyetle karıstırmamışsınız ki sonucta, sadece yakalanma Kısmı amatörce olmus o kadar
Kotu niyetli olmadığımı çok iyi bilen biri.. İçin rahat olsun falan da dedi ama ben kendime yediremiyorum yaptığım saçmalığı.

Kotu niyetli olmadığımı çok iyi bilen biri.. İçin rahat olsun falan da dedi ama ben kendime yediremiyorum yaptığım saçmalığı.
:( isterseniz bir dahaki görüştüğünüzde tekrar söyleyin içiniz rahat etsin, emin olursanız belki iyice, o zaman utancınız da azalır hem

Ben mesela bu saat oldu sabah kalktığımdan beri ağzıma bir lokma yemek almadım. Başıma ağrılar girdi. Moralim tamamen bozuk... Hayat bir süreliğine duruyor benim için böyle durumlarda.
Çok fazla üzüldüğün belli böyle bişey yaptığın için
Belki de ablan olayın üstünde bile durmamıştır ,sen boş yere üzüldüğünle kalıyorsundur.
Ayrıca Sen zaten kendini açıklamışsın, seni gerçekten tanıyorsa sana inanmıştır, ikna olmadıysada en fazla aranıza mesafe koyar buda dünyanın sonu değil ya görüşmezsin olur biter

Çok fazla üzüldüğün belli böyle bişey yaptığın için
Belki de ablan olayın üstünde bile durmamıştır ,sen boş yere üzüldüğünle kalıyorsundur.
Ayrıca Sen zaten kendini açıklamışsın, seni gerçekten tanıyorsa sana inanmıştır, ikna olmadıysada en fazla aranıza mesafe koyar buda dünyanın sonu değil ya görüşmezsin olur biter

Neden böyleyim bilemiyorum gerçekten. Dünyanın sonu gelmiş hersey yanmış bitmiş gibi hissediyorum yemek içmek konusmak istemiyorum. Sadece uyumak istiyorum.
Sorun çözme becerim 0...

:KK43: isterseniz bir dahaki görüştüğünüzde tekrar söyleyin içiniz rahat etsin, emin olursanız belki iyice, o zaman utancınız da azalır hem
Yani tekrar görüşünce samimi gördüğüm için birşey olmaz diye düşündüm ama fazla abarttım bakmamalıydım diyeceğim... Ama çok mahcubum ya üzülüyorum güvensiz biri konumuna düşürdüm kendimi.

Back
X