- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Allahbuyuktur
-
Ben bunun kabul göreceğini söylemedim zaten hanımefendi, sadece kınamamak gerekiyor , siz sanıyor musunuz etrafınızdakiler hep sütten çıkmış ak kaşık. Bu işin erkeği kadını yok. Yalnız yargı mercii biz değiliz yada en azından ben değilim. Bayan sormuş, hepimiz kendimizce cevapladık. Boşanmaya kalktığı zaman sonunun ölüm olacağı ve olduğu bi sürü kadın var ülkemizde..Bu cumleyle sizce neyi anlatmak istiyor? kimse tatli yuvasini bozmazmis... O zaman serefli bir bicimde bosanacaksin. Boyle aldatipta yaa ben cok mutsuzdum diyemezsiniz. Bu cidden kabul edebileceginiz bir sey mi ?????
Ayrı ev açan genelde evli erkekler bence (konu sahibi yazmasa, inkar etsede)Mutlu bir evliligin olsaydi kocani sevseydin aldatmazdin zaten..dolayisi ile kocanla tekrar bir araya gelmen cok yanlis olur..
Ama saniyirum patronun evli..degilmi?
Bu yuzden sana ev acti evlenmek yerine?
Muhtemelen adam zaten evlidir, ayrı ev açanlar evli erkekler.. (konu sahibi yazmasa da)hiç cvp yazmamışsınız. adamla niye evlenmek istemiyorsunuz anlamadım. hem 1 sene duygusal msjlar, hem evliliğinizi bozmuşsunuz üstüne parasını yiyorsunuz. garip.
iki adamı da kullanıyorsunuz sanki
Bende oyle dusunuyorum..ama konu sahibi tek bir cevap bile yazmadigi icin artik konunun fake oldugunu dusunmeyede basladim yani..Ayrı ev açan genelde evli erkekler bence (konu sahibi yazmasa, inkar etsede)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?