- Konu Sahibi Allahbuyuktur
-
Yazacak yüzü yoktur, fake oldugunu çok düşünmüyorum ben bile çevremde çok karşılaştım bu tarz Met. res yaşayan kadınlarla..Bende oyle dusunuyorum..ama konu sahibi tek bir cevap bile yazmadigi icin artik konunun fake oldugunu dusunmeyede basladim yani..
Konu acmaya yuzu var ama..sanmiyorum ki utansin.Cunku konuda bile magduru oynamis..Yazacak yüzü yoktur, fake oldugunu çok düşünmüyorum ben bile çevremde çok karşılaştım bu tarz Met. res yaşayan kadınlarla..
Aynı şekilde düşünüyorum yok pişman olmuşta ev açmış hiç bir erkek faydalanmadıgı flört ettiği yabancı kadına ev açmaz amacı belli bide herkesi saf yerine koyuyor..adamda 100/99 evli o sebeple avcunu yalayıp eski eşine dönmek istiyor.. Ne ucuz kadınlar var eşin kabul etsede hangi yüzle dönmek istiyorsun, bir hata değilki herşeyi hata bu kadının.Patron evli, ev açma sebebi metres hayatı yaşamak istemesi, günahı boynuna ben cinsellik olmadığına asla inanmıyorum .. arkadaşım asla kınamıyorum ama birçok kadın cinayetinin yaşandığı bir ülkede bu cesaretle canlı kaldığınıza şükredin ve o adamı azad edin-eşinizi kastediyorum..
Allah eşinin ve çocuklarının yardımcısı olsun , o adam bir ömür birdaha kimseye güvenmeyecek çocukları da kopuk bir ailede yetişecek..Aynı şekilde düşünüyorum yok pişman olmuşta ev açmış hiç bir erkek faydalanmadıgı flört ettiği yabancı kadına ev açmaz amacı belli bide herkesi saf yerine koyuyor..adamda 100/99 evli o sebeple avcunu yalayıp eski eşine dönmek istiyor.. Ne ucuz kadınlar var eşin kabul etsede hangi yüzle dönmek istiyorsun, bir hata değilki herşeyi hata bu kadının.
Burda onu kimse tanımadıgı için herşeyi yazar tabii, baksana nikindeki tezata insan bu kadar iki yüzlü olur..Konu acmaya yuzu var ama..sanmiyorum ki utansin.Cunku konuda bile magduru oynamis..
Maalesef var bu tiplerden Allah akil fikir versin.
+1Taş bas her yerine
Bence metres olma şansıda kalmadı adam şuan sepetlediği için zaten eski eşine dönme fikrine hakim oldugunu düşünüyorum.. Metresliğinde kullanım süresi var tabiki adamların hevesi geçince böyle kalıyorlar ortada sonrada ben ne yaptım, pişmanım, vicdanım,, Aa şu köşedeki eski eşemi dönsem..Bence patoronunla evlen.
Ne kocan ne de oglun affeder seni.
E aldattigina da degsin bari, git evlen o adamla.
Nikah dedigini resmi nikah olarak düşünüyorum tabii. Ha yok o adam da evli beni imam nikahiyla metres yapacak diyorsan, kendine layik buluyorsan kabul et bu durumu.
Kocani da boyle bir ulkede medenice seni terk ettigi icin op de basina koy. Adamin gozune gorunup gorunup iyice sinirlerini tepesine cikartma. Gir bir ise calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?