Öncelikle çok üzüldüğümü söylemeliyim. Aldatmanın öylesi böylesi yoktur, aldatma aldatmadır. Üstelik eşinin yaptığı şey, ailenin çevrenin bunu görmesi gerçekten çok incitici. O yüzden ailene çok ama çok şaşırdım. İnsanlar ne kadar da çifte standart uyguluyorlar böyle. Aynı şeyi sen yapsan, çıplak, kendinle oynayan videoların onun ailesi tarafından bulunsa nasıl linç edilirdin, en başta da eşin tarafından. Dolayısıyla şu anda seni kaybememek için etekleri tutuştuğundan dolayı seni affederdim diye zırvalıyor, sakın inanma. Ayrıca pişman olduğunu filan hiç sanmıyorum ben eşinin, pişman olan adam olay ortaya çıkmadan, olayın hemen ardından gelir itiraf ederdi. Kadın onu ifşa etmese, nete düşmese senin ruhun duymazdı. Bugün sanaldan yarın reelden kesin aldatırdı seni. Çünkü aklına koymuş bir kere. Uzaklık vs hiç bahane değil ayrıca aldatmak için. Uçkuruna sahip çıkamamış ve böyle ucuz yollar tercih etmiş kocan, çok yazık. Normalde boşanma gibi önemli bir karar için çok iyi düşünülmesini tavsiye ederim ama senin durumunda düşünmek yanlış bir karar olur. Zaten durumun iğrençliği ortada. Eşinin bir daha yapmayacağım demesi hiç güven verici değil çünkü olayın ortaya çıkışı bu kadar iğrenç olmasa adam zerre açık vermeyecek ve seni uyutmaya devam edecekti. Zaten bu aşamaya kadar bir sürü yalan söyledi diye kendin söylüyorsun. Bir ilişkide en önemli şey güvendir, sadakattir. Onun olmadığı yerde kimse durmamalı. Yıllarını acaba lar la geçirmemek için boşan. Konuşturma bile kimseyi artık.