bu da çok ilginç bir konuymuş. ama herkes o kadar uğraşıp ikna etmiş orada biri çıkıp işi bozuyor :)))) olmaz ki :)))
yani aslında yorumlarla ilgili olarak demek istediğim bu. Tabii ki herkesin yorumumu konudan konuya değişir. Ama bazen, örnek veriyorum; kadın sabah akşam şiddet görüyor, kocandır devam et tadında yorumlar çoğunlukta olabiliyor. Ama bir yandan da bakıyorsun işte eften püften bir olay var veya işte yukarıdaki gibi daha çözüm yolları denenebilecek bir şeyler varken de dediğiniz gibi sanki savaşa gidiliyormuş gibi bir tutum sergileniyor.
Yoksa tabii ki; herkes her olayda farklı düşünebilir ve kişinin düşünceleri de olayına göre değişebilir. Benim de yorumlarım beğenilmeyebilir ki günü gelir dün yazdığımı bugün kendim beğenmem. Ama bazen hiç destek olmuyoruz. Kadın ben 5 yaşındayken tacize uğradım bunu kimseye anlatamadım diyor, biraz empati yapmaya çalışsak ne olur? hemen yok fake mi? yok ama öyle diyorsun şöyle niye yapıyorsun? evet fake olabilir ama şunu da düşünmek lazım YA DEĞİLSE?[/QUOTE]
ya tuhaf işte ,akıl karı olmayabiliyor söylenenler kadının herşeyi 4-4 lükmüş , herşey mükemmelken neden olmadı diye sormuş sadece bi kere adam yapamamış , yok seni aldatıyor nası yaşıosn o adamla , çabuk ailesine aç anlat herşeyini, annene de, teyzene söyle, bilsinler, afedersin bo..almak seninde hakkın böle hayat geçermi , bilmem ne, ortada hiç bişy yok kadın merakından bi kez sormuş hepsi hakim oldu yargıladı

annesine ne dicek damadın dün gece yapamadı haberin olsun mu, yoksa ne yapıyımda canlansın diye fantazimi sorcak ??? ne yani , allah akıl fikir vermiş düşünmeden saçmalıyorlar, dediğin gibi farklı yorum yapınca da konu sahibi bişy demezken diğerleri saldırıyor , çok gülüyorum bölesi beyinlere, bazende konuyu iyice okumadan çoğunluk ne dediyse o yönde yorum yapanlar var, bi kadın çocuğunun tacize uğradığını öğrenmiş şokta ne yapması gerektiğini bilmediğini söylüyor, kadına onu söyleyene inanma seni çekememiş diyolar, kadın çocuk için endişeli bunlar hala fesatlıktan yana, kimisi dioki bırak engelleme çocuk ne olcak vs . dio, kadının tek derdi çocuğun psikolojisi ve çalıştığı için koruyamayacağının endişesinde , okuyan yok ki anlasın, ablam niye çekemesin dio yok sen o ablanı evine sokma diolar

konu çocuk ve taciz yani, şaka gibiler bazıları.
Ozellikle ilk sik icin Super tespit ben birkac saat once bir topige buna benzer seyler yazmistim.insanlar buraya konu acinca yani genellemiyorum kesinlikle ama bir cogu,destek haklisin lafi bekliyorlar hem soru soruyorlar gibi aciyorlar konuyu hem zaten kararimi verdim alkisla der gibi devam ediyorlar.ben hic anlamadim bu isi.Cok iyi niyetli gibi,cok uzuluyorum acaba ben suclu muyum deyip ,evet deyince birden sarliyorlar.

evet bence de katılıyorum arkadaşım, önce soru soruyorlar başlığa da allah aşkına öldüm bitiyorm yalvarırım bi akıl verin diyolar millet uyarıyor güzelce , yanlış yoldasın diye sonrada yeter artık ne yazıyosunuz biz mutluyuz başka konulara odaklanın ne yazıosunuz benim konuma dio

TAM GÜLERMİSİN AĞLARMISIN OLAYI , diorm gülüorm, e bi kaç saat önce yalvarıyordun bi bakın bi yazın die

işine gelmeyince milleti kovuyorlar tanımadığın adamla yatma dikkat et dediler die.