Ameliyat için geldi demiştim ya pek gezemedik , gönlünü yapmıyormuşuz bir de ev bakıyorduk, bakarken eşimde demişki biz 4 kişilik bir aileyiz. Niye öyle demiş? Eşim anneme üstü kapalı basının çaresine bak demiş vs.turlu laflar ki eşim bana da ona da çok kez gel bizde kal , kendine oda yap, ev büyük olursa sana da oda yaparız anne ...gibi çoğu zaman söyledi. Vay niye öyle demiş.Annenin,babandan ayrı olması sebebiyle,hem anne hem baba olusu,ve bosanmanin getirmiş oldugu duygusal bosluklar,depresyon vs.. bunlar yüzünden annen biraz,gözü açık,kurnaz,herseyi yönetmek zorunda olan biri olmak durumunda kalmış. Bir de kız annesi kolay değil. Bu yüzden ona kizilmamasi gerek diye düşünüyorum.
2.birsey de sen evlenince bosluga düşmesi,bence esin degilde başkası olsa da pürüzler bulacakti annen.
Zaten bir sen vardin e sen de evlendin. Yalnız kaldı.
Annenin huyunu değiştiremezsin bu saatten sonra. Arada kalmakta yıpratıcı ama ben seye takıldım neden anneler gününde saydırdı ki gülüm? Neye yükseldi bu kadar?
Bence gerçekten takıntılı kuruntulu. Yani birseylerden mana çıkarıyor. Kuruyor yanlış anlıyor. Ona da üzüldüm ama kızamıyorum da . Kendine ugras edinmesi lazım. Cevresinde de boyle midir sarar mi biseylere. Mesela bir komsusuyla küsüp uzun sure konuşmamazlik eder mi?Ameliyat için geldi demiştim ya pek gezemedik , gönlünü yapmıyormuşuz bir de ev bakıyorduk, bakarken eşimde demişki biz 4 kişilik bir aileyiz. Niye öyle demiş? Eşim anneme üstü kapalı basının çaresine bak demiş vs.turlu laflar ki eşim bana da ona da çok kez gel bizde kal , kendine oda yap, ev büyük olursa sana da oda yaparız anne ...gibi çoğu zaman söyledi. Vay niye öyle demiş.
Kesinlikle biraz hata oldu almam ama geri ödüyorum, bir daha asla almam. Beni o kadar yiprattiki. Aslında psikolojik tedavi görmüş hali böyle öncesinde beni öldürdü. Ama bende artık çok takmıyorum pek umrumdada değil açıkçası ama vicdanen sorguluyorum ,elimden geleni yaptım.Öncelikle şunu söylemek isterim: Annelerimize elimizden geldiği kadar sahip çıkmamız lazım. Allah başımızdan eksik etmesin. Bu evlat olarak boynumuzun borcu olsun, çocuklugumuz süper gecmediyse bile. Sizi bunu elinizden geldiği kadar yapıyorsunuz.
Ama: bu demek değildir ki bizi psikolojik veya fiziksel siddete marus bırakabilirler. Madem normal davranmamakta ısrarli, ya tedavi olur yada uzak durur. Kimse psikolojik sağlığını garantili satın almadi. Sizde öyle. Siz ikinci çocuğa hamile kaldiniz diye nenden küsüyor. Ona ne? O bakmıyor ki. Eşinizi de ezdirmeyin,oda gerekenden fazla altdan almasin. Büyükler de büyüklüğünü bilmeli. Annenizin yaptığı terbiyesizliği geçip hastalık boyuna geçmiş. Sizide yipratmis. Tedavi olmaya ikna olmasa mümkün olduğu kadar az görüşün. Ve eklemek isterim: bidaha annenizden para almayin. Cocugu hasta olandan gezdirilmeyi beklemek kadar dengesiz çünkü. Basıniza vurup durur
ASİL KÖTÜLÜĞÜ KENDİNE,KENDİ GELECEĞİNE YAPİYOR BU SAATTEN SONRA FARKINDA DEĞİL..Ameliyat için geldi demiştim ya pek gezemedik , gönlünü yapmıyormuşuz bir de ev bakıyorduk, bakarken eşimde demişki biz 4 kişilik bir aileyiz. Niye öyle demiş? Eşim anneme üstü kapalı basının çaresine bak demiş vs.turlu laflar ki eşim bana da ona da çok kez gel bizde kal , kendine oda yap, ev büyük olursa sana da oda yaparız anne ...gibi çoğu zaman söyledi. Vay niye öyle demiş.
Teşekkürler, elimden geleni yaptım 6 yıldır çok arada kaldım ama artık.o gücüm.yok iki kizima tek bakıyorum okul , gelecekler vs bir sürü aklımda fikir varken böyle şeylerle uğraşmak ben yıprattı, bende aramıyorum bayadır. Bu süreçte biraz çok gidip.kalmistik sanırım ondanda etkilendi ve yoruldu cocuklarimdan oturu,biraz hareketler . Artık yılda 1,2 giderim 10 15 gün yeter.Bu sefer de siz küsün ve 10 sene barismayin
Daraldim okurken bile , icim sisti cidden
Anneniz sizi dogurmus ama anneligin ne demek oldugunu ogrenememis
Ayrica hem calismiyorsunuz hemde esinizin parasiyla onun kartlarini odeyip harclik veriyorsunuz ve o esinizden nefret ediyor , esiniz cok iyi adammis , onunde saygiyla egiliyorum
Kendisi 1.dereceden devlet memur emeklisidir. Anne tarafım çok varlıklı, durumları iyi ben yine de yolluyorum laf etmesin diye, ona bile idare ediyorum diyor.yani sağol vs filan yok.Çok alttan alıyorsun, çalışmıyorum diyorsun ama kredi kartını vs ödüyorsun eşin iyi katlanıyor bence. Hiç bir geliri yok mu yoksa kabul edilebilir tabi mecbur. Sen ondan başka kimsen yok diye kendini de eşini de ezdiriyorsun.
Çok teşekkürler, evet en kısa.zamanda kapatacagim.borcumu zaten bir daha da asla.Tek hatanız annenizden araba için para almak. Huyunu bile bile araba için para almak. Minimum görüşün ve kendi ailenize bakın.
Aslında annem ile.kusken ilginç bir şekilde mutluyum , eşimle aram iyi vs ama Biraz sık görüşelim ya da bana gelsin kıyamet koparıyor. Aslında mutlu olmami istemiyor . Toplayım eşyamı çocukları alıp gideyim istiyor.Niye bukadar alttan aliyorsunuz 6 yilim dar gecti diyorsunuz konusmayin gorusmeyin esin bu kadini cekmek zorundami? Sana huzursuzluk veren kim olursa olsun yol ver gitsin anne dedigin cocugunun mutlulugunu ister mutsuz olsun diye beklemez. Cocuk yaptin diye sana küsmüş hala daha altyan alip laf dinliyorsunuz birakin ne hali varsa gorsun sizde kendi ailenizle mutlu olmaya bakin.
Tedavi gördü uzun süre ilaç kullandı. Bu tedavi görmüş hali . Ilk zamanlar beni bir doğmadığı kaldı.Kocasi olmayan cogu kadinin hincini cocuklarindan cikardigini goruyorum.. psikolojisi iyi degil annenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?