- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
yorumlarımızı tek tek okuduysan hepımız ortak sonucunu anlamıssındır sanırım...annede tanımıs ıste senı..bır bıldıgı var demekkı...
bak bır es bulunur ama bır aıle bulunmaz....ısıne gelırse elbette dıyecek sana bende olsam (ERKEK)annemı yalnız bırakmam benım bu sartlarımı kabul eden bırıyle evlenmek ısterım.
bır kere o erkek annesıne deger vermesydı yada annesını yalnız bırakacak olsaydı sana demezdı bastan benım annemle oturrmusun dıye...
adam basta demıs sana ü...sen olmasan bır baskasınada dıycek annemle oturrmusun dıye....
ıkna yoluna gıtsende olmazzz o kosulu koyan adam bunu kabul etmezz....
İşte benımde bahsettiğim bu aslında kaynana kaynanalıgını bilecek gelinde gelinliğini bildikten sonra sorun olacagını zannetmiyorum, mesela ben kocamla tatile gitmek istediğimde kayanam bana hayır olmaz gidemezsiniz dicek bi tip değil kendi parası maaşı olan bi kadın bende zaten çalışacagım açıklığıma felan hiçbişeyime karışmıyorlar. He bende ayrı oturmak isterdim ama kaynanam bana ,beni geceliğimle gördüğünde ayıplıcak biri değil, hatta daha çok isteyen bir tip...
Ama yine de kimse kimsenin içini bilemez bakalım işte herşey nasip gerçekten cadı biriyse zaten yapamam hayırlısı..
insan evlenene kadar icine girene kadar hic birsey anlayamaz bende kayinvalidmlerle 2 sene oturudum ama calisiyordum esimle dükkanimiz vardi ve kayinvalidem cok sesiz sakin inanki agzi var dili yok dencek bir tip birseyede karismazdi ama zamanla insan gercekten diyorki artik ayri evimi istiyorum diye cocugum oldu 4 aylikdogduktan 2 ay sonrasi ayrildim ailen büyüdükce ev ev üstüne olmuyor bu sefer cocugunuda istedigin gibi yetistiremiyorsun esinle gün geliyor yanliz kalmak istiyorsun gün gelecek tartisacaksin ve 2 sny sonra barisacaksin ama sen bagirdigin icin kayinvaliden surat saliyacak bu herkeste öyle birsey yapmak istiyeceksin kocana romantik bir aksam yemegei yedirceksin mum isiginda o bile olmiyacak bas basa kalmak istiyor insan nekadar iyi olursa olsun ben diyorum keske basta ayirsaydim evimi kötü mü ayirdim evimi? hayir ama 2 sene boyunca evliligimi istedigim gibi yasayamadim balayina bile gidemedim simdi ise iside biraktim cocuguma evimde kendim bakiyorum ve mutluyum cok sükür herkez yerinde iyi olsun tabiki esinde hakli kimse annesini veya babasini yanliz birakmak istemez ama ozamanda yakinlarda bir yerde otura bilirsiniz senin tek dezavantajin kayinbaban olmamasi ve esin hakli olarak annesini yanliz birakmak istemiyor ama bazi arkadaslarinda dedigi gibi ayni apartmandada otura bilirsinz kapiyi kapatinca herkez kendi yerinde mutlu hayirlisi olsun insaallah hakkinda canim
Öyle biri varsa, çıksın da müzeye kaldıralım canım...
annemin yanında gecelikle geziyorum, kvmin yanında da gezerim demişsiniz ya... gezemezsiniz işte
anneniz bile yeri gelince karışır insana. hele kaynanalar burnunu çıkarmaz. pembe gözlüklerinizi çıkarın kk her zaman haklıdır
Öyle biri varsa, çıksın da müzeye kaldıralım canım...
ee neye karrar verdın guzeller guzelı...ben bunca yorumun ustune ne evlılıgı derdım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?