Sadece kendine zengin olan aile

Kusura bakmayın ama sizinki de hayırlı evlatlık değil başka bi adı var sizinkinin... Hala da gorusuyomussunuz canınızın hiç değeri yok heralde.

Gerçekten ne anlıyorsunuz bilmiyorum. Resmen kendi anneliginizi övüyorsunuz olmamış şey üzerinden. Ne demisim biz o kadar uğraşıyoruz ileride kendi yapamazsa üzülürüm büyük konuşmayayım da dedim. Yani yasamadigimiz durum üzerinden insanlara vicdansız demek çok mu merhametli bir durum. Hem ben size de demedim bir üye zaten çocuklarını okutmak için her şeyi yaptığını söylemiş şimdiden. Sizinkiler kredi çektirip ödememiş bile okuduğunuz zaman. Farklı durumlar

peki maddi konular disinda diger konularda destekleri oluyor mu?

bazi ailelerde yetiskin evladina maddi destek vermek/vermemek tabu gibi olabiliyor cunku.

Eger manevi konularda destek aliyorsaniz maddi konulari cok dert etmeyin derim.
Siz olsaniz farkli davranirsiniz belki ama herkesin de kendi dusuncesi farkli olabilir bu gibi konularda.

Ancak hic bir desteklerini gormedi iseniz biraz kendinizi cekin ailenizden derim.

Bende öğrenim krediyse okudum hem de çalıştım öğrenciyken
Okul bitti yine aileme destek oldum
Babamın durumu olsa bana yapardı eminim
Ama yapmasa da ben kırılmazdım sanırım, size eğitim almanız sağlanmış, eve kapatılmamışsınız, anne baba da olsa mecbur değil
Dahası aynını babannemler bize yaptı, milyonluk malları varken biz aç açıkta da gezdik
Babam kırıldı darıldı mı bilemem, ama o imkansızlıklar içinde bize tatil prası bile biriktirirdi
Ayrıca evlenmişsiniz kimseden beklentide olunmamalı bence

Olmayani veremezler ama yaptiklari birikimler zaten sizler içindir diye düşünüyorum.
Maddi durumlari baya baya iyiyken her cocuguna bir ev tahsis etmek onlari sarsmazmiş ama yapmamışlar.
Bir şey diyemiyorum kendi kazanclari tabi ama ben ailenizin yaptigini yapamazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…