Sadece yorgunum

Bu his durumu en az 1 sene sürüyor.
Ben o dönemi 3 kızımda da yaşadım.
Hep eşimden boşanma düşüncesiyle geçti. 1 yıl dolunca normale döndüm.

Hormonlar ancak dengeyi buldu galiba :)
O kadar çok düşünüyorum ki boşanmayı
Belki eşimde yok demez
Benim ki lohusalik depresyonu onun ki ne bilmiyorum
Aslında bu aralar bu konuyu ciddi ciddi düşünüyorum
Acaba ertelesem mi?

Hayırlı olsun bebişiniz
Rabbim uzun sağlıklı bir ömür nasip eylesin
Size de güç kuvvet versin
Yaa ben 2. çocuğu artık düşünmüyorum bile o derece herseyden soğudum
Oğlumu çok seviyorum ama bazen bunalıyorum herhalde buna da hakkım var diyorum
Eşim sizin dediğiniz gibi ağır çalışsa anlarım ki tüm ramazanlık boyunca işten geldikten sonra bebeğimle 1 saat aşağıda durdum ki yatıp dinlensin diye
Ama şimdi 5.30 gibi evde bebekle ilgileniyor ama ne kadar süre ben yemeği hazırlayana kadar ondan sonra hop yine bende bilmiyorum ne olacak böyle

Aslında çok rahat bir insanım
Öyle ev işi felan takmam kafaya
Çalışan bir insan olduğum için herhalde evde olunca kendime güvenim kayboldu
Bebeğim 7 aylik olduek gıda ehh iyi diyelim anne sütü aldığı için kasmıyorum kendimi zaten aç olunca mecbur yiyecek diye
2. Çocuğu düşünemiyorum bile
Allah size kolaylik evlatlarınıza da sağlık sıhhat versin

sanki eşimden boşansam hersey düzelecek gibi :)
Buda çok mu köklü bir degisiklik olur kı ?

Sadece şunu diyeyim size varlığı yokluğundan daha güzel
Yorgunluk çok fazla bende bunalmışlıkta ama eşiniz yada aileniz yardimci olacaksa hiç sıkıntı etmeyin

Eşim anlayışlı biri aslında ama bilmiyorum yaa o düşünsün istiyorum artık o kadar ağır sözler söyler oldum ki ona da
O eve gelince bakıyor ama sadece ben yemek yapana kadar bir bakmışım yine benim kucağımda
İlk zamanlar gazıyla uğraştım şimdi ise sürünüyor sürekli peşindeyim
beni eşim yalnız bırakıyor galiba o yüzden bu kadar yoruluyorum
Ailemin yanına gidince ohh ne rahatlıyorum
Bir kez babam bir kez annem alsa bile öyle güzel oluyor ki
Ama evde hep ben olunca yoruluyorum
Aslında bebeğim olduktan sonra daha güzel bakabiliyorum olaylara ama işte yorgunum

Sen uyurken bebek aglasa kalkar sut veririm uyuturum diyordu simdide diyorki cocuk olunca tüm herseyi bana yıkacaksın sen ...
Hiç inanma o sözlere bir gece bebeğin ateşi çıkmış dereceyi alıp geliyorum bebeğe dikkat et dedim geldiğimde uyuyordu ve kalkıp sormadı bile kaç olmuş diye yorgun muş uyuyakalmış
Yani benim eşim çok yumşak biri ve bebeğe düşkün güya kendince o böyleyse oooo

O kadar çok düşünüyorum ki boşanmayı
Belki eşimde yok demez
Benim ki lohusalik depresyonu onun ki ne bilmiyorum
Aslında bu aralar bu konuyu ciddi ciddi düşünüyorum
Acaba ertelesem mi?
Evet erteleyin bence.
Maalesef erkekler anneler kadar fedakar ya da düşünceli değil.

Tabir-i caizse, kafalarına vura vura öğretmek gerekiyor.
Sorumlulukları mutlaka paylaşın, bahanesi ne olursa olsun kabullenmeyin.

Mesela; bebek tok, temiz ve uykusunu almışsa babaya verin.
Siz gidin yarım saat 1 saat banyo keyfi yapın, film izleyin, kitap okuyun, komşuya bir kahveye gidin.
Bebek elbette ağlayacak çünkü ilgi istiyordur. Eşiniz bununla başa çıkmayı öğrensin.

Sadece şunu diyeyim size varlığı yokluğundan daha güzel
Yorgunluk çok fazla bende bunalmışlıkta ama eşiniz yada aileniz yardimci olacaksa hiç sıkıntı etmeyin
Eşim olur ama iZin kullanamayacak bir işim var
Annem olamaz sağlık sorunları var
Bakalım hayırlısı

Bugün yapacağım bunu bakalım herhangi bir bahane sunacak mı?

Benim bebeğim de 7 aylık. Sizi hamilelik formundan biliyorum, oraya da bazen yazıyordunuz sorunlarınızı...

Başlarda ben de bi afalladım, evet bebek sahibi olmak çok güzel ama insanın hayatını ters düz ediyor resmen... ve gittikçe de zorlaşıyor. Mesela artık ek gıda var hayatımızda :) başlı başına bir uğraş gerektiriyor.

Bu süreçte en büyük yardım eşten gelmeli, başka kim yardımcı olursa olsun tatmin olmuyor insan. Aynı evde yaşadığınız eşinizden bekliyorsunuz en büyük desteği.

Evet siz bir lohusa depresyonu geçiriyor olabilirsiniz ama sizi bu duruma iten de eşinizin yardımcı olmaması, destek olmaması. Çalışıyor yoruluyor olabilir , ev işine yardım edemiyor olabilir fakat en azından psikolojik olarak yanınızda olmalı, size kendinizi değerli ve iyi hissetirmeli.

Bence siz tek başınıza değil, eşinizle birlikte bir aile terapisine gitmelisiniz. Eşiniz de hatalarını profesyonel birinden duymalı.

Dilerim en yakın zamanda çözersiniz, sağlıkla büyütün bebeğinizi

Hic inanmiyorum hic simdiden zaten farkli konusmaya basladi
Saka gibiler ya uyuya kalmis demek bu meshur uyuya kalmalar bizim evde de var.. sinir bozucu

Allah kolaylık versin. Siz firsatiniz varsa gidin bi annenize 1 hafta falan bi kendinize gelin.

Kolay değil yasadiklariniz ve esinizle yapıcı dille konuşun.

Tek basiniza her seyi yuklenmek zorunda degilsiniz.

Neyden rahatsizsaniz evi notlarla doldurun bi daha yapma ... şunu diye.

Artık bebekli hayata O da ayak uydurmali.

Mutlaka tatil ya da ailenizin yanına gidin ev de basar.

Canim bence senin baska problemlerin var cunku bebegin seni buraya konu actiracak kadar yormus olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…