- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Ortada birsey yok ama içimden eşimle konuşmak dahı gelmiyorönce Allah senden razı olsun kardeşim
doğum sonrası bu yasadıkların bircok kadının basına geliyor. cok iyi anlıyorum seni
esinle sakin bir sekilde içinde bulundugun durumu ve psikoloji konusmanı tavsiye ederim. iletişim herşeydir
Ortada birsey yok ama içimden eşimle konuşmak dahı gelmiyor
Bilmiyorum eve bile gelmese olur o dereceyim
Konuşmak paylaşmak istemiyorum hiç birşey
Ha derseniz ki adam sana birsey mi yaptı yok ortada belli başlı hiç birşey yok
Eve tıkanıp kalmayın. Koyun kanguruya gidin bi avm ye.. Mağaza vs gezin biraz vitrin bakın vs kafanızı dağıtın. Ev, bunalımı çağırır..Yorgunum evet
Ama fiziksel değil... ruhum yorgun
Bebeğim olduktan sonra herşeyle tek başıma mücadele etmekten yoruldum...
Eşim ilk zamanlar destekti ama şimdi yok işten geliyor bebekle 15-20 dakika ilgileniyor hooop tamam
Suan ücretsiz izindeyim
ama evde olmam benim yorulmadığım anlamına mı geliyor?
Yoruluyorum artık sinir krizi geçirerek hale geldim
Sadece anlatacak kimsem olmadığı için yazıyorum
Okuyanlardan Allah razı olsun
Bebekleri asla avmye götürmeyin. Mikrop yuvası oralar. Her zaman açık alanlarda olmaları lazım. Doktorumuzun üstüne basa basa dediği tek şey avmye götürmeyin.Eve tıkanıp kalmayın. Koyun kanguruya gidin bi avm ye.. Mağaza vs gezin biraz vitrin bakın vs kafanızı dağıtın. Ev, bunalımı çağırır..
Malesef yakında değillerAnne kv falan yok mu?
Bebeğini bir iki saat bırakıp kendine zaman ayır canım.
Kuaföre git ne bileyim avm ye git biraz kendi kendine vakit geçir.
Bebeğim 7 aylik olduKaç aylık bebeğiniz? Lohusa depresyonu olabilir. Destek alın derim.
İnanın konuşmak istemiyorumHormonlar hamilelik ve sonrası devamı ile alt üst oluyor ... bir çeşit depresyon hali ... konuşmak istememek falan ...
Sanırım biraz kendinize zaman ayırsanız daha rahatlarsınız , istemeseniz dahi konuşmadan bu sorunu aşamazsınız , tümsekken dağ olur birike birike
Evde kalmıyoruz aslında yürüyüş yapıyoruz ama dedigim gibi hep bebeğimle beraber olduğu için kendime vakit ayıramıyorumEve tıkanıp kalmayın. Koyun kanguruya gidin bi avm ye.. Mağaza vs gezin biraz vitrin bakın vs kafanızı dağıtın. Ev, bunalımı çağırır..
Belki de 29 yaşındayım bu zamana kadar oldukça rahattım ama şimdi resmen boguluyorumYardım almalısın ,lohusa depresyonu gibi görünüyor . Ben de aynı yerlerden 3 kere geçtim ,bir de kaybım var . Hepsinde de depresyona girdim :) sanırım rahatına düşkün biri olmamdan kaynaklanıyor. Hayat standartları düşünce ,sadece çantanı alıp evden çıkamayınca ,sorumluluklar büyüyünce oluyor bazen . Yalnız uzman yardımı alırsan kısa sürede alışır ,yeni hayatına adapte olursun .ben öyle yaptım ve ruh sağlığımı kurtardım . Kolaylıklar diliyorum ,umarım bir an önce sağlığına kavuşur ve bebeğinle mutlu bir yaşam sürersin .
7 aylikBebek kaç aylık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?