Sadece zayiflayalim

Harika gidiyoruz kızlar.Ben normalde her daim tartilirdim.Bu sabah tartildim başka tartilmadimHaftaya cumaya kadarda tartilmiycam.Dayanicam valla .Sabah çok mutlu oldum bu mutluluğunu boşanan
Bozamam .Bu yanlış yazıları önceden duzeltebiliyorduk.Ama şimdi olmuyor.Bende alıntı yapıp düzeltiyorum.

Bozamam .Bu yanlış yazıları önceden duzeltebiliyorduk.Ama şimdi olmuyor.Bende alıntı yapıp düzeltiyorum.
Valla tartıda 66.5 i görünce bnde çok sevindim 72 den 66.5 Allah 60 larida gostersin bu arada regl im hala bitmedi gören ne kadar zayiflamissin diyor biraz orantısız gitti ama olsun yüz göğüsler ve belim inceldi ama çok mutluyum

Kız ben bugün su içmeyi unutmuşum ya şimdi okuyunca farkettim

Valla arkadaşlar bu teff tohumlu çay acaip bağırsakları çalıştırıyor.Bugun belki 4 kez tuvalete çıktım.Karnimda bir şey durmuyor.O değil zaten bir şeyde yemiyorum doğru düzgün Ama acaip rahatlatıyor.Jabizliga bire bir bence.Keske biraz daha ucuz olsaydı .63 TL Ama iki tane daha alicam doğumdan sonra kullanırım .

Ben birde günde iki tane içiyorum .Sabah birde akşam valla biraz hızlı gitsin istiyorum kilolarim.Ramazana kadar böyle devam edicem ama ramazanda bir tane icicem .Su anda iyi gidiyor.

Dedim ya şikayet et yazıyor ya.. orada 3nokta var , oradan duzeltiosun yazdığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…