Bozamam .Bu yanlış yazıları önceden duzeltebiliyorduk.Ama şimdi olmuyor.Bende alıntı yapıp düzeltiyorum.Harika gidiyoruz kızlar.Ben normalde her daim tartilirdim.Bu sabah tartildim başka tartilmadimHaftaya cumaya kadarda tartilmiycam.Dayanicam valla .Sabah çok mutlu oldum bu mutluluğunu boşanan
Valla tartıda 66.5 i görünce bnde çok sevindim 72 den 66.5 Allah 60 larida gostersin bu arada regl im hala bitmedi gören ne kadar zayiflamissin diyor biraz orantısız gitti ama olsun yüz göğüsler ve belim inceldi ama çok mutluyumBozamam .Bu yanlış yazıları önceden duzeltebiliyorduk.Ama şimdi olmuyor.Bende alıntı yapıp düzeltiyorum.
Düzeliyor canım..şikayet et yaziyo ya onun yanında 3 nokta var.. oraya tıklayıncaBozamam .Bu yanlış yazıları önceden duzeltebiliyorduk.Ama şimdi olmuyor.Bende alıntı yapıp düzeltiyorum.
Kız ben bugün su içmeyi unutmuşum yaBende 1saat oluyor , bı kase çorba ve azcik menemen yedim , az ekmekle..
2litre su ve kayisi çayımi da içtim.. arada şekersiz türk kahvemi de içtim..
Akşama sadece çay ve yatmadan soda ayran..
Yarın 1gunluk kabak detoksu yapicam..
Ben fazla yapamıyorum DNA ma ters..
Ay inşallah inşallahValla tartıda 66.5 i görünce bnde çok sevindim 72 den 66.5 Allah 60 larida gostersin bu arada regl im hala bitmedi gören ne kadar zayiflamissin diyor biraz orantısız gitti ama olsun yüz göğüsler ve belim inceldi ama çok mutluyum
Su unutulur muKız ben bugün su içmeyi unutmuşum yaşimdi okuyunca farkettim
Yemin ederim işlerin peşinde olunca unutuyorum ya. Bi de dışarıda çok su içince hemen tuvalet bulamıyorum sonra benim için sıkıntıSu unutulur mu
Aynen bende dışarıda çok su içmiyorum.Her yere de giremiyorum.Gercekten sorun oluyor.Yemin ederim işlerin peşinde olunca unutuyorum ya. Bi de dışarıda çok su içince hemen tuvalet bulamıyorum sonra benim için sıkıntı
Bende dışarı çıkınca içmiyorum bilerek yani..Yemin ederim işlerin peşinde olunca unutuyorum ya. Bi de dışarıda çok su içince hemen tuvalet bulamıyorum sonra benim için sıkıntı
Aynen bende dışarıda çok su içmiyorum.Her yere de giremiyorum.Gercekten sorun oluyor.
Vallahi çok üzülüyorum şu halimize. Su içsek Bi dert içmesek ayrı dertBende dışarı çıkınca içmiyorum bilerek yani..
Sırf tuvalet sorunu olmasın diye
Kabızlığa
Ben o işi çoktan gördümKizlarrrrr yemek zamanı bu saatler.Bak cor kaçırmayın yemekleri .Hafta sonuna saklayın
Regli oldun mu bari onunda etkisi fazla çünküBen o işi çoktan gördüm
Şimdi Çay içicem.. yeşil çay içtim birtane.. .
Uffff tuvalet sorunu mahvetti beni bugün.. karnım aynı hamileler gibi ,
Yok olmadim.. Allah'ım herşey bana karşı.. bağırsaklarım rahmimRegli oldun mu bari onunda etkisi fazla çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?