Sadece zayiflayalim

Günaydın kızlar. Tuvalete çıkamıyorum iki gündür sıkıntılardayım sabah tartıldım 68.9 geldim. Çok vermemişim ama olsun geçen hafta misafir var ayağına dünyayı yedim yağdan %0.4vermişim. Su oranım %0.3 artmış..toplamda 7 cm incelmişim.
Ama ben sanki daha çok kilo vermişim gibi hissediyorum. Olsun aynada mutlu olayım da gerisi önemli değil
 
ben de normalde gunde 1 cikarim buyuk tuvalete.aksine bu aralar gunde 2-3 cikiyorum.gun kurusu oluyor ya onu hasladim suyunu icip kendisini de yiyorum arada.cok da guzel tadi.bu arada bebek dusunuyordunuz di mi.ne kadar az kiloyla hamile kalinirsa o kadar iyi.ben 67 ile hamile kaldim.76yla doguma gittim.ama 9 ay boyunca herseyi yedim.abur cuburundan fast fooduna en ufak bir kisitlama yapmadim.porsiyonlarim da epey buyuktu.dogumdan sonra gene 67ydim.sonra emzirirken cilginlar gibi yedim 73leri gordum gene.simdi o cilginlik kismini attim.normal besleniyorum.ama hormonal bi sikintisi olmayip normal beslenen insanlar boyle dalgalanma yasamiyorlar kilolarinda hep onu gordum.insallah siz de istediginiz kiloya inersiniz saglikla :)
 
Evet canım bebek düşünüyoruz. İnşallah Allahım bize de nasip eder.
Ben normalde 2-3kere büyük abdeste çıktığım için daha büyük bir problem oldu benim için.
 
Aynen bende aynada zayıf görüyorum kendimi.Sanirim doğru yoldayızZaten kaç zamandır diyetteyiz öyle sudan falan gitmiyodur bence
 
Kilo vermeyi destekleyici kür , detox önerisi olan var mıııııı
Ben yoğurt kürü yapıyorum her sabah aç karnına kahvaltı yerine .Sonra sadece öğlen 3 gibi yemek yiyorum sebze ağırlıklı .Akşam yine yoğurt kurum var.Yogurt içine zerdeçal, zencefil,ve Mate tozu katıyorum.Birde su teff tohumlu çay var ondan içiyorum .Su anda iyi gidiyor.Haftada 1 kilo gibi henüz yürüyüş yapıyorum arada bacak hareketleri falan yapiyorum.
 
Spora baslasan hızlı kilo verirsin...
 
Haftaya cumaya kadar tartilmiycam ,kendimi biraz heyecanlandirmak istiyorum.Tabi dikkat etmeye devam edicem .İnşallah 66 i görürüm.Sonrsda gelsin 64 işte o zaman zafer benim .Tam 10 kilo gitmiş olucak .
 
Yoğurt zencefil zerdeçal işe yaramıyor gibi geliyor bana.
Hoş üst üste en fazla 3 gün yaptım ama :)
 
Yoğurt zencefil zerdeçal işe yaramıyor gibi geliyor bana.
Hoş üst üste en fazla 3 gün yaptım ama :)
İnan o kadar şey yapıyorum ki hangisi işe yarıyor ben bile bilmiyorumAma en ise yarayani saat 5 ten sonra yememek .Aç yatıyorum resmen .Günde en fazla 600 kalori alıyorum.Onu bile bazen dolduramiyorum.Alistim zaten.
 
İnan o kadar şey yapıyorum ki hangisi işe yarıyor ben bile bilmiyorumAma en ise yarayani saat 5 ten sonra yememek .Aç yatıyorum resmen .Günde en fazla 600 kalori alıyorum.Onu bile bazen dolduramiyorum.Alistim zaten.
Süper ama zayıfladığınızda normal hayata muhakkak döneceksiniz 1000 kalori aldığınız ilk gün kilo olarak geri dönecek size. Bence bu kadar sıkı yapmak doğru değil.
Mideyi açlığa alıştırıyoruz sonra 2 3 şey yediğimizde kilo alıyoruz bu sefer. :)
 
Sabah tartıldım 65 kg ama adet olduğum için vücutta ödem var. Bir de geçtiğimiz hafta pek dikkat etmedim. Spor da yapamadım pek. Normalde bu haftaki hedefim 63 kgdı. Ramazana da az kaldı. Akşama da misafir var ve annem poğaça ile çibörek yapacak. Ben de akşamdan delikli kek yaptım. Gidince de tel şehriyeli tavuklu salata yapacağım. Akşam yemeği yemeyip bunlardan yemeyi düşünüyorum. Yarın sabah erken kalkıp Leslie yapmayı planlıyorum. Bari yediklerimi eritirim. Gün içinde de hava güzel olursa dışarı çıkarız yürümüş olurum. Ramazanda da sistemli her akşam hiç olmazsa 45 dakika yapabilirsem 3-4 kg vermem lazım. Bayramda 58-59 kg olabilsem süper olacak.
 
Doğru söylüyorsun.Ama ben daha bu hafta bu kadar azalttim .Daha önce 1000 ile 1200 alıyordum.Vuraz durgunlasti kilom onun için şaşırtmak istedim vücudu .Ramazan'a kadar böyle devam edicem sonra zaten tekrar 1000 veya 1200 almayı düşünüyorum.Zaten aylarca ben bile dayanamam yani
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…