İnan ben işlerin vardır sandım .Küstüm bn size engel yedim kaç gündür yoktum biriniz anmamis beni
Affetsem mi ki acabaİnan ben işlerin vardır sandım .
Tebrikler canımGünaydın kızlar bu sabah tartıda 67.6 geldim .Yine az yemeye devam edicem Ramazan'a kadar .
Bence affet hepimiziAffetsem mi ki acaba
ben de normalde gunde 1 cikarim buyuk tuvalete.aksine bu aralar gunde 2-3 cikiyorum.gun kurusu oluyor ya onu hasladim suyunu icip kendisini de yiyorum arada.cok da guzel tadi.bu arada bebek dusunuyordunuz di mi.ne kadar az kiloyla hamile kalinirsa o kadar iyi.ben 67 ile hamile kaldim.76yla doguma gittim.ama 9 ay boyunca herseyi yedim.abur cuburundan fast fooduna en ufak bir kisitlama yapmadim.porsiyonlarim da epey buyuktu.dogumdan sonra gene 67ydim.sonra emzirirken cilginlar gibi yedim 73leri gordum gene.simdi o cilginlik kismini attim.normal besleniyorum.ama hormonal bi sikintisi olmayip normal beslenen insanlar boyle dalgalanma yasamiyorlar kilolarinda hep onu gordum.insallah siz de istediginiz kiloya inersiniz saglikla :)Günaydın kızlar. Tuvalete çıkamıyorum iki gündür sıkıntılardayımsabah tartıldım 68.9 geldim. Çok vermemişim ama olsun geçen hafta misafir var ayağına dünyayı yedim yağdan %0.4vermişim. Su oranım %0.3 artmış..toplamda 7 cm incelmişim.
Ama ben sanki daha çok kilo vermişim gibi hissediyorum. Olsun aynada mutlu olayım da gerisi önemli değil
Evet canım bebek düşünüyoruz. İnşallah Allahım bize de nasip eder.ben de normalde gunde 1 cikarim buyuk tuvalete.aksine bu aralar gunde 2-3 cikiyorum.gun kurusu oluyor ya onu hasladim suyunu icip kendisini de yiyorum arada.cok da guzel tadi.bu arada bebek dusunuyordunuz di mi.ne kadar az kiloyla hamile kalinirsa o kadar iyi.ben 67 ile hamile kaldim.76yla doguma gittim.ama 9 ay boyunca herseyi yedim.abur cuburundan fast fooduna en ufak bir kisitlama yapmadim.porsiyonlarim da epey buyuktu.dogumdan sonra gene 67ydim.sonra emzirirken cilginlar gibi yedim 73leri gordum gene.simdi o cilginlik kismini attim.normal besleniyorum.ama hormonal bi sikintisi olmayip normal beslenen insanlar boyle dalgalanma yasamiyorlar kilolarinda hep onu gordum.insallah siz de istediginiz kiloya inersiniz saglikla :)
Aynen bende aynada zayıf görüyorum kendimi.Sanirim doğru yoldayızGünaydın kızlar. Tuvalete çıkamıyorum iki gündür sıkıntılardayımsabah tartıldım 68.9 geldim. Çok vermemişim ama olsun geçen hafta misafir var ayağına dünyayı yedim yağdan %0.4vermişim. Su oranım %0.3 artmış..toplamda 7 cm incelmişim.
Ama ben sanki daha çok kilo vermişim gibi hissediyorum. Olsun aynada mutlu olayım da gerisi önemli değil
Yani nereye kadar sudan gidecekAynen bende aynada zayıf görüyorum kendimi.Sanirim doğru yoldayızZaten kaç zamandır diyetteyiz öyle sudan falan gitmiyodur bence
Ben yoğurt kürü yapıyorum her sabah aç karnına kahvaltı yerine .Sonra sadece öğlen 3 gibi yemek yiyorum sebze ağırlıklı .Akşam yine yoğurt kurum var.Yogurt içine zerdeçal, zencefil,ve Mate tozu katıyorum.Birde su teff tohumlu çay var ondan içiyorum .Su anda iyi gidiyor.Haftada 1 kilo gibi henüz yürüyüş yapıyorum arada bacak hareketleri falan yapiyorum.Kilo vermeyi destekleyici kür , detox önerisi olan var mıııııı
Spora baslasan hızlı kilo verirsin...Ben yoğurt kürü yapıyorum her sabah aç karnına kahvaltı yerine .Sonra sadece öğlen 3 gibi yemek yiyorum sebze ağırlıklı .Akşam yine yoğurt kurum var.Yogurt içine zerdeçal, zencefil,ve Mate tozu katıyorum.Birde su teff tohumlu çay var ondan içiyorum .Su anda iyi gidiyor.Haftada 1 kilo gibi henüz yürüyüş yapıyorum arada bacak hareketleri falan yapiyorum.
Yoğurt zencefil zerdeçal işe yaramıyor gibi geliyor bana.Ben yoğurt kürü yapıyorum her sabah aç karnına kahvaltı yerine .Sonra sadece öğlen 3 gibi yemek yiyorum sebze ağırlıklı .Akşam yine yoğurt kurum var.Yogurt içine zerdeçal, zencefil,ve Mate tozu katıyorum.Birde su teff tohumlu çay var ondan içiyorum .Su anda iyi gidiyor.Haftada 1 kilo gibi henüz yürüyüş yapıyorum arada bacak hareketleri falan yapiyorum.
Bende bir türlü baslayamadim.Ramazanda başlarım akşamları inşallah.Aslinda spor yaparken çok daha iyi oluyor hem sıkılasiyor.Spora baslasan hızlı kilo verirsin...
İnan o kadar şey yapıyorum ki hangisi işe yarıyor ben bile bilmiyorumYoğurt zencefil zerdeçal işe yaramıyor gibi geliyor bana.
Hoş üst üste en fazla 3 gün yaptım ama :)
Süper ama zayıfladığınızda normal hayata muhakkak döneceksiniz 1000 kalori aldığınız ilk gün kilo olarak geri dönecek size. Bence bu kadar sıkı yapmak doğru değil.İnan o kadar şey yapıyorum ki hangisi işe yarıyor ben bile bilmiyorumAma en ise yarayani saat 5 ten sonra yememek .Aç yatıyorum resmen .Günde en fazla 600 kalori alıyorum.Onu bile bazen dolduramiyorum.Alistim zaten.
Doğru söylüyorsun.Ama ben daha bu hafta bu kadar azalttim .Daha önce 1000 ile 1200 alıyordum.Vuraz durgunlasti kilom onun için şaşırtmak istedim vücudu .Ramazan'a kadar böyle devam edicem sonra zaten tekrar 1000 veya 1200 almayı düşünüyorum.Zaten aylarca ben bile dayanamam yaniSüper ama zayıfladığınızda normal hayata muhakkak döneceksiniz 1000 kalori aldığınız ilk gün kilo olarak geri dönecek size. Bence bu kadar sıkı yapmak doğru değil.
Mideyi açlığa alıştırıyoruz sonra 2 3 şey yediğimizde kilo alıyoruz bu sefer. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?