Sadece zayiflayalim

Kız kpss dedin bak hemen gözlerim açıldı
Profesyonel ÖSYM müşterisiyim hiç kaçırmam. Girmeyi düşünüyorum tabi ki canım
Harikasın ya bende şimdi düşünüyorum ne yapsam diye .Sürekli kiloya taktım kafamı eee oda gidiyor işte yavaş yavaş.Sen hangisine giricen

Ben kamu yönetimi önlisans diplomam var ama alansiz pek işe yaramıyor.En son 76 aldım.Simfi lisans girmek istiyorum ama iyi çalışmak istiyorum.Sosyoloji bölümüm 4.sinif aynı zamanda AÖF tarih okuyorum.Aslinda kpss calisicamda su finaller bitsin de diyorum.En azından video falan dinlerim.

Az önce kuru kayısı yedim ama baya kurumuş neredeyse yok olmuş pek kaloriden saymadımBide ikisi bir arada içiyorum.Haftaya cuma günü gelsin istiyorum.Tartilmak için çok heyecanlıyım .
Bende yarin tartilicam , sonra tartilmicam adet olana kadar..

Bide yaşım da geçiyor.Yas 39 oldu nerdeyse.2020 de 40 yaşçok tirsiyorummm
Kurs bitek disiplin sağlar . Onun dışında çok yorucu ve zaman kaybı. Birde çok çoluk çocuk kaynayınca hiç çekilmez oluyor . Yaş önemli değil . Devir böyle . O kadar para verip de sonra pişman olma kursa yazıldığına .

O zaman evde kendim soru falan cozucem Ayyy bu sınavlardan yoruldum valla.

Ben şimdi bu kiloya kafayı taktım ya . Allah korusun hayatta vazgeçmem .Zaten aç yatıyorum ,bazen başım dönüp gözlerim kapaniyor,.Kpss ye de kafayı takarsam artık bastonla giderim sınavlara

Harikasın ya bende şimdi düşünüyorum ne yapsam diye .Sürekli kiloya taktım kafamı eee oda gidiyor işte yavaş yavaş.Sen hangisine giricen
Ben B grubundan gircem mühendisim daha önce 80 82 86 puanlarım var atama yok
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Şaka Bi yana geçen sene evde hazırlandım 82 aldım. Dershane yine düşünmüyorum sıkılıyorum çünkü

Ya vallahi çoluk çocuk ortamını kaldıramıyorum ben de. O yüzden kendi sistemimle gayet iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…