Kız kpss dedin bak hemen gözlerim açıldıKızlar kpss ye çalışanımız varmı.Ben su 2020 kpss için kursa falan gitmeyi düşünüyorum ama yaşta geçiyor kararsız kaldım.
Harikasın ya bende şimdi düşünüyorum ne yapsam diye .Sürekli kiloya taktım kafamı eee oda gidiyor işte yavaş yavaş.Sen hangisine giricenKız kpss dedin bak hemen gözlerim açıldı
Profesyonel ÖSYM müşterisiyim hiç kaçırmam. Girmeyi düşünüyorum tabi ki canım
Bende yarin tartilicam , sonra tartilmicam adet olana kadar..Az önce kuru kayısı yedim ama baya kurumuş neredeyse yok olmuş pek kaloriden saymadımBide ikisi bir arada içiyorum.Haftaya cuma günü gelsin istiyorum.Tartilmak için çok heyecanlıyım .
Kurs bitek disiplin sağlar . Onun dışında çok yorucu ve zaman kaybı. Birde çok çoluk çocuk kaynayınca hiç çekilmez oluyor . Yaş önemli değil . Devir böyle . O kadar para verip de sonra pişman olma kursa yazıldığına .Bide yaşım da geçiyor.Yas 39 oldu nerdeyse.2020 de 40 yaşçok tirsiyorummm
O zaman evde kendim soru falan cozucem Ayyy bu sınavlardan yoruldum valla.Kurs bitek disiplin sağlar . Onun dışında çok yorucu ve zaman kaybı. Birde çok çoluk çocuk kaynayınca hiç çekilmez oluyor . Yaş önemli değil . Devir böyle . O kadar para verip de sonra pişman olma kursa yazıldığına .
Aynaya bakıyorum da bütün kilolar popomda toplanmış kesin bir 10 kilo vardır .Aynen bu şekilde gidip kpss topigine yazmışım
Valla çok güldüm .Ciddi misin ya.
Hakkında hayırlısıBen şimdi bu kiloya kafayı taktım ya . Allah korusun hayatta vazgeçmem .Zaten aç yatıyorum ,bazen başım dönüp gözlerim kapaniyor,.Kpss ye de kafayı takarsam artık bastonla giderim sınavlara
Bencede çok niyetliysen öyle yap . Belli bir yaştan sonra kursa dayanmak çok zor . Ben yaşadım ordan biliyorum . Hele KPSS kursları ergen kaynıyor :)O zaman evde kendim soru falan cozucem Ayyy bu sınavlardan yoruldum valla.
Ben B grubundan gircem mühendisim daha önce 80 82 86 puanlarım var atama yokHarikasın ya bende şimdi düşünüyorum ne yapsam diye .Sürekli kiloya taktım kafamı eee oda gidiyor işte yavaş yavaş.Sen hangisine giricen
Ya vallahi çoluk çocuk ortamını kaldıramıyorum ben de. O yüzden kendi sistemimle gayet iyi oluyorKurs bitek disiplin sağlar . Onun dışında çok yorucu ve zaman kaybı. Birde çok çoluk çocuk kaynayınca hiç çekilmez oluyor . Yaş önemli değil . Devir böyle . O kadar para verip de sonra pişman olma kursa yazıldığına .
Kız Allah seni bildiği gibi yapsın emiAynaya bakıyorum da bütün kilolar popomda toplanmış kesin bir 10 kilo vardır .Aynen bu şekilde gidip kpss topigine yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?