Ay insalllah canım ya .59 rakamını görünce gözlerim açılıyor.Sabah tartıldım 65 kg ama adet olduğum için vücutta ödem var. Bir de geçtiğimiz hafta pek dikkat etmedim. Spor da yapamadım pek. Normalde bu haftaki hedefim 63 kgdı. Ramazana da az kaldı. Akşama da misafir var ve annem poğaça ile çibörek yapacak. Ben de akşamdan delikli kek yaptım. Gidince de tel şehriyeli tavuklu salata yapacağım. Akşam yemeği yemeyip bunlardan yemeyi düşünüyorum. Yarın sabah erken kalkıp Leslie yapmayı planlıyorum. Bari yediklerimi eritirim. Gün içinde de hava güzel olursa dışarı çıkarız yürümüş olurum. Ramazanda da sistemli her akşam hiç olmazsa 45 dakika yapabilirsem 3-4 kg vermem lazım. Bayramda 58-59 kg olabilsem süper olacak.
Bence kesinlikle sudan değil. Çünkü su miktarım artmış. Spor hocam bana hep su içmiyorsun diyordu. Haklıydı da. Çünkü su miktarım 46lardaydı. 50nin üstünü isteriz kilo verme aşamasında diyorduAynen bende aynada zayıf görüyorum kendimi.Sanirim doğru yoldayızZaten kaç zamandır diyetteyiz öyle sudan falan gitmiyodur bence
Bende Ramazan'dan sonra aslinda bir hastaneye gidip yağ,su,kas falan ölçümü yaptırmak istiyorum.İnsallah ramazan sonrası 64 falan olursam gidip ölçüm yaptiricam.Nasil durumdayım çok merak ediyorum.Bence kesinlikle sudan değil. Çünkü su miktarım artmış. Spor hocam bana hep su içmiyorsun diyordu. Haklıydı da. Çünkü su miktarım 46lardaydı. 50nin üstünü isteriz kilo verme aşamasında diyordu
Ya bildiğim kadarıyla bunlara sağlık ocağında da bakıyorlar. Hocam öyle demişti. Ama gitmedim hiç canım. Bir de kan değerleri gerçekten önemli. Benim kaslarım çok ağrıyordu spor yaparken ve sonrasında. Sonra öğrendim ki d vitaminim çok düşük ki geçen yaz 3 kere tatil yaptım hoca da normal böyle olması kışın d vit azalıyor takviye olmazsa dedi. 3 aylık kürümü dün bitirdim.bir daha gitcem doktora kısmetseBende Ramazan'dan sonra aslinda bir hastaneye gidip yağ,su,kas falan ölçümü yaptırmak istiyorum.İnsallah ramazan sonrası 64 falan olursam gidip ölçüm yaptiricam.Nasil durumdayım çok merak ediyorum.
Sabah haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yedim. Tarçınlı Türk kahvemi içtim. 50 dakika yürüyüş yaptım. Şimdi duşa girip sıkılaştırıcı yağımı sürecem. Snra da dışarıda işlerim var onlar için çıkıcam ama araba kullanmak yok yürüyerek gidip gelcem
Bende araba kullanmak istiyorum.12 senelik ehliyetim var bir türlü öğrenmek istemedim.Ama bu yaz niyetliyim.Aslinda biraz İstanbul trafiğinden korkmuyorda değilimSabah haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yedim. Tarçınlı Türk kahvemi içtim. 50 dakika yürüyüş yaptım. Şimdi duşa girip sıkılaştırıcı yağımı sürecem. Snra da dışarıda işlerim var onlar için çıkıcam ama araba kullanmak yok yürüyerek gidip gelcem
Ben diyete başlamadan önce bütün kan testlerimi yaptırdım .Her hangi bir sorun görünmedi.Ya bildiğim kadarıyla bunlara sağlık ocağında da bakıyorlar. Hocam öyle demişti. Ama gitmedim hiç canım. Bir de kan değerleri gerçekten önemli. Benim kaslarım çok ağrıyordu spor yaparken ve sonrasında. Sonra öğrendim ki d vitaminim çok düşük ki geçen yaz 3 kere tatil yaptım hoca da normal böyle olması kışın d vit azalıyor takviye olmazsa dedi. 3 aylık kürümü dün bitirdim.bir daha gitcem doktora kısmetse
Canım Ankara trafiği de farklı değil. Kaldı ki o kadar kötü şoför var ki her yerde 3 5 özel ders alırsın olur biter.Bende araba kullanmak istiyorum.12 senelik ehliyetim var bir türlü öğrenmek istemedim.Ama bu yaz niyetliyim.Aslinda biraz İstanbul trafiğinden korkmuyorda değilim
O zaman süper canım. Demek ki kısa zamanda kurtulacaksınBen diyete başlamadan önce bütün kan testlerimi yaptırdım .Her hangi bir sorun görünmedi.
Ay o tartı yok mu insanı illet ediyor her tartı günündeSelam kızlar. Bu haftaki kilom 62.1 Haftasonundan bu tarafa vermişim şükür.
Dün sabah tuvalete gidebilmiştim be 61.7 gelmiştim. Ama bugün tartı günü diye illaki fazla çıktım
Tebrik ederim canım.Selam kızlar. Bu haftaki kilom 62.1 Haftasonundan bu tarafa vermişim şükür.
Dün sabah tuvalete gidebilmiştim be 61.7 gelmiştim. Ama bugün tartı günü diye illaki fazla çıktım
Oynamak kadar güzel bir spor varmı.En iyisini yapıyorsun.Her yerin çalışıyor.Bn spor ypmyrm da oynuyorum o sayılır mı bide ramazan gelsin iftardan sonra hava güzel olursa 45 dj yürüyüş ypcgz eşimle
O nasıl oluyor canimBende 1saat oluyor , bı kase çorba ve azcik menemen yedim , az ekmekle..
2litre su ve kayisi çayımi da içtim.. arada şekersiz türk kahvemi de içtim..
Akşama sadece çay ve yatmadan soda ayran..
Yarın 1gunluk kabak detoksu yapicam..
Ben fazla yapamıyorum DNA ma ters..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?