Sadece zayiflayalim

Ay insalllah canım ya .59 rakamını görünce gözlerim açılıyor.Ben ki en fazla kilomu 55 falan bilirim.Esimle tanıştığında 53 kiloydum.Ay bu doğumlar ne hale sokuyor bizi.Olsun ve evlat için her şeye değer.Rabbim güzel aylarda herkese hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin.Amin.

Aynen bende aynada zayıf görüyorum kendimi.Sanirim doğru yoldayızZaten kaç zamandır diyetteyiz öyle sudan falan gitmiyodur bence
Bence kesinlikle sudan değil. Çünkü su miktarım artmış. Spor hocam bana hep su içmiyorsun diyordu. Haklıydı da. Çünkü su miktarım 46lardaydı. 50nin üstünü isteriz kilo verme aşamasında diyordu

Bende Ramazan'dan sonra aslinda bir hastaneye gidip yağ,su,kas falan ölçümü yaptırmak istiyorum.İnsallah ramazan sonrası 64 falan olursam gidip ölçüm yaptiricam.Nasil durumdayım çok merak ediyorum.

Sabah haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yedim. Tarçınlı Türk kahvemi içtim. 50 dakika yürüyüş yaptım. Şimdi duşa girip sıkılaştırıcı yağımı sürecem. Snra da dışarıda işlerim var onlar için çıkıcam ama araba kullanmak yok yürüyerek gidip gelcem

Bende Ramazan'dan sonra aslinda bir hastaneye gidip yağ,su,kas falan ölçümü yaptırmak istiyorum.İnsallah ramazan sonrası 64 falan olursam gidip ölçüm yaptiricam.Nasil durumdayım çok merak ediyorum.
Ya bildiğim kadarıyla bunlara sağlık ocağında da bakıyorlar. Hocam öyle demişti. Ama gitmedim hiç canım. Bir de kan değerleri gerçekten önemli. Benim kaslarım çok ağrıyordu spor yaparken ve sonrasında. Sonra öğrendim ki d vitaminim çok düşük ki geçen yaz 3 kere tatil yaptım hoca da normal böyle olması kışın d vit azalıyor takviye olmazsa dedi. 3 aylık kürümü dün bitirdim.bir daha gitcem doktora kısmetse

Bende araba kullanmak istiyorum.12 senelik ehliyetim var bir türlü öğrenmek istemedim.Ama bu yaz niyetliyim.Aslinda biraz İstanbul trafiğinden korkmuyorda değilim

Ben diyete başlamadan önce bütün kan testlerimi yaptırdım .Her hangi bir sorun görünmedi.

Düşünüyorum da aslında yemeklerle sorunumuz yok .Zaten çok iyi dikkat ediyoruz. Zamanla sorunumuz var .Tabi kilo verme işi de zaman isteyen bir iş hemen uyanıp kalktigimiz zaman incecik olamayız elbette.İste zamana karşı sabır ediyoruz.İnsallah basaricaz.Eşimin gelmesine 3 ay var .Yani aslında vakit şu an için bol. Elbette üç ayda 6 kilo veririm diye düşünüyorum.Ama işte bazen metabolizma öyle bir takılıyor ki duruyor aniden .Bundan korkuyorum.Yoksa zaman var,sabır var çok şükür.İnsallah kilo verme durmadan devam eder.

Bende araba kullanmak istiyorum.12 senelik ehliyetim var bir türlü öğrenmek istemedim.Ama bu yaz niyetliyim.Aslinda biraz İstanbul trafiğinden korkmuyorda değilim
Canım Ankara trafiği de farklı değil. Kaldı ki o kadar kötü şoför var ki her yerde 3 5 özel ders alırsın olur biter.
Ben diyete başlamadan önce bütün kan testlerimi yaptırdım .Her hangi bir sorun görünmedi.
O zaman süper canım. Demek ki kısa zamanda kurtulacaksın

Az önce bir tabak mantar yemeği,4 çilek ve bir havuç yedim .Sabahtan bu yana 372 kalori aldım .Akşam da yoğurt yerim .Yatana kadar sanırım 600 kalori falan yapar.Haftaya cumartesi veya pazar oğlumla Ramazan öncesi hamburger yiycez.Bakalim cumaya iyi bir sonuç gelicekmi i güne kadar tartilmama kararı aldım .

Ay sonunda evime vardım bugün 13bin adım atmışım. Çok yoruldum kızlar ama iyi oldu bugün toplam 1000 kalori ile günü kapatcam inşallah ayrıca sabah tartıldığımda 68.9 gelmiştim kahvaltıdan sonra tuvalete çıkabildim Bi daha tartıldım bir de ne göreyim 68.4 ay çok mutlu oldum ya 2 haftada gitti 2 kilo çok şükür

Bende 1saat oluyor , bı kase çorba ve azcik menemen yedim , az ekmekle..
2litre su ve kayisi çayımi da içtim.. arada şekersiz türk kahvemi de içtim..
Akşama sadece çay ve yatmadan soda ayran..
Yarın 1gunluk kabak detoksu yapicam..
Ben fazla yapamıyorum DNA ma ters..

O nasıl oluyor canim

Harika gidiyoruz kızlar.Ben normalde her daim tartilirdim.Bu sabah tartildim başka tartilmadimHaftaya cumaya kadarda tartilmiycam.Dayanicam valla .Sabah çok mutlu oldum bu mutluluğunu boşanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…