Sadece zayiflayalim

O değilde cumaya kadar tartilmiycam demiştim .Tartildim maalesef .Yok ya ben tartilmadan zayıflayamiyorum.Su anda iyi gidiyor .Ama dün balık yedim ufff ton balığı baya yağlı ve etli bugün her halde bir şey yiyemem .Acaip tok hissediyorum.Ancak kahve falan içtim.

Biraz ara verip + 800 Gr döndüm toparlayacagim ins.sudemm ceza almışsın geçmiş olsun dönünce bı 66 ni görürüz inşallah.psikolojik sende çok iyi vermişsin tebrikler.
Canım hoşgeldin ben hepinizin farkında oluyorum .Olmadığınız zaman da işleriniz var belki giremiyordunuz diye düşündüm .Ama bundan sonra gelmeyenleri o gün sınıfta yok yazicim şaka bir yana valla sizleri özledim.

Bide adet olsaydım,, sisim fena şekilde.
Ama olsun şuan 66 65 gidecek musmutluyum..
Eşim de az önce diyor iyi zayiflamissin,
Bana olmayan beni acayip sıkan eşofmanim üstüme bol geliyor
Aynen devam ediyoruz.Durmak yok.Ben dünkü balıktan sonra bugün az yemeye karar verdim.Pirasa yapicam birazdan.

Kızlar yapamiyorum bir türlü motive olamadim bütün gün dikkat edip gece esim gec geldigi icin dayanamayip bir iki büsküvi filan yiyorum ayniyim ayniyimm 71.1
Ama olmaz motive olmak zorundasın.Bak gör kilo verince odün patlıyor yemek yemeye korkuyorsun.Biraz gayret et çok güzel olucak.Yeme abur cubur.Yogurt falan ye bir de canın yemek isteyince su yada ikisi bir arada iç valla bak çok iyi geliyor.

Bide adet olsaydım,, sisim fena şekilde.
Ama olsun şuan 66 65 gidecek musmutluyum..
Eşim de az önce diyor iyi zayiflamissin,
Bana olmayan beni acayip sıkan eşofmanim üstüme bol geliyor
Zaten başkaları değilde.Esim bana zatiflamissin deyince bende çok mutlu oluyorum.

Pırasa yemeğimi koydum ateşe.Daha doğrusu pırasa,havuç,domates haşlaması desek yerinde olur.Yag yok,tuz yok ,su yok kendi buharı da suyunda pisiricem.Cumaya kadar çok dikkat edicem.Ufak kacamaklar yapmak istemiyorum.66 rakamını görmek istiyorum inşallah.

Kızlar yok .Bugün pazar gelenler ,gidenler,yenenler,içenlerçok tehlikeli bir gün .Ben bu hafta sakinim gelende yok bende bir yere gitmedim.Simdi haşlanmış pırasa ve havuç üzerine iki kaşık yoğurt koydum yedim.

Hoş geldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…