Canım hoşgeldin ben hepinizin farkında oluyorum .Olmadığınız zaman da işleriniz var belki giremiyordunuz diye düşündüm .Ama bundan sonra gelmeyenleri o gün sınıfta yok yazicimBiraz ara verip + 800 Gr döndüm toparlayacagim ins.sudemm ceza almışsın geçmiş olsun dönünce bı 66 ni görürüz inşallah.psikolojik sende çok iyi vermişsin tebrikler.
Çok geçmiş olsun canım .Selamlar gelemedim oğlumun terapileri felan zamanım olmadı tartılacaktım ama regli oldum artık önümüzdeki pazar tartılıcam yarın kabak detoksu yapıcam
Ay çok sevindim nihayet gördün 65 iZor oluyor ya.. şükür uyanır uyanmaz tuvalete cikabildim,.
Hemen tartildim tabi.
Sonunda 65.8
Ay çok sevindim nihayet gördün 65 i
Bide adet olsaydım,, sisim fena şekilde.
Ama olsun şuan 66 65 gidecek musmutluyum..
Eşim de az önce diyor iyi zayiflamissin,
Bana olmayan beni acayip sıkan eşofmanim üstüme bol geliyor
Yok canım orayala ilgisi .Başka bir konuydu .Çok şükür bitti yasagim.Sudem yanlışlıkla yazmış . Dalga geçiyor zannettiler muhmtemelen. Millette hemen bir şikayet etsin.
Ama olmaz motive olmak zorundasın.Bak gör kilo verince odün patlıyor yemek yemeye korkuyorsun.Biraz gayret et çok güzel olucak.Yeme abur cubur.Yogurt falan ye bir de canın yemek isteyince su yada ikisi bir arada iç valla bak çok iyi geliyor.Kızlar yapamiyorum bir türlü motive olamadim bütün gün dikkat edip gece esim gec geldigi icin dayanamayip bir iki büsküvi filan yiyorum ayniyim ayniyimm 71.1
Zaten başkaları değilde.Esim bana zatiflamissin deyince bende çok mutlu oluyorum.Bide adet olsaydım,, sisim fena şekilde.
Ama olsun şuan 66 65 gidecek musmutluyum..
Eşim de az önce diyor iyi zayiflamissin,
Bana olmayan beni acayip sıkan eşofmanim üstüme bol geliyor
Sağ ol canım oğlum %20 aspergerli ama ilerliyoruz iyi gidiyoruz şükürÇok geçmiş olsun canım .
Hoş geldin canım.Kizlarrrrr günaydın hepinizi çok özledim .Çoksizleri .Ya evet yasaklandim maalesef birisiyle tartıştım.Sonra beni kavga etmeye teşvik ediyor diye sikat ettim ben yasaklandim.Allah tan kısa bir yasakmış Ay ben burdan ayrı kalınca morelim bozuluyormus meğer
Bende takip ediyorum canım ayrı kalkamıyorum.Canım hoşgeldin ben hepinizin farkında oluyorum .Olmadığınız zaman da işleriniz var belki giremiyordunuz diye düşündüm .Ama bundan sonra gelmeyenleri o gün sınıfta yok yazicimşaka bir yana valla sizleri özledim.
Canım bir gün Luk kabak yapacaktin yaptın mı? Ben de bugün yapıyorum yarın ekşi beşyüz görürüm ins.Ben eşimle kızımı parka getirdik. Cimlere oturdum onları izliyorum
Yok yapamadım.. fırsatım olmadı.. .ama bı kere yapmıştım, görürsün İnsaAllahCanım bir gün Luk kabak yapacaktin yaptın mı? Ben de bugün yapıyorum yarın ekşi beşyüz görürüm ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?