Canım hoşgeldin.Bak şöyle başla önce .Bir kere inan yapabileceğine.Bizlerde zor kilo veriyoruz ama oluyor.Saat 6 dan sonra hatta mümkünse 5 ten sonra yemek olayını bitir.Ekmegi bırak yada bir dilim veya iki dilim ye ,tatlının yüzüne bakma bütün sorumlu şeker.Meyve yemeye yuklen .Havuç ye ,salatalık ye ve bol bol su iç .Yoğurt hayatında yoğurt olsun mesela akşamları açılınca yoğurt ye .Gerçekten kaç aydan beri bende ve burada ki arkadaslarda çok uğraşıyoruz.Ben su anda açım mesela ama yemiyorum.Sadece salata birde yoğurt yiycem.Kilo gerçekten çok kötü sağlığımız için .Sende basarabilirsin .Sadece biraz sabırlı olmalisin.mrh bende zayıflamak istiyorum ama olmuyor diyeti hep bırakıyorum şuan 15 kilo fazlam var nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz çok acıkıyorum elimde değil ...
İns.bakalim.Yok yapamadım.. fırsatım olmadı.. .ama bı kere yapmıştım, görürsün İnsaAllah
Ben kendimi tutuyorum çocuklara bisküvili tatlı yaptım yiyemedimBugün pazar burda kimsecikler yok gibi herkes kaçamak yapıyor .Akşam anlaşılır kacamaklar
Ben öyle diyet yapamıyorum.Daha doğrusu devam ettiremiyorum.Boyle az yiyerek biraz geç kilo veriyorum .Ama en azından arada kacamaklar yapıp gözüm doyuyor.Zaten diyet ismi bana tatsız tuzsuz geliyor.Simdi bile yaptığımız diyet değil beslenme değişikli aslında diyette sağlıklı beslenme ama o ismi sanki her şey yasak gibi geliyor banaKızlar Şahan Gökbakar katojenik diyet yapmış ne düşünüyorsunuz?
Çok iyi yaptın .Ben uyumaya çalıştım uyuyamadım .Sanırım aç olunca uyumuyorSaat 4ten beri uyuyorum , İstanbul bugün miss Güneş çarptı galiba yemeğimi yedim 3te uyumusum sonra..
Bende tartildim ahh bu tartilma sevdası , 66.3 geldim..Az önce tartildim .Kıyafetlerle salata ve yoğurt yemiştim .68.5 geldim.Yarın sabah aç kaç gelicem bakalım
Harika gidiyorsun .Ya bende görmek istiyorum artık su 66 yi bir görsem 64 u havada yakiycamBende tartildim ahh bu tartilma sevdası , 66.3 geldim..kiyafetlerle
Göreceksin inanıyorum..Harika gidiyorsun .Ya bende görmek istiyorum artık su 66 yi bir görsem 64 u havada yakiycamBen yok tartilmadan yapamıyorum.Sanirim artık hayatımda alışkanlık oldu tartı.
Aynen .Ben tartilmadigim zaman zayiflayamiyorum sanıyorumGöreceksin inanıyorum..
Bende duramıyorum tartilmadan duramıyorum. Yat kalk tartildim
çok teşekkürler tavsiyeniz için şuan temizlik yaptığım için şuan çok acım sadace sabah kahvaltısı ile duruyorum bu arada bende şekerde var çoğu kiloyu o yüzden aldım çok diyetisyene gittim ama olmuyor 1ay uyabildim en fazla şuan acayip kilom var farkındayım şuan ne yersem tok olurum ya yoğurt yedim ama kesmedi çok acım işallah bende veririm sizin gibiCanım hoşgeldin.Bak şöyle başla önce .Bir kere inan yapabileceğine.Bizlerde zor kilo veriyoruz ama oluyor.Saat 6 dan sonra hatta mümkünse 5 ten sonra yemek olayını bitir.Ekmegi bırak yada bir dilim veya iki dilim ye ,tatlının yüzüne bakma bütün sorumlu şeker.Meyve yemeye yuklen .Havuç ye ,salatalık ye ve bol bol su iç .Yoğurt hayatında yoğurt olsun mesela akşamları açılınca yoğurt ye .Gerçekten kaç aydan beri bende ve burada ki arkadaslarda çok uğraşıyoruz.Ben su anda açım mesela ama yemiyorum.Sadece salata birde yoğurt yiycem.Kilo gerçekten çok kötü sağlığımız için .Sende basarabilirsin .Sadece biraz sabırlı olmalisin.
hoş bulduk bu arada çok teşekkürler ilginiz içinCanım hoşgeldin.Bak şöyle başla önce .Bir kere inan yapabileceğine.Bizlerde zor kilo veriyoruz ama oluyor.Saat 6 dan sonra hatta mümkünse 5 ten sonra yemek olayını bitir.Ekmegi bırak yada bir dilim veya iki dilim ye ,tatlının yüzüne bakma bütün sorumlu şeker.Meyve yemeye yuklen .Havuç ye ,salatalık ye ve bol bol su iç .Yoğurt hayatında yoğurt olsun mesela akşamları açılınca yoğurt ye .Gerçekten kaç aydan beri bende ve burada ki arkadaslarda çok uğraşıyoruz.Ben su anda açım mesela ama yemiyorum.Sadece salata birde yoğurt yiycem.Kilo gerçekten çok kötü sağlığımız için .Sende basarabilirsin .Sadece biraz sabırlı olmalisin.
Yalova’yı bilmemde şifalı su anlamında Haymana çok iyi imiş . Ben eylülde gittim. Yani suyun şifası kanıtlanmış . Dünyada ikinci imiş . Yada uydurmuş olmayım. Türkiye de de ikinci olabilir :)Kızlar Ramazan'dan sonra temmuz gibi Yalova ya annemi kaplıcalara götürmeyi düşünüyorum.Bel fıtığı ,romatizması falan var.Yalova ya uzun zaman önce gittim çok güzel gerçekten .Ama kaplıcaları nasıl bilmiyorum,gideniniz var mı ?Hem de tatil yapmış olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?