Ya acaba orayami görürsem annemiYalova’yı bilmemde şifalı su anlamında Haymana çok iyi imiş . Ben eylülde gittim. Yani suyun şifası kanıtlanmış . Dünyada ikinci imiş . Yada uydurmuş olmayım. Türkiye de de ikinci olabilir :)
Bak yanlış anlama beni inan bana biz bahane ediyoruz.Abimde şeker hastası bunun yanında bir sürü sorun çıktı ,kalp,tansiyon birde böbrek taşı duruyordu.İnan bunlara rağmen o kadar kilo verdiki.Ben mesela hamilek şekeri vardı.400 e çıkmıştı beni hemen yarışa aldılar.Tam 87 kiloydum.boyum zaten kısa 1.50 gerisini sen düşün Evet hemen kilo veremedim.Ama vermek zorundaydım.Hareket dahi edemiyordum ,ayak tırnaklarını bile zor kesiyordum.Simdiki halime bin şükür.Once şekeri azalttim hamur işlerini falan.74 kiloya düştüm .Kasım ayında çok daha dikkat ettim .Şimdi 67.6 yim su kiloda bile kendimi kuş gibi hissediyorum.Bence en büyük hastalık gerçekten kilo .Bende çok yerdim .Şimdide herşey yiyorum .Ama az yiyorum.Haftada bir gün kaçamak yapıyorum.Kalori sayıyorum .Sende yapabilirsin kendine güven.Gerisi zaten geliyor.çok teşekkürler tavsiyeniz için şuan temizlik yaptığım için şuan çok acım sadace sabah kahvaltısı ile duruyorum bu arada bende şekerde var çoğu kiloyu o yüzden aldım çok diyetisyene gittim ama olmuyor 1ay uyabildim en fazla şuan acayip kilom var farkındayım şuan ne yersem tok olurum ya yoğurt yedim ama kesmedi çok acım işallah bende veririm sizin gibi
Geçmiş olsun canım .Öyle oluyor uyanınca bir kahve iç yada ılık bir duş al bir ilaç iç kendine gelirsin.Bir daha ikindi vakti uyumucam ya çok fenayım , başım ağrıyor..
Ve hala uykum var. Çayın yanında kaçırdım azcik. Hafta içi dikkat ederim İnsaAllah
Tatil amaçlı bakarsan Yalova şifa amaçlı Haymana bence . Ben annemle iki üç gün kaldım çok boynum , göğsüm falan ağrıyordu. İyi geldi . Benim gittiğim otel biraz kötüydü . Oraya kayıt yaptırdıktan sonra onun yakınında bir otel buldum orayı çok beğendim . Bir daha gelirsek burya gelelim dedik annemle . Gidersen netten bak . Saraçoğlu mu ne öyle birseydi . Temiz güzel ve uygundu . Tabi çok pahalı olanlarda varYa acaba orayami görürsem annemi
Fatsecret diye bir program var çok güzel .Onu yükle kilonu falan gir o zaten kaç kalori Alman gerektiğini söylüyor.Mesela diyelim sana 2000 kalori verdi .Sen bunun sadece 500 unu kesişen yani 1500 kalori alsan bile 1 ayda kilo verdiğini farkedersin.Bence ilk başta 1300 kalori al sonra 1000 kalori ben öyle yaparak zayifladim.Simdi Ramazan'a kadar işte bir haftadır yapıyorum.Su anda 600 kalori alıyorum.Ramazanda 1000 kalori yapicam.Sende yapabilirsin alışıyor Sun zaten .Hamura şekere dikkat et gerisi çok rahat geliyor.h
hoş bulduk bu arada çok teşekkürler ilginiz için
Bende iki gündür kendime gelemiyorum . Hava değişimi . Karadeniz havasına geçiş yaptımBir daha ikindi vakti uyumucam ya çok fenayım , başım ağrıyor..
Ve hala uykum var. Çayın yanında kaçırdım azcik. Hafta içi dikkat ederim İnsaAllah
Canım çok sağolTatil amaçlı bakarsan Yalova şifa amaçlı Haymana bence . Ben annemle iki üç gün kaldım çok boynum , göğsüm falan ağrıyordu. İyi geldi . Benim gittiğim otel biraz kötüydü . Oraya kayıt yaptırdıktan sonra onun yakınında bir otel buldum orayı çok beğendim . Bir daha gelirsek burya gelelim dedik annemle . Gidersen netten bak . Saraçoğlu mu ne öyle birseydi . Temiz güzel ve uygundu . Tabi çok pahalı olanlarda var
Seni iyi anlıyorum canım bende sigara böreği ve bisküvili tatlı yaptım hiç yemedim.Resmen nevsimle mücadele ettim kızlar.Oglumun canı lahmacun istedi .Sıcak sıcak götürdü.Afiyet olsun kuzucuguma .Peki ben yaptım ağzıma bile surmedim.Canim bile çekmedi .Cuma günü o 66 gorunucek inşallah tartıda basaricaz .
Ya evin içi serindi bilmiyordum o kadar sıcak olduğunu.. resmen güneş beynime geçti... İlaç alicam birazdanBende iki gündür kendime gelemiyorum . Hava değişimi . Karadeniz havasına geçiş yaptım
Benim de hafta sonu misafirim olacak , o güne kadar dikkat etsem o zaman ödül günü yapicamSeni iyi anlıyorum canım bende sigara böreği ve bisküvili tatlı yaptım hiç yemedim.
Geçmiş olsun canım.Ya evin içi serindi bilmiyordum o kadar sıcak olduğunu.. resmen güneş beynime geçti... İlaç alicam birazdan
Bana bir gün kabak yetti yarın inşallah iyi bir sonuç alırım.yarin dengeli beslenme moduna geçeceğim.Benim de hafta sonu misafirim olacak , o güne kadar dikkat etsem o zaman ödül günü yapicam
Yok cidden yemek istemiyorum.Kacamaklari haftada bir defa yapmak istiyorum.Kacamaklar kilo vermeyi durgunlastiriyor.Seni iyi anlıyorum canım bende sigara böreği ve bisküvili tatlı yaptım hiç yemedim.
tmm onu yükleyeyim umarım işe yarar ama şuan mecbur biraz pasta yedim çünkü çok açtım ekmek yemiyorum normalde de akşamları sadece sabah yiyorum bide buraya yeni taşındık hiç yürüme fırsatım yok spor yapamıyorum çok teşekkürlerFatsecret diye bir program var çok güzel .Onu yükle kilonu falan gir o zaten kaç kalori Alman gerektiğini söylüyor.Mesela diyelim sana 2000 kalori verdi .Sen bunun sadece 500 unu kesişen yani 1500 kalori alsan bile 1 ayda kilo verdiğini farkedersin.Bence ilk başta 1300 kalori al sonra 1000 kalori ben öyle yaparak zayifladim.Simdi Ramazan'a kadar işte bir haftadır yapıyorum.Su anda 600 kalori alıyorum.Ramazanda 1000 kalori yapicam.Sende yapabilirsin alışıyor Sun zaten .Hamura şekere dikkat et gerisi çok rahat geliyor.
Anladım ama gece yemelerinden vazgecmelisin. Çünkü direk yağ olarak dönüyor.Pasta olmamış .Pes etme yarın yeni bir gün seni bekliyor .Yeter ki kendine güven .Hergun buraya istersen yediklerini yazabilirsin .Bizde seni elestiririz sende yemezsintmm onu yükleyeyim umarım işe yarar ama şuan mecbur biraz pasta yedim çünkü çok açtım ekmek yemiyorum normalde de akşamları sadece sabah yiyorum bide buraya yeni taşındık hiç yürüme fırsatım yok spor yapamıyorum çok teşekkürler
olur yazarım gün boyu ne yediğimi çok acıktım o yüzden yedimAnladım ama gece yemelerinden vazgecmelisin. Çünkü direk yağ olarak dönüyor.Pasta olmamış .Pes etme yarın yeni bir gün seni bekliyor .Yeter ki kendine güven .Hergun buraya istersen yediklerini yazabilirsin .Bizde seni elestiririz sende yemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?