Sadece zayiflayalim

Kızlar Şahan Gökbakar katojenik diyet yapmış ne düşünüyorsunuz?
Bu cumadan beri ben de başladım. Şimdi iyi gidiyor ama daha ketozise giremedim. Benim girmem bir haftayı bulur sanırım. Günde 20 ya da 25 gr karbonhidrat alıyorum. Benim gibi polikistiklere ve insülin direnci olanlara en iyi diyet bu. Bakalım nasıl olacak

inşallah güzel sonuç alırsın canım.Sabirla oluyor ya.Benim vücut alışmıştı .1000 kaloriye çok yavaş gidiyordu.Simdi böyle 600 falan yapınca hızlanmaya başladı.Ama ben sanki çayın ektiside oldu diye düşünüyorum.

Benim de günde 500 -1000 arası oluyor şu an artık sıkıldım ya bazen koyveresim geliyo sonra Allahtan vazgeçiyorum ama çok zor oluyo artık

Hala adet olamadım ve belim çok ağrıyor., Karnım ağrıyor ufff kendimi berbat hissediyorum
Canım valla bir doktora görün.Bu böyle olmaz her ay eziyet çekiyorsun.Benim ikinci adetim gelicek neredeyse sen hala olamadın.En azından adet söktürücü falan verir.

Benim de günde 500 -1000 arası oluyor şu an artık sıkıldım ya bazen koyveresim geliyo sonra Allahtan vazgeçiyorum ama çok zor oluyo artık
Yok yok sakin vazgeçme.Bende bile oluyor öyle bazen ama sonra diyorum.Vazgecince sanki daha mı mutlu olucam.Sonucta arada kacamaklar yapıyoruz.Yavas gitmesi normal .En önemlisi kilo veriyoruz.O kadar sabır etmişsin emek vermişsin.Hemen vazgeçmek yok.Sabir edicez birbirimize destek olucaz ve zayifliycaz

Kilo gerçekten hastalıklara çanak tutuyor .Bunda bir kaç sene önce yatakta donemiyordum.Sabahlari her yerim ağrıyordu.Sonucta kaç kilo yük tasiyordum.Ama şimdi o kadar rahat uyuyorum ki sabahları kuş gibi uyanıyorum .En önemlisi kendimi mutlu hissediyorum.Kilo vermeye başlamanın en zor zamanı ilk aylar.Cunku o ilk ayda sabirda fazla olmuyor.Ama zaman geçtikçe herşey daha iyi oluyor.Bir tohum ,bir fidan ,bir ağaç ve sonra meyve.Bizde oyleyiz önce sabır sonra zayıflama sonra zafer BAŞARICAZ

katozise girdiğini nasıl anlayacaksın canım?

canım süpersın gerçekten güzel motive ediyorsun

sabah kafamı kaldıramazdım şimdi 6.30 da uyanıyorum hemde dinç oluyorum yaşasın az yemek yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…