- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Benim ilk hamileligimde hiç mide bulantısı kusmam olmadı.Ama şekerim vardı .Benim galiba mide bulantilarim başlayacak.. kizimda da böyle olmuştu.. artık banyo da yatar kalkarim
Günaydın canım insülin direnci ne baktirdin mi yavaş gidiyor gerçekten.Herkese günaydın kızlar.Bu sabah 67.5 i gördüm.Ama tabi bu bana yetmiyor.Daha az rakamları görmek istiyorum.İnsallah bakalım.
Diyete başlamadan önce bütün tahlilerimi yaptirmistim.Bir şey çıkmadı.Gercekten bende anlamıyorum.Simdi yine disardayim yemeklerden uzak bölgelere kaçıyorum dayanamam diye.Sadece çubuk kraker aldım onu yiyorum.Hayatimda bu kadar zor kilo verdigimi hatırlamıyorum.Günaydın canım insülin direnci ne baktirdin mi yavaş gidiyor gerçekten.
Açlık ve tokluk kanı verdin mi insülin direnci biraz farklı bakılıyor.Diyete başlamadan önce bütün tahlilerimi yaptirmistim.Bir şey çıkmadı.Gercekten bende anlamıyorum.Simdi yine disardayim yemeklerden uzak bölgelere kaçıyorum dayanamam diye.Sadece çubuk kraker aldım onu yiyorum.Hayatimda bu kadar zor kilo verdigimi hatırlamıyorum.
Sadece aç yaptirmistim.Açlık ve tokluk kanı verdin mi insülin direnci biraz farklı bakılıyor.
Maşallah Allah nazardan korusun inşallah
Erkek mi.Benimde yigenim öyle kız sanıyorlar.Oda çok tatlıÇocuğun piskoloji si bozulcak ya gelen bir eşarp bağlıyor bu kız olsa çok tatlı olur diye
Hiç canını sıkma.. sen spora başlayınca gidecek o kilolar inanıyorum sana ..Evet kızlar su anda 25 gün arayla sınavlar bitti.Sirada finallere hazırlık var.Beynim acaip yorgun.Bugun hiç kaçamak yapmadım.Yemedim dayandım,Sadece bir kaç tane çubuk kraker,iki sütlü kahve içtim şekersiz.Zaten o kadar yürüdüm ki onlarda yakıldı.Birde bir şişe su içtim.Su içmeye evde devam .Evde hemen tartildim .Sabah ki kilomun aynısı 67.5 .Çok canımı sıkıyor bu kilolar.Devam edicem tabi ki.
İnşallah canım ya çok yipraniyorum.Artik bende şaşırdım .Umarım pes etmem .Elimden geleni yapicam artık .Hiç canını sıkma.. sen spora başlayınca gidecek o kilolar inanıyorum sana ..
Pes etmek yok
Çok güzel çocuk maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?