Sadece zayiflayalim

Günaydın canım insülin direnci ne baktirdin mi yavaş gidiyor gerçekten.
Diyete başlamadan önce bütün tahlilerimi yaptirmistim.Bir şey çıkmadı.Gercekten bende anlamıyorum.Simdi yine disardayim yemeklerden uzak bölgelere kaçıyorum dayanamam diye.Sadece çubuk kraker aldım onu yiyorum.Hayatimda bu kadar zor kilo verdigimi hatırlamıyorum.

Bugün +300 fazla geldim. Dikkat ettiğim halde anlamadım. Ama şişkinliğim var. Dün kızımda alıp yürüyüşe çıktım. Ve öğlen 3'ten sonra meyve ve biraz dondurma dışında bir şey yemedim. 59.7 güncel kilom. Şişkinlik giderse rahatlarım herhalde.

Açlık ve tokluk kanı verdin mi insülin direnci biraz farklı bakılıyor.

Evet kızlar su anda 25 gün arayla sınavlar bitti.Sirada finallere hazırlık var.Beynim acaip yorgun.Bugun hiç kaçamak yapmadım.Yemedim dayandım,Sadece bir kaç tane çubuk kraker,iki sütlü kahve içtim şekersiz.Zaten o kadar yürüdüm ki onlarda yakıldı.Birde bir şişe su içtim.Su içmeye evde devam .Evde hemen tartildim .Sabah ki kilomun aynısı 67.5 .Çok canımı sıkıyor bu kilolar.Devam edicem tabi ki.

Hiç canını sıkma.. sen spora başlayınca gidecek o kilolar inanıyorum sana ..
Pes etmek yok

Arkadaşlar bugün ilk sahurumuza kalkicaz inşallah.Tum müslüman ailesinin Ramazan'ı hayırlı ,sağlıklı sıhhatli ve kazasız belasız geçer inşallah.Allah yapılan ve yapılmak isteyipte yapılamayan hayırları kabul eyler inşallah.Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…