Bence devam edersen bir ayda çok rahat 4 kilo verebilirsin.Aslinda işin en büyük sırrı sabırlı olmaktan geçiyor.İyi akşamlar bende Ramazanda çok dikkat etmiştim 70.5tan 66.5 inmiştim ama şimdi 68 malesef
Ben her sabah en az bir saat yürüyüş yapıyorum. Sonra gün içinde 10.000 adımı geçiyorum. Benim spor sorunum yok ama gereksiz yiyorum malesef.
64 olmak istiyorum 1 ay daha devam edenilseydim keşke
Bence devam edersen bir ayda çok rahat 4 kilo verebilirsin.Aslinda işin en büyük sırrı sabırlı olmaktan geçiyor.
Yaparsın merak etme.Zaten ilk bir ay sonra istesende yiyemiyorum mide küçülüyor.Dun ben sanırım fazla kaçırmışım midem fena ağrıdı.Hem güzel şeyler düşün kendini motive et.Zayiflayinca çok hoşuna gidiyor çok mutlu oluyorsun.Ben sabır kısmını yapamıyorum bir hafta çok iyi sonra salıyorum.
Yarın tekrar başlıyorum inşallah
Hoşgeldin yeter ki işte.Once bir fatsecret indir telefona sana günde kaç kalori alman gerektiğini soyluycek.Ama sen sakın 1000 kalorinin altına düşme ve 1300 kalorinin üstüne çıkma .Bir de kendine hassas tartı alırsın çok kolay gün içinde ne yersen ye tartıp kalorini giriyorsun ve zayifliyorsun.Saglikli yemeye özen gosterirsen bir ayda sabır edersen emeklerinin karşılığını alırsın.Ayrica günde en az 2 litre su icmelisin.Spor yapmak istersen daha iyi olur ama istemiyorsan da yine zayiflarsin.Boyun ve kilon kaç bu aradaArkadaşlar bende zayıflamak istiyorum
Canım süper ya .Tebrik ederim.Nerde diyete devam ama hala 64 65 lerden kurtulamıyor un malesefKızlar diyete devam mı? Ben hedefime ulaştım. 55 kiloyum. Şimdi koruma zamanım.
Teşekkür ederim canım. Bunu koruman bence çok iyi. Çünkü uzun zamandır bu kilodasın ve anladığım kadarıyla diyeti bozduğun olmuş. Bu kilonda olman koruduğunu gösteriyor. Az daha sabır canım. Ben 3 aydır korumadayım. Yazı iyi geçirdim. Eski kıyafetlerime rahat girdim, yeni bedenime yenilerini aldım. İnşaALLAH sende hedeflerine ulaşırsın. Ben kiloyu kışın alıyorum. Korkum o yüzden. Spor ve diyete devam ediyorum.Canım süper ya .Tebrik ederim.Nerde diyete devam ama hala 64 65 lerden kurtulamıyor un malesef.ne ileri ne geri bende iyi korudum 65 i keşke 55 te tikansaydim
Hiç sorma baya uzun zaman korudum .Bari 59 kiloya dusseydimTeşekkür ederim canım. Bunu koruman bence çok iyi. Çünkü uzun zamandır bu kilodasın ve anladığım kadarıyla diyeti bozduğun olmuş. Bu kilonda olman koruduğunu gösteriyor. Az daha sabır canım. Ben 3 aydır korumadayım. Yazı iyi geçirdim. Eski kıyafetlerime rahat girdim, yeni bedenime yenilerini aldım. İnşaALLAH sende hedeflerine ulaşırsın. Ben kiloyu kışın alıyorum. Korkum o yüzden. Spor ve diyete devam ediyorum.
İnşaALLAH en yakın zamanda sağlıkla düşersin canımHiç sorma baya uzun zaman korudum .Bari 59 kiloya dusseydiminşallah onu da görürüm .Ama sıralar kafam biraz karışık toparladigimda daha iyi olucak.Gerci az da olsa yavaş yavaş vermeye başladım .Günlük kalorim 1000 kaloriyi gecmiycek şekilde yiyorum.Zaten istesemde çok geciremiyorum.Canim fazla bir şeyler istemiyor.Ama yine de giydiğim kıyafetler oluyor hatta çoğu bol geliyor.Ben de en azından 59 lara falan düşünce yenilerin kıyafetlerimi inşallah olur.
Çok teşekkür ederim.İnsallah sende istediğin kiloyu hep korursunİnşaALLAH en yakın zamanda sağlıkla düşersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?