Sadece zayiflayalim

Sende çok iyi gidiyorsun cnm boyun kaç
Bemce 66 çıkarsın belkide daha fazlası

Bakıyorum da her kes hemen hemen bir forum (günlük)açmış sonu gelmeden forum terkedilmiş.Ama inşallah ben hedef kilomu buraya açtığım foruma koyarım.Buraya ilk kayıt olduğum zamanlar hemen hemen 77 kilolarda idim .Ama hala 70 leri görmek beni çok üzdü .Gerçi araya ev tasinmalarim vs girdi .Ama olsun aslında bunlar bahane .Sadece bu kalori takibini kurallara uygun yapamadım.Ama şimdi gramı gramina tartiyorum.Bu sefer 5 li rakamları yazmayı hedefliyorum.Umarim buraya eski dostlarimizda uğrar

Evet malesef öyle buraya ilk üye oldum forumlara bakmk için sonra senin günlüğü gördüm. Ve o zamndan beri sadece burası için giriyorum. Sanki kendi günlüğümmüş gibi oldu. Umarım görürüz istediğimiz rakamları. Benim hedef kilom 58.ama 55 58 arası korumak istiyorum.

acaba ne kremi

Bugün kilo verme serüveninin 23. Günü ve 3 kilo verdim.İnsalah bir haftsya 1 kilo daha verebilirim.Tam bir ayda bakalım kaç kilo vermiş olucam.Tabi ki inşallah durmak yok zayıflamaya devam.Azsr azar da gitse azmedicem .Zaten aylık perodlarimi en başa ekliycem .

Eskiden gunlugumde çok arkadaşlar vardı şimdi hiç biri yok ama ben yine burdayım.Her şey güzel gidiyor.Kabizlik kilo verme sürecinde tartıda çok etkili dün ve bugün çok şükür WC ye cikabildim.Sabah kıyafet siz bir şekilde tartıldım ve 66.65 geldim.Bu beni açıkçası çok sevindirdi.Tabi istikrarını bozmadan devam edicem.Hamurlu tatlılar kesinlikle yemiyorum.Hsmur işlerinden uzak duruyoru.En çok protein ve sebze ağırlıklı yiyorum .Genelde yemekleri yani kızartma türlerini değilde fırın yemekleri yapıyorum.

Pazartesi sabah tartıldım 66.60 geldim yani Perşembe gününden bu yana kilo vermemisim.Reglime 3 gün var sanırım bundan kaynaklı .Bir hafta sonra tekrar tartilicam umarım bu sefer kilomda azalma olur .Platoya girmek için henüz çok erken .En azindan 59 u görseydim o zaman kilomda duraklama olsaydı.

Kimse yok demişsin ama ben varımya kızz bende hafta sonu diyetsiz geçti hemen ödem topladım. İki gündür oruç tutuyorum yarın da tutcam. Sonra tekrar devam diyete

Bugün diyetimin ikinci ayına girdim.1 ayın sonunda toplam 4 kilo verdim.Sadece günlük 1000 kalorinin üzerine çıkmadım.Spor sürekli yapamadım .Sadece 1 hafta günde 15 dk.eliptik yapabildim.İkinci ayda sporu daha fazla yapmaya özen gostericem 12 Temmuz ikinci ayın sonunda bakalım ne kadar kilo vermiş olucam.Aslinda 4 kilodan biraz daha fazla vermiş olabilirim.Cunku tehlike 1 gün kaldi biraz şişkinlik ödem olduğunu düşünüyorum.Yine de 4 kilo çok iyi.Hic aç kalmadan. 70-66= 4

Yaptığım kaçamaklar neticesinde hemen ödemler toplandı. Bugün 66.6 geldim kendime ödem için ananas çayı yaptım sabah onu içiyorum.

Bende bu sabah 66.15 geldim.Regli oldum brlki biraz onun şişkinliği de olabilir.Bakalim artık devam edicem durmak yok

Pazartesi günü kilo bildirimi yapicam.Reglim bitti artık fazla yemek yeme isteğimde yok. İnşallah pazartesi sabahı 65 leri gorucegimi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…