Böyle hissettiğin için kilo vermek istemişsin heralde. Ama insanların öyle dediğini düşünmüyorum. kilo verdiğin günleri hayal et. Ben öyle yapıyorum kendimi incecik hayal ediyorum. Zor oluyo yavaş oluyo vermek ama imkansız da değil kararlı olduktan sonra.Bu kilo beni çok mutsuz ediyor kızlar. Allah başka dert vermesin tabii ama çok üzülüyorum sanki insanlar beni görünce aa şişkoya bak deyip gülüyorlar gibi hissediyorum.
BenimdeBugün acayip derecede abur cubur istiyor canımnapıcsm bozmak istemiyorum düzenimi
Yok canim ilk kez diyet yapıyorum.saglik problemim yok o şekilde.Acaba sağlık sorunu mu var hipotiroid kansizlik gibi? Ya da uzun süredir diyet yapmakta isen duraklama donemi de olabilir.
Böyle düşünüp motivasyonunu bozma, insanlar niye böyle düşünsün?Bu kilo beni çok mutsuz ediyor kızlar. Allah başka dert vermesin tabii ama çok üzülüyorum sanki insanlar beni görünce aa şişkoya bak deyip gülüyorlar gibi hissediyorum.
Aynen ya gerçekten açken ne rahat uyuyorum ve kalkacağım zaman kuş gibi fırlıyorum yataktanLütfen hiç kimse umutsuzluğa kapilmasin.Bu gruptan herkes sabır ettiği sürece istediği kiloda çıkacaktır.Ayrica sadece kilo vermek değil en zoru verilen kiloyu korumaktır.Ben bir kaç gündür mesela yiycekleri kaçırdım .Kendimi cidden rahatsız hissettim.Meger ne kadar rahat uyuyormusum midem boşken.Meger az yemek ne kadar güzelmiş.Bunu çok iyi anladım.Kesinlikle bu işi Allah'ın izniyle basaricaz mutlaka inanın ve yolunuzdan başkaları için değil kendimiz için donmeyelim.
Yarın tartı günü bugün perşembeHerkese günaydın.Evet tartı günümüz .Ben tartıda 67.7 iken Maalesef 70.5 çıktım.Hic şaşırmadım çünkü çok kaçırdım.Bugunden itibaren artık kaçamak falan yok inşallah.Aynen sağlıklı beslenmeye devam edicem.
Aaaaa zaman bende su gibi akıyor.İyi bir günde belki bir kaç gram daha veririm.Yarın tartı günü bugün perşembe
Bugün açıkçası canım pek istemedi keyifsizim sanki birkaç gündür. O yüzden pek yiyemedim cnm. Yaklaşık 45 50 kilo vermek ve 75 80 civarı olmak istiyorum.Böyle düşünüp motivasyonunu bozma, insanlar niye böyle düşünsün?
Şahsen bir Allahın kuluna bakıp auuvv ne kadar şişko diye aklımdan bile geçirmedim, en fazla onun adına üzülmüşümdür.
Kaç kilo vermeyi hedefliyorsun?
Bugün yediklerin çok az geldi bana, bu şekilde belki hızlı verirsin ama sağlıksız olur, kendine bu kadar yüklenme
Diyetisyene gittin mi ya da bi rahatsızlığın var mı? Bende hipotiroidizm ve insülin direnci var o yüzden çok yavaş metabolizmam mesela. Eğer böyle bi sorunun yoksa o istediğin kilolara çok rahat inebilirsin benceBugün açıkçası canım pek istemedi keyifsizim sanki birkaç gündür. O yüzden pek yiyemedim cnm. Yaklaşık 45 50 kilo vermek ve 75 80 civarı olmak istiyorum.
Ah malesef ikisi de var. Insulin direnci çok etkilemez ama hipotiroidi maalesef çok problem benim icin. Tedavi görüyorum.Diyetisyene gittin mi ya da bi rahatsızlığın var mı? Bende hipotiroidizm ve insülin direnci var o yüzden çok yavaş metabolizmam mesela. Eğer böyle bi sorunun yoksa o istediğin kilolara çok rahat inebilirsin bence
Kızlar kayısı çayı ve form çaylarında sinameki oluyor o anlık işe yarasa da uzun vadede bağırsakları daha da tembelleştiriyor.Aksamdan iki tane sabah iki tane kayısı çayı ve yeşil çay içtim.. işe yaradı şükür..
Tek sıkıntı fazlasıyla karnım ağrıdı..
Kayısı cayi. İlacim oldu
Umarım böyle devam eder.
Ye ama kalorisini sayarak ye sınırı gelmezsen sorun yokBu havalar beni mahvediyor baharı bekliyorum artık :) kızlar ben yandım kaynanamgil geliyoryemekler havada uçuşacak içli köfteler çorbalar ama Ban yemeyeceğim o ısrar edecek süreç ilerleyecek :)
Çok doğru tespit etmişsin arkadaşım ya gerçekten dakka başı aynaya bakıyorum inceliyorum da kendimi diyorum ki hani hiç bi değişiklik yok diyip moralimi bozuyorum kendi kendime motivem düşüyo sinir oluyorum canım bişeyler yemek istiyo sonradaBiraz geç oldu benim yazmam .Bugün katılamadım aranıza misafirim coktu. Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.Burada bir çok yazıları okudum.Bazi arkadaşlarımız umutsuzluğa kapiliyor,zayiflayamayacagini düşünüyor.Bakin arkadaşlar zayıflamak ,sabah kalkıp istediğimiz kiloda olmak değildir .Sabir isteyen uzun zor soluklu bir iştir .Bunu başarmak için en önemlisi inanmaktır.Sonucta etten ,kemikten yaratıldık,aç kalmak vücuda eziyettir.Hem yiycez ,hem zayifliycaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?