Sadece zayiflayalim

Bu kilo beni çok mutsuz ediyor kızlar. Allah başka dert vermesin tabii ama çok üzülüyorum sanki insanlar beni görünce aa şişkoya bak deyip gülüyorlar gibi hissediyorum.
Böyle hissettiğin için kilo vermek istemişsin heralde. Ama insanların öyle dediğini düşünmüyorum. kilo verdiğin günleri hayal et. Ben öyle yapıyorum kendimi incecik hayal ediyorum. Zor oluyo yavaş oluyo vermek ama imkansız da değil kararlı olduktan sonra.

Biraz geç oldu benim yazmam .Bugün katılamadım aranıza misafirim coktu. Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.Burada bir çok yazıları okudum.Bazi arkadaşlarımız umutsuzluğa kapiliyor,zayiflayamayacagini düşünüyor.Bakin arkadaşlar zayıflamak ,sabah kalkıp istediğimiz kiloda olmak değildir .Sabir isteyen uzun zor soluklu bir iştir .Bunu başarmak için en önemlisi inanmaktır.Sonucta etten ,kemikten yaratıldık,aç kalmak vücuda eziyettir.Hem yiycez ,hem zayifliycaz.

Kilo vermeye başladığımız zaman azim ve inanma gücümüz daha çok articak.Kacamaklar olsa bile bunun devamı gelmediği sürece ertesi gün beslenmenize dikkat ettiğimiz sürece hiç bir şekilde kilo almayiz.Ben eşim geldiğinden beri o misafir bu misafir derken vücudum bayram etti.Yarın bakalım tartıda kaçı gorucez.Ayrica yavaş kilo vermek hem sağlıklı ,hem de çok kalıcıdır .Vücudumuzun yavaş zayıflaması deri sarkmasina izin vermez.Bir an önce zayif olup çirkin deri yigintilarini görmek şahsen benim hoşuma gitmez.Belki beş kiloyu beş ayda veririz.Ama emin olun 10 günde geri almazsanız.On günde verirseniz.10 günde alırsınız.

Bu kilo beni çok mutsuz ediyor kızlar. Allah başka dert vermesin tabii ama çok üzülüyorum sanki insanlar beni görünce aa şişkoya bak deyip gülüyorlar gibi hissediyorum.
Böyle düşünüp motivasyonunu bozma, insanlar niye böyle düşünsün?
Şahsen bir Allahın kuluna bakıp auuvv ne kadar şişko diye aklımdan bile geçirmedim, en fazla onun adına üzülmüşümdür.
Kaç kilo vermeyi hedefliyorsun?
Bugün yediklerin çok az geldi bana, bu şekilde belki hızlı verirsin ama sağlıksız olur, kendine bu kadar yüklenme

Lütfen hiç kimse umutsuzluğa kapilmasin.Bu gruptan herkes sabır ettiği sürece istediği kiloda çıkacaktır.Ayrica sadece kilo vermek değil en zoru verilen kiloyu korumaktır.Ben bir kaç gündür mesela yiycekleri kaçırdım .Kendimi cidden rahatsız hissettim.Meger ne kadar rahat uyuyormusum midem boşken.Meger az yemek ne kadar güzelmiş.Bunu çok iyi anladım.Kesinlikle bu işi Allah'ın izniyle basaricaz mutlaka inanın ve yolunuzdan başkaları için değil kendimiz için donmeyelim.

Aynen ya gerçekten açken ne rahat uyuyorum ve kalkacağım zaman kuş gibi fırlıyorum yataktan

gunaydin kizlar. bi suredir tatli, abur cubur ve hamurisi yemedigim icin eskisi gibi cilginca istemiyorum onlari.gozumun onunde biri yerken biraz canim cekiyor ama en fazla yarim saat tahammul etmis oluyorum.o kisinin yedigi bitiyor sonucta.ve sonunda yemedim basardim diyorum cunku ne zaman ay bir lokma yiyeyim desem o beni kesmiyor aman bugun yiyeyim bi porsiyon diyip sonra da amaaam diyet gitti zaten sunu da yiyim bunu da yiyim oluyor.onemli olan belli bi kiloya inene kadar vucuda o tadi unutturmak.hatta mumkunse tamamen cikarmak.aslinda meyve ve kuruyemisler zaten yeterliymis onu farkettim.bosuna gereksiz seker ve yag yuklemesi yapiyoruz.dusunsenize bir kek yiyoruz en basitinden.o kekin icinde kac bardak un, seker, yag var.yemesi 5 dakikalik zevk.sonra hep pismanlik.o tatlari unutalim insallah :)

Herkese günaydın.Evet tartı günümüz .Ben tartıda 67.7 iken Maalesef 70.5 çıktım.Hic şaşırmadım çünkü çok kaçırdım.Bugunden itibaren artık kaçamak falan yok inşallah.Aynen sağlıklı beslenmeye devam edicem.

Kacamaklarimin çoğunluğu tatlı oldu.Kesinlikle sekerin çok fazla kilo yaptığına inandım.Sabahlari kahvaltıda bal haricinde şeker yemeği düşünmüyorum artık.Balida bir çay kaşığı en fazla.Durmak yok aynen zayıflamaya devam.

Yarın tartı günü bugün perşembe

Bugün açıkçası canım pek istemedi keyifsizim sanki birkaç gündür. O yüzden pek yiyemedim cnm. Yaklaşık 45 50 kilo vermek ve 75 80 civarı olmak istiyorum.

Bugün açıkçası canım pek istemedi keyifsizim sanki birkaç gündür. O yüzden pek yiyemedim cnm. Yaklaşık 45 50 kilo vermek ve 75 80 civarı olmak istiyorum.
Diyetisyene gittin mi ya da bi rahatsızlığın var mı? Bende hipotiroidizm ve insülin direnci var o yüzden çok yavaş metabolizmam mesela. Eğer böyle bi sorunun yoksa o istediğin kilolara çok rahat inebilirsin bence

Ah malesef ikisi de var. Insulin direnci çok etkilemez ama hipotiroidi maalesef çok problem benim icin. Tedavi görüyorum.

Aksamdan iki tane sabah iki tane kayısı çayı ve yeşil çay içtim.. işe yaradı şükür..
Tek sıkıntı fazlasıyla karnım ağrıdı..
Kayısı cayi. İlacim oldu
Umarım böyle devam eder.
Kızlar kayısı çayı ve form çaylarında sinameki oluyor o anlık işe yarasa da uzun vadede bağırsakları daha da tembelleştiriyor.

Bu havalar beni mahvediyor baharı bekliyorum artık :) kızlar ben yandım kaynanamgil geliyor yemekler havada uçuşacak içli köfteler çorbalar ama Ban yemeyeceğim o ısrar edecek süreç ilerleyecek :)
Ye ama kalorisini sayarak ye sınırı gelmezsen sorun yok

Sabah kıyafetler ile tartilmistim.İnce bir şey olmaz dedim ama oluyormuş.Az önce çıplak tartildim.Kilom 70 geldi.Haydi bakalım ilk hedefim 66 olana kadar mücadeleye devam.

Çok doğru tespit etmişsin arkadaşım ya gerçekten dakka başı aynaya bakıyorum inceliyorum da kendimi diyorum ki hani hiç bi değişiklik yok diyip moralimi bozuyorum kendi kendime motivem düşüyo sinir oluyorum canım bişeyler yemek istiyo sonrada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…