- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Maşallah gerçekten ya bana da bişey diyin bende yemek istemiyim artık kaçamak yapmaktan nasıl kurtulcam stres oluyorum kendimi tutup yemedikçegunaydin kizlar. bi suredir tatli, abur cubur ve hamurisi yemedigim icin eskisi gibi cilginca istemiyorum onlari.gozumun onunde biri yerken biraz canim cekiyor ama en fazla yarim saat tahammul etmis oluyorum.o kisinin yedigi bitiyor sonucta.ve sonunda yemedim basardim diyorumcunku ne zaman ay bir lokma yiyeyim desem o beni kesmiyor aman bugun yiyeyim bi porsiyon diyip sonra da amaaam diyet gitti zaten sunu da yiyim bunu da yiyim oluyor.onemli olan belli bi kiloya inene kadar vucuda o tadi unutturmak.hatta mumkunse tamamen cikarmak.aslinda meyve ve kuruyemisler zaten yeterliymis onu farkettim.bosuna gereksiz seker ve yag yuklemesi yapiyoruz.dusunsenize bir kek yiyoruz en basitinden.o kekin icinde kac bardak un, seker, yag var.yemesi 5 dakikalik zevk.sonra hep pismanlik.o tatlari unutalim insallah :)
O kişi benim kollarım kalın :) ama zayıfladım tabi sporla kollarım eridi ve kasa dönüştü şuan kaslı kollarım çok da zayıf değil ama eskisi gibi değil tabi :)Ya kızlar kolları iri olupta çok zor incelen varmı aranızda benim kollardan muzdaribim üst kısmıma giydiğim hiç bi kıyafet yakışmıyor şişko kollarım yüzünden acaba kilo verince kollarım da incelecek mi çok merak ediyorum :/
Bende de hipotiroit var malesef kilo yapıyor bizim dikkat etmemiz lazım özellikle ekmek hamur beyaz un özel değilse evli misiniz çocuğunuz var mı tiroit engel oldu muAh malesef ikisi de var. Insulin direnci çok etkilemez ama hipotiroidi maalesef çok problem benim icin. Tedavi görüyorum.
Kalori saymıyorum ama boğazıma hakim oluyorum sanırım az yiyorum :)Ye ama kalorisini sayarak ye sınırı gelmezsen sorun yok
evde her zaman meyve kuruyemis ve yogurt bulundurmak zor degil.sabah guzel bi kahvalti ettikten 2 saat sonra mesela bir elma 2 ceviz.2 saat sonra ogle yemegi.3 saat sonra yogurt ve birkac gunkurusu kayisi.2 saat sonra aksam yemegi.ve yatmadan 2 saat oncesinde bir bardak sut.bu tarz yenince vucut alisiyor zararli seyler olmamasina.en azindan bana en cok uyan beslenme sekli bu.3 ana 3 ara ogun.ama bazilarinin vucuduna 2 ana ogun daha iyi gelebilir.bazilari ara ogun yapmaz.deneyerek kesfedebilirsin.bana en uygunu ve surdurulebilir olani 3 ana 3 ara ogun. :)Maşallah gerçekten ya bana da bişey diyin bende yemek istemiyim artık kaçamak yapmaktan nasıl kurtulcam stres oluyorum kendimi tutup yemedikçe
Bence hiç modelini bozma .Bu iş yavaş yavaş olur.Morel bozmadan .Sen devam et hamur tatlılardan uzak durup akşam en geç 6 da yemek olayını bitirip,birde spor nasıl kilo veriyorsun goruceksin.Ben migren ilacından dolayı geç kilo veriyorum,ama bırakıyorum.Sonucta Azda olsa gidiyor.Kilo üzerine kilo almıyorum.Çok doğru tespit etmişsin arkadaşım ya gerçekten dakka başı aynaya bakıyorum inceliyorum da kendimi diyorum ki hani hiç bi değişiklik yok diyip moralimi bozuyorum kendi kendime motivem düşüyo sinir oluyorum canım bişeyler yemek istiyo sonrada
Benim bir eşofmanım var tam 500gr geliyor. Eğer üstümde o varsa hemen çıkarırım, eşim gördü geçenlerde sen iyice kafayı yedin artık diyor.Sabah kıyafetler ile tartilmistim.İnce bir şey olmaz dedim ama oluyormuş.Az önce çıplak tartildim.Kilom 70 geldi.Haydi bakalım ilk hedefim 66 olana kadar mücadeleye devam.
Kaç kalorilik diyet yapıyorsun?Ye ama kalorisini sayarak ye sınırı gelmezsen sorun yok
benim alt ust kiyafetler 700-800 gram geliyor o yuzden artik hayatta kiyafetle tartilmamBenim bir eşofmanım var tam 500gr geliyor. Eğer üstümde o varsa hemen çıkarırım, eşim gördü geçenlerde sen iyice kafayı yedin artık diyor.
Kendi kendimi düzelteyim, eski diyetim 1450 kaloriymiş. Günde 35defa emzirirken nasıl yapmışım ben o diyeti şu an hayret ettim kendime, aferim bana :))))Kaç kalorilik diyet yapıyorsun?
Ben daha önce 1800 kalorilik yapmıştım sanırım ama o zaman bebeğim 3 aylıktı tabi, diyetisyen o şekilde vermişti.
Şu an 1500 gibi gidiyorum galiba.
Evliyim canım çocuğum var ama hipotiroidi yoktu hamilelik öncesi canım. Engel olmuyor bildiğim kadarı ile.Bende de hipotiroit var malesef kilo yapıyor bizim dikkat etmemiz lazım özellikle ekmek hamur beyaz un özel değilse evli misiniz çocuğunuz var mı tiroit engel oldu mu
Çok teşekkür ederim canım cevap için :)Evliyim canım çocuğum var ama hipotiroidi yoktu hamilelik öncesi canım. Engel olmuyor bildiğim kadarı ile.
Ben kilo korumayı akşam 5 ten sonra yemeyerek yapicam .Su anda öyle yapıyorum en geç 7 mesela ondan sonra hiç bir şey yemiycem.Arkadaşlar kilo vermek iyi güzel de istenilen kiloya ulaşınca nasıl koruyacağız ? Benim en büyük sıkıntım bu, kilo vermesine veriyorum ama bir süre sonra alıyorum tekrar.
Akşam bir yerde okudum, korumak için haftada 4 gün serbest, 3 gün diyet olarak gidilebilir diyordu. Mantıklı geldi bana, sizin bildiğiniz bit teknik var mı?
kendini tutabilme abartmama gibi bi ozellige sahip olanlar saglikli beslenip sadece davetlerde hamurisi vb yerlerse korurlar diye dusunuyorum.yani evde hamurisi yapmamak abur cubur tuketmemek bol su icmek.kisacasi saglikli besinler tuketmek sadece.Arkadaşlar kilo vermek iyi güzel de istenilen kiloya ulaşınca nasıl koruyacağız ? Benim en büyük sıkıntım bu, kilo vermesine veriyorum ama bir süre sonra alıyorum tekrar.
Akşam bir yerde okudum, korumak için haftada 4 gün serbest, 3 gün diyet olarak gidilebilir diyordu. Mantıklı geldi bana, sizin bildiğiniz bit teknik var mı?
Ah öylesi mümkün olsa zaten şu an diyette olmazdım sanırımkendini tutabilme abartmama gibi bi ozellige sahip olanlar saglikli beslenip sadece davetlerde hamurisi vb yerlerse korurlar diye dusunuyorum.yani evde hamurisi yapmamak abur cubur tuketmemek bol su icmek.kisacasi saglikli besinler tuketmek sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?