Sadece zayiflayalim

Maşallah gerçekten ya bana da bişey diyin bende yemek istemiyim artık kaçamak yapmaktan nasıl kurtulcam stres oluyorum kendimi tutup yemedikçe

O kişi benim kollarım kalın :) ama zayıfladım tabi sporla kollarım eridi ve kasa dönüştü şuan kaslı kollarım çok da zayıf değil ama eskisi gibi değil tabi :)

Ah malesef ikisi de var. Insulin direnci çok etkilemez ama hipotiroidi maalesef çok problem benim icin. Tedavi görüyorum.
Bende de hipotiroit var malesef kilo yapıyor bizim dikkat etmemiz lazım özellikle ekmek hamur beyaz un özel değilse evli misiniz çocuğunuz var mı tiroit engel oldu mu

Maşallah gerçekten ya bana da bişey diyin bende yemek istemiyim artık kaçamak yapmaktan nasıl kurtulcam stres oluyorum kendimi tutup yemedikçe
evde her zaman meyve kuruyemis ve yogurt bulundurmak zor degil.sabah guzel bi kahvalti ettikten 2 saat sonra mesela bir elma 2 ceviz.2 saat sonra ogle yemegi.3 saat sonra yogurt ve birkac gunkurusu kayisi.2 saat sonra aksam yemegi.ve yatmadan 2 saat oncesinde bir bardak sut.bu tarz yenince vucut alisiyor zararli seyler olmamasina.en azindan bana en cok uyan beslenme sekli bu.3 ana 3 ara ogun.ama bazilarinin vucuduna 2 ana ogun daha iyi gelebilir.bazilari ara ogun yapmaz.deneyerek kesfedebilirsin.bana en uygunu ve surdurulebilir olani 3 ana 3 ara ogun. :)

kizlar misafirliklerde ya da size israr eden birileri oldugunda kibarca kendinizi ifade ettiginizde anlamiyorlarsa kirmaktan cekinmeyin cunku bir dilim baklava veya baska birsey gunler suren emegimizi bosa cikariyor.onu telafi edicez diye surekli basa sariyoruz.o yuzden yediklerimizin kalorisini az cok bilmek iyi olur.kirilirlarsa kirilsinlar ben o kiloyu vermek icin ugrasiyorum demek ki bana saygisi yok diye dusunup geciyorum :)

Bence hiç modelini bozma .Bu iş yavaş yavaş olur.Morel bozmadan .Sen devam et hamur tatlılardan uzak durup akşam en geç 6 da yemek olayını bitirip,birde spor nasıl kilo veriyorsun goruceksin.Ben migren ilacından dolayı geç kilo veriyorum,ama bırakıyorum.Sonucta Azda olsa gidiyor.Kilo üzerine kilo almıyorum.

Sabah kıyafetler ile tartilmistim.İnce bir şey olmaz dedim ama oluyormuş.Az önce çıplak tartildim.Kilom 70 geldi.Haydi bakalım ilk hedefim 66 olana kadar mücadeleye devam.
Benim bir eşofmanım var tam 500gr geliyor. Eğer üstümde o varsa hemen çıkarırım, eşim gördü geçenlerde sen iyice kafayı yedin artık diyor.

Benim bir eşofmanım var tam 500gr geliyor. Eğer üstümde o varsa hemen çıkarırım, eşim gördü geçenlerde sen iyice kafayı yedin artık diyor.
benim alt ust kiyafetler 700-800 gram geliyor o yuzden artik hayatta kiyafetle tartilmam oo esim gorse fena dalga gecer atlet kilot tartilmaya

Kaç kalorilik diyet yapıyorsun?
Ben daha önce 1800 kalorilik yapmıştım sanırım ama o zaman bebeğim 3 aylıktı tabi, diyetisyen o şekilde vermişti.
Şu an 1500 gibi gidiyorum galiba.
Kendi kendimi düzelteyim, eski diyetim 1450 kaloriymiş. Günde 35defa emzirirken nasıl yapmışım ben o diyeti şu an hayret ettim kendime, aferim bana :))))

Bende de hipotiroit var malesef kilo yapıyor bizim dikkat etmemiz lazım özellikle ekmek hamur beyaz un özel değilse evli misiniz çocuğunuz var mı tiroit engel oldu mu
Evliyim canım çocuğum var ama hipotiroidi yoktu hamilelik öncesi canım. Engel olmuyor bildiğim kadarı ile.

Arkadaşlar kilo vermek iyi güzel de istenilen kiloya ulaşınca nasıl koruyacağız ? Benim en büyük sıkıntım bu, kilo vermesine veriyorum ama bir süre sonra alıyorum tekrar.
Akşam bir yerde okudum, korumak için haftada 4 gün serbest, 3 gün diyet olarak gidilebilir diyordu. Mantıklı geldi bana, sizin bildiğiniz bit teknik var mı?

Ben kilo korumayı akşam 5 ten sonra yemeyerek yapicam .Su anda öyle yapıyorum en geç 7 mesela ondan sonra hiç bir şey yemiycem.

kendini tutabilme abartmama gibi bi ozellige sahip olanlar saglikli beslenip sadece davetlerde hamurisi vb yerlerse korurlar diye dusunuyorum.yani evde hamurisi yapmamak abur cubur tuketmemek bol su icmek.kisacasi saglikli besinler tuketmek sadece.

kendini tutabilme abartmama gibi bi ozellige sahip olanlar saglikli beslenip sadece davetlerde hamurisi vb yerlerse korurlar diye dusunuyorum.yani evde hamurisi yapmamak abur cubur tuketmemek bol su icmek.kisacasi saglikli besinler tuketmek sadece.
Ah öylesi mümkün olsa zaten şu an diyette olmazdım sanırım

Ben bu akşam sınırları aştım sanırım.
Sabah standart kahvaltımı yaptım.
Okulda öğrencim çok ısrar etti bir tane kurabiye yedim.
Öğlen 3 biber dolması ve salata
Akşam 3 köfte, 2 dilim ekmek, 2 kaşık pilav, 2-3 kaşık da ıspanak kavurma yedim.
Gün içinde 3 kahve, bir de 100kalorilik saray gofret
Allahım yazdıkça yazıyorum biri beni durdursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…