Sadece zayiflayalim

Allah kabul etsin, oruçken diyet çok zor sanki, ben yapamam sanıyorum.

sabahlari büyük tuvalete çıkan insnlara hayranım iyyyy igrencim..
Ne yapiosunuz da yapiosunuz yani..
haha ben her sabah cikarim hatta cogu zaman gunde 2 kere.ama yapi meselesi yani.sut yogurt peynir cok tuketirim.3 litreye yakin su icerim bilmem etkisi var midir

Aynen valla ya. Diyetisyenler bazen sasiriyor.
ben zamaninda 61 kiloyla diyetisyene gittigimde gunde 2 2 2 toplam 6 dilim tam bugday demisti.bir haftalik beslenme aliskanliklarima ve kiloma gore.cunku birdenbire kesilmeyecegini soylemisti.belki sana da kilona gore oyle demistir.kilo verdikce atiyorum gunluk 5 dilime filan dusurecektir.

haha ben her sabah cikarim hatta cogu zaman gunde 2 kere.ama yapi meselesi yani.sut yogurt peynir cok tuketirim.3 litreye yakin su icerim bilmem etkisi var midir
Yav günde bı kere çıksam yeter bana..
Süt içmem sevmem.. yoğurt tüketiyorum peynir de yiyorum.. su da içiyorum yok yani benim bağırsaklar sorunlu

Selam canlarım .Az daha sabırlı olun eşim gidince sizi süper motive edicem Tabu bu hamurlardan tatlılardan uzak durmayı ve spor yapmayı unutmayın lütfen .Bende Perşembe başlarım spora inşallah.Az önce palamut balık kizattim.Bir dilim ekmek ve balık salata bir bardak kola içtim.1100 kalori ile kapattım.Kola içmenin nedeni yemek sonrası tatlı yemek için .

Allah kabul etsin, oruçken diyet çok zor sanki, ben yapamam sanıyorum.
Diyet gibi olmuyo zaten yoksa börek yiyemezdim. Benimki bi gün sebze oluyo bi gün karbohidrat oluyosa o şekilde dikkat ediyorum oruçluyken. Bi de tatlı yememeye çalışıyorum. Bi de yürüyüş yapmaya çalışıyorum öyle

Benim yaptığım video da zıplama yok 45dk Leslie walk yazarsan çıkar

Yav günde bı kere çıksam yeter bana..
Süt içmem sevmem.. yoğurt tüketiyorum peynir de yiyorum.. su da içiyorum yok yani benim bağırsaklar sorunlu
Sana yoğurt süt işe yaramaz . Bir su bardağı zeytinyağı içmen lazım . O da yapılacak iş değil :)

Hayırlı sabahlar. Bugün kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, bir dilim beya peynir,7 zeytin ve domates yedim. Akşama 500 kalori ayırdım arkadaşlara davetliyim orda bi şeyler yiyebilmek için öğleye sadece çorbamı içerim arada da elma ve yeşil çay. Bakalım akşama bunların ne kadarını yapmış olacağım

Günaydın hanımlar bugün evde değilim ya 1 litre su aldım yanıma bitirmeliyim :) kahvaltı yapmadım bugün canım istemedi öğlen de mercimekli salata yiyeceğim arada da yulaflı diyet bisküvi bu ara taktım buna ama yememek gerekiyor paletli gıda malum çocuk olmuyor benim kaçınmm lazım bunlardan :)

Bugün acayip derecede abur cubur istiyor canım napıcsm bozmak istemiyorum düzenimi
Günaydınlar
Azcık yiyince kendini tutabileceğini düşünüyorsan ye
Ben kendimi tutamazdım mesela
Onların yerine tatlı meyve yemek daha masum veya kavrulmamış kuruyemiş

Bugün acayip derecede abur cubur istiyor canım napıcsm bozmak istemiyorum düzenimi
meyve ceviz findik yogurt tuket canim aralarda abartmadan.bi de her aburcubur zararli sey istediginde once 2 bardak su iç.sonra bu saglikli alternatiflerden birini ye.ise yariyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…