Allah kabul etsin, oruçken diyet çok zor sanki, ben yapamam sanıyorum.Merhaba kızlar. Bugün spor yok hava da yağmurlu evde egzersizlerimi yaparsam yaparım akşam gidince. İftara da bir kase şehriye çorbası ve iki parça peynirli börek çayla kahvaltı gibi yapmayı düşünüyorum. Yani 600 700 kaloriyle bitiyo
hahasabahlari büyük tuvalete çıkan insnlara hayranımiyyyy igrencim..
Ne yapiosunuz da yapiosunuz yani..
ben zamaninda 61 kiloyla diyetisyene gittigimde gunde 2 2 2 toplam 6 dilim tam bugday demisti.bir haftalik beslenme aliskanliklarima ve kiloma gore.cunku birdenbire kesilmeyecegini soylemisti.belki sana da kilona gore oyle demistir.kilo verdikce atiyorum gunluk 5 dilime filan dusurecektir.Aynen valla ya. Diyetisyenler bazen sasiriyor.
Yav günde bı kere çıksam yeter bana..hahaben her sabah cikarim hatta cogu zaman gunde 2 kere.ama yapi meselesi yani.sut yogurt peynir cok tuketirim.3 litreye yakin su icerim bilmem etkisi var midir
Diyet gibi olmuyo zaten yoksa börek yiyemezdim. Benimki bi gün sebze oluyo bi gün karbohidrat oluyosa o şekilde dikkat ediyorum oruçluyken. Bi de tatlı yememeye çalışıyorum. Bi de yürüyüş yapmaya çalışıyorum öyleAllah kabul etsin, oruçken diyet çok zor sanki, ben yapamam sanıyorum.
Benim yaptığım video da zıplama yok 45dk Leslie walk yazarsan çıkarKaç ml yapıyorsunuz Leslie yi? 30 dk yı geçemedim ben özellikle zıplama hareketinden sonra belim ağrıdı. Daha önce ip atlıyordum hemen sonrasında belimden ve ayağımdan rahatsızlandığım için mesafeli yaklaşıyorum biraz
Sana yoğurt süt işe yaramaz . Bir su bardağı zeytinyağı içmen lazım . O da yapılacak iş değil :)Yav günde bı kere çıksam yeter bana..
Süt içmem sevmem.. yoğurt tüketiyorum peynir de yiyorum.. su da içiyorum yok yani benim bağırsaklar sorunlu
GünaydınlarBugün acayip derecede abur cubur istiyor canımnapıcsm bozmak istemiyorum düzenimi
Geçen gün hünnap diye birşey yedim bir kase kadar ayıptır söylemesi kase biter bitmez tuvalete koştum.Sana yoğurt süt işe yaramaz . Bir su bardağı zeytinyağı içmen lazım . O da yapılacak iş değil :)
meyve ceviz findik yogurt tuket canim aralarda abartmadan.bi de her aburcubur zararli sey istediginde once 2 bardak su iç.sonra bu saglikli alternatiflerden birini ye.ise yariyor :)Bugün acayip derecede abur cubur istiyor canımnapıcsm bozmak istemiyorum düzenimi
Bende sıkıntı yok .@psikolojik deli denesin . Hünnapı biliyorum .Geçen gün hünnap diye birşey yedim bir kase kadar ayıptır söylemesi kase biter bitmez tuvalete koştum.
Oğlum da aynısını yaşadı.
Onu deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?