- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Acaba sağlık sorunu mu var hipotiroid kansizlik gibi? Ya da uzun süredir diyet yapmakta isen duraklama donemi de olabilir.Kızlar 20 gündür zorla 1.5 kilo gitti yapıştı resmen ya kilo.acim birşey yemiyorum ya
Yok tartı günü yok canım herşey serbest burada2 haşlanmış yumurta, domates ve peynirle standart kahvaltımı yaptım. Ara öğün yok şimdi de tonbalıklı salata yiyorum bir dilim ekmekle.
Tartı günü var mı arkadaşlar?
Benim 1 hafta oldu bugün 2 kg gitmiş görünüyor
İlk hafta hep böyle olmuyor mu ama zaten, sonra gram gram sayıyorum ben de :) 700 gr da hiç fena değil, ne kadar süredir yapıyorsun sen?Yok tartı günü yok canım herşey serbest buradamasallah tebrik ederim bu arada kilo verdiğin icin benim de 700 gr gitmiş görünüyor 700 gramdık.
1 hafta oldu belki bilemiyorum aa hakkaten ne kadar süredir yapiyorum ben yahu.İlk hafta hep böyle olmuyor mu ama zaten, sonra gram gram sayıyorum ben de :) 700 gr da hiç fena değil, ne kadar süredir yapıyorsun sen?
Tartı günümüz cuma günü isteyen tartılıp söylüyo her cuma bi liste yapıp karşılaştırıyoruz2 haşlanmış yumurta, domates ve peynirle standart kahvaltımı yaptım. Ara öğün yok şimdi de tonbalıklı salata yiyorum bir dilim ekmekle.
Tartı günü var mı arkadaşlar?
Benim 1 hafta oldu bugün 2 kg gitmiş görünüyor
Tartı günü var. Cuma . İsteyen tartılıp bildiriyor . Tablo var . Yazarsınız ilgili arkadaş ekler sizi . Kimdi unuttum şimdi . Miraçtı herhalde tabloyu yapanYok tartı günü yok canım herşey serbest buradamasallah tebrik ederim bu arada kilo verdiğin icin benim de 700 gr gitmiş görünüyor 700 gramdık.
Tamam teşekkür ederim cnmTartı günü var. Cuma . İsteyen tartılıp bildiriyor . Tablo var . Yazarsınız ilgili arkadaş ekler sizi . Kimdi unuttum şimdi . Miraçtı herhalde tabloyu yapan
Tamam o zaman ben de katılmak istiyorum, 65.5 le başladım, yarın tartılıp söylerim.Tartı günümüz cuma günü isteyen tartılıp söylüyo her cuma bi liste yapıp karşılaştırıyoruz
Benim 1 kiloya yakın fark oluyor cnm. 2 kg fazla gibi sanki ama kabızlık ödem vs varsa ondan kaynaklanabilir.Tamam o zaman ben de katılmak istiyorum, 65.5 le başladım, yarın tartılıp söylerim.
Arkadaşlar bir de bir şey merak ediyorum herkese soruyorum bunu zaten :) sabah açlık kilonuzla akşam yatarkenki kilonuz ne kdar fark ediyor? Benim 2 kg oynuyor bazen çok fazla değil mi bu fark?
Tabi diyet sürecinde denemedim ama normal zamanda bazen 2 kg oluyor benim. Akşamları çok yiyordum çay vs ama o kadar etkiler mi bilmiyorum.Benim 1 kiloya yakın fark oluyor cnm. 2 kg fazla gibi sanki ama kabızlık ödem vs varsa ondan kaynaklanabilir.
Form çay mı bahsettiğin?Aksamdan iki tane sabah iki tane kayısı çayı ve yeşil çay içtim.. işe yaradı şükür..
Tek sıkıntı fazlasıyla karnım ağrıdı..
Kayısı cayi. İlacim oldu
Umarım böyle devam eder.
Form çayı evet..Form çay mı bahsettiğin?
Ben de önce içerdim onlardan arada ama bir defa kiraz sapı mı neydi öyle bir çeşidini içtim, bildiğin hastalandım mide bulantısı aşırı karın ağrısı vs çok kötü oldum , korktum içemedim tekrar
Peki tartı cuma günü deyince yarın tartılırım dememTamam o zaman ben de katılmak istiyorum, 65.5 le başladım, yarın tartılıp söylerim.
Arkadaşlar bir de bir şey merak ediyorum herkese soruyorum bunu zaten :) sabah açlık kilonuzla akşam yatarkenki kilonuz ne kdar fark ediyor? Benim 2 kg oynuyor bazen çok fazla değil mi bu fark?
Uyandigimda da mercimek çorbası içtim. Onu yazdım diye hatirladigimdan yazmadım tekrar.Selam hanımlar. Bugün sadece iki öğün yedim. Akşam yemeğinde bir tabak topalak yemeği yedim. Arada bir elma bir kaç tane leblebi yedim. O kadarcık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?