Sadece zayiflayalim

Merhabalar hanımlar. Sabah geç kalktım bayağı haliyle kahvaltı öğle yemeği karışımı old benimkisi. Bir kase mercimek çorbası domates salatalık yedim iki dilim etimek ile birlikte. Şimdi çay içeceğim şekersiz.

2 haşlanmış yumurta, domates ve peynirle standart kahvaltımı yaptım. Ara öğün yok şimdi de tonbalıklı salata yiyorum bir dilim ekmekle.
Tartı günü var mı arkadaşlar?
Benim 1 hafta oldu bugün 2 kg gitmiş görünüyor

Yok tartı günü yok canım herşey serbest burada masallah tebrik ederim bu arada kilo verdiğin icin benim de 700 gr gitmiş görünüyor 700 gramdık.

Yok tartı günü yok canım herşey serbest burada masallah tebrik ederim bu arada kilo verdiğin icin benim de 700 gr gitmiş görünüyor 700 gramdık.
İlk hafta hep böyle olmuyor mu ama zaten, sonra gram gram sayıyorum ben de :) 700 gr da hiç fena değil, ne kadar süredir yapıyorsun sen?

Tartı günümüz cuma günü isteyen tartılıp söylüyo her cuma bi liste yapıp karşılaştırıyoruz

Tartı günü var. Cuma . İsteyen tartılıp bildiriyor . Tablo var . Yazarsınız ilgili arkadaş ekler sizi . Kimdi unuttum şimdi . Miraçtı herhalde tabloyu yapan

Tartı günümüz cuma günü isteyen tartılıp söylüyo her cuma bi liste yapıp karşılaştırıyoruz
Tamam o zaman ben de katılmak istiyorum, 65.5 le başladım, yarın tartılıp söylerim.
Arkadaşlar bir de bir şey merak ediyorum herkese soruyorum bunu zaten :) sabah açlık kilonuzla akşam yatarkenki kilonuz ne kdar fark ediyor? Benim 2 kg oynuyor bazen çok fazla değil mi bu fark?

Benim 1 kiloya yakın fark oluyor cnm. 2 kg fazla gibi sanki ama kabızlık ödem vs varsa ondan kaynaklanabilir.

Benim 1 kiloya yakın fark oluyor cnm. 2 kg fazla gibi sanki ama kabızlık ödem vs varsa ondan kaynaklanabilir.
Tabi diyet sürecinde denemedim ama normal zamanda bazen 2 kg oluyor benim. Akşamları çok yiyordum çay vs ama o kadar etkiler mi bilmiyorum.
1 kg fark normal ama senin bence.

Aksamdan iki tane sabah iki tane kayısı çayı ve yeşil çay içtim.. işe yaradı şükür..
Tek sıkıntı fazlasıyla karnım ağrıdı..
Kayısı cayi. İlacim oldu
Umarım böyle devam eder.
Form çay mı bahsettiğin?
Ben de önce içerdim onlardan arada ama bir defa kiraz sapı mı neydi öyle bir çeşidini içtim, bildiğin hastalandım mide bulantısı aşırı karın ağrısı vs çok kötü oldum , korktum içemedim tekrar

Form çayı evet..
Karın ağrısı çektim bir süre sonra geçti zaten.. ..

Peki tartı cuma günü deyince yarın tartılırım demem
Yıkıldım şu an yarın perşembe miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…